Erä reppuja alennuksessa

Koulujen ja kaikenlaisten muiden päiväkotien alkamiseen aletaan valmistautumaan jo toden teolla, ja sekös kaikkia reippaita lorvailuun kyllästyneitä kesälomailijoita naurattaa. Koulutie (ja muutkin tiet) kulkee jouhevammin, kun on kunnon vermeet kirjojen ja muiden välttämättömyystarvikkeiden kantoon.

Sen lisäksi, että kaikki alla esitetyt yleiskantolaitteet ovat houkuttelevan näköisiä, ovat ne myös erittäin hyviä kantaa. Reput soveltuvat erinomaismainiosti myös kaikkeen vapaa-ajan tavaroiden kanniskeluun, päiväretkille, kaupungille, tai mihin nyt olette menossakaan.

Valikoimaa on jos jonkinlaista. Nyt vaan valkkaamaan omaan makuun sopivaa mallia ja väriä, niin siinähän se sitten on.

Valikoidut reppumallit ovat nyt asetettu -10% lohdutukseksi siitä, että arki olisi taas alkamassa.
Tarjous on voimassa (29.07.2020 - 10.08.2020) niissä tuotteissa, johon alennus on merkitty. Hinnat ovat voimassa nettikaupassa ja myymälässä.

Sen pidemmittä puheitta mennään näihin tarjoushintaisiin reppuihin:

Fjällrävenin Kånkeneita valikoimistamme löytyy ihan mielin määrin, näitä peruskokoja ja spessumalleja yhteensä suurinpiirtein 40 erilaista värivaihtoehtoa. Valinnanvaikeus on siis näissä se ongelma.

Kånkeneiden lisäksi Fjellulla on roppakaupalla muitakin klassisia suosikkeja ihan poskettoman herkullisissa väreissä. Siinä nyt on vähän kaikenlaista: klassista retroa minimalismia.

»
Lajit‪»Vaellus‪»Rinkat, reput, kassit‪»Reput‪»Yleisreput‪»
Fjällräven Kånken Mini
69,90 €
(200)
Heti saatavilla
Fjällräven Kånken
»
Lajit‪»Vaellus‪»Rinkat, reput, kassit‪»Reput‪»Yleisreput‪»
Fjällräven Kånken
84,90 €
Erittäin laaja värivalikoima
(262)
Heti saatavilla


Haglöfsiltä löytyy suosittuja legendaarisia reppuja monessa eri koossa.Pienille repunkantajille
Tässä alla valikoima mitä pienimpiä reppuja aivan pienimmille arjen aloittajille päiväkotiin tai eskarikamppeitten kantoon. Ei vitsit, miten voivatkaan olla suloisia.


Mammut First Zip 8L
Lajit‪»Vaellus‪»Rinkat, reput, kassit‪»Reput‪»Lasten reput‪»
Mammut First Zip 8L
44,90 €
(4)
Heti saatavilla
Tällä erää tämmöstä, toisella kertaa tommosta. Mukavaa arjen valmistelua, mutta älkäähän nyt vielä hötkyilkö, sillä onhan (useimmilla onnekkailla) tätä lomailun lystiä kuiteskin vielä jonninmoinen erä jäljellä.