Syksyn väreissä ihastuttavaa kaikkea. 

Tekstiilitiina ja Varusteasiantuntija Turmio ovat tänään koonneet tuotteiden osalta tämän viikottaisen outdoor-aiheisen ajankohtaismakasiinin, jota myös asiakasviestiksi kutsutaan. Aiheena on Arcteryxin herkullisimmat herkut ja RABin nameimmat namit.

Pidemmittä puheitta aloittakaamme aakkosjärjestyksen mukaan ekaksi tästä Ryxistä.
Atom ja Alpha nyt ei ole mitään uusia keksintöjä, mutta kauden uudet värit ja se, että niitä ylipäätäänsä on jälleen saatavilla kaupastamme on uutinen itsessään.

Atom on erittäin kevyt takki, joka mahtuu todella pieneen tilaan. Kätevä ottaa messiin mukaan lämpimähkönä päivänä reppuun omaan hihaansa pakattuna odottamaan esiinottoa viilenevässä syysillassa. Tästä löytyy luonnollisesti naisille ja miehille omat mallinsa, sukupuolilajityypillisillä leikkauksilla.

Alpha taas on kevyempi kuori, vedenkestävää Goretex pacliteä. Ihan mille tahansa säälle - takki on mukava niin marjametsässä kuin kaupungilla kekkaloidessa. Eli ihan sama missä, mutta säilyt mukavasti sateen ja tuulensuojassa tämän sisällä. Alphasta löytyy niinikään naisten ja miesten mallit.

Arcteryx Atom LT Hoody Mens
Topattu, hupullinen ja vettähylkivä takki. Hyvä sellaisenaan tai kylmän kelien aktiviteetteihin välikerrokseksi. Erittäin kevyt ta...
Hinta 220.00 €

Arcteryx Alpha SL Jacket Womens
Arcteryxin tyylikäs superkevyt, vedenkestävä Goretex paclite takki naisille. Mahtuu pieneen tilaan ja suojaa säällä kuin säällä. ...
Hinta 279.00 €


Miesten kuitutäytteiset lyhyet takit

Naisten kuitutäytteiset lyhyet takit

Naisten Paclite- ja Active Shell takit

Miesten Paclite- Active Shell takitNyt on nättiä

Tote-tyyppinen olkalaukku Ryxiltä, vaikka tyylikkääseen päiväkamojen roudailuun. Hyvin säädettävä, hyvin säätä pitävä. Kaunis. Välttämätön. 

Arcteryx Bianca 19 Tote

Monikäyttöinen ja kestävä olkalaukku vaikkapa kauppareissulle. Toisella puolella saa säädettyä hihnan pituutta, mikä mahdollistaa ...
Hinta 90.00 €


Valikoimamme olkalaukutBisnes is bisnes.

Fyx 13 Bag on ihastuttavan tyylikäs olkalaukku jonne mahtuu näppärästi kannettava tietokone (15" tai pienempi). Laukkuun menee mukavasti myös tabletti, matkapuhelin ja muut elintärkeät tavarat, kuten kalenteri, vihkot ym. Ulkoläppä on valmistettu vettähylkivästä AC² kankaasta. Lompakko, avaimet ja kynät menevät loistavasti edessä olevaa turvataskuun

Arcteryx Fyx 13 Bag

Hinta 120.00 €


Valikoimamme läppärilaukut / olkalaukutTreenikamat, päivän välttämättömyydet, läppäri ja pikkutavarat säänkestävässä, tyylikkään minimalistisessa ja funktionaalisessa repussa - saisko olla. Tässä sellainen meinaan olisi elikäs Ryxin Granville. Hyvät värivaihtoehdot syksyn kauneimmissa sävyissä.


Arcteryx Granville
Hinta 150.00 €


Kaikki valikoimamme yleisreputNerokasta mahtavuutta puristettuna yhdeksi kengäksi.

Monipuoliset ja -käyttöiset Arcteryxin vaelluskengät. Sopivat erilaisiin maastoihin ja kaikenlaiseen säähän (kiviseen maastoon, lumelle ja jäälle). Sopivat erinomaisesti myös päiväretkille ja jokapäiväiseen käyttöön. Kengissä on Adaptive Fit -sisävuori eli vaihdettavissa oleva sisävuori, mikä lisää kenkien mukavuutta ja monipuolisuutta. Erillinen vedenkestävä ja hengittävä goretex-vuori suojaa jalkoja kastumiselta märissä olosuhteissa. Kenkiin saa erikseen ostettua korkeammalla varrella olevan vuoren, joka sopii hyvin talviolosuhteisiin. Vuoret parantavat kenkien istuvuutta. Ne tuovat lisäpehmustusta eivätkä ime kosteutta. Ylimääräisten hiertävien saumojen puute ja strech materiaalit lisäävät vuoren ja kenkien istuvuutta.

Kengät ovat kestävät ja kevyet ja niiden ulko-osa on tehty yhdestä osasta, joten siinä ei ole turhia saumoja. Kestävät hyvin kulumista ja kuivuvat nopeasti. Arcteryx Acrux2 FL GTX Men's
Hinta 239.00 €


Miesten matalavartiset vaelluskengät

Naisten matalavartiset vaelluskengätKevyt hupullinen fleece käytettäväksi sellaisenaan tai välikerroksena.
Ja mikä parasta, huppu mahtuu hyvin kypärän alle. Puolivetoketju ja vetoketjullinen rintatasku.

Slim fit. Tämä alla oleva nami on naisten malli.


RAB Nucleus Hoody Wms

Hinta 69.90 €


Valikoimamme kaikki fleecetakit ymsToiminnallisten kiipelilyaiheisten vaatteiden lisäksi RABin mallistosta löytyy erittäin uskottavaa ja laadukasta tekstiiliä ihan perusvapaa-aikaankin.
Säädettävä huppu. Kengurutasku. Regular fit.


RAB Renegade Hoody
Mukava miesten huppari säädettävällä hupulla. Kengurutasku. Regular fit.
Hinta 89.90 €


RABin kaikki tuotteet

Kaikki miesten hupparit

Kaikki naisten hupparitPuhdasta minimaliuutta ja ah niin tyylikästä tyylikkyyttä.
RAB Fuse on vedenkestävä ulkoilutakki. Materiaalina on käytetty 2.5-kerroksista hengittävää Pertex® Shield®+ kangasta.
Takki on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan.


RAB Fuse Jacket

Pelkistetty vedenkestävä ulkoilutakki. Materiaalina on käytetty 2.5-kerroksista hengittävää Pertex® Shield®+ kangasta. Takki on ke...
Hinta 169.90 €Naisten Paclite- ja Active Shell takit

Miesten Paclite- Active Shell takitEn nyt halua masentaa, mutta kohta näitä tarvitaan taas ihan päivittäiskäytössä, joten älä anna talven yllättää ulkoilijaa vaan yllätä mieluummin itsesi kaivamalla kylmän tullen kevytuntskari repusta lämmikkeeksi.

Eurooppalaista750 fill Power Hydrophobic -hanhen untuvaa. M-koossa 130g täytettä.


RAB Microlight Alpine Jacket Wms
Microlight Alpine on kevyt mutta lämmin untuvatakki kaikenlaiseen ulkoiluun. Toimii päällitakkina tai esimerkiksi kuoritakin alla...
Erikoishinta 183.00 €


Naisten untsikat

Miesten untsatSanoohan sen jo nimikin.
Kitbag. Kassi kaikelle tarvitsemillesi luottokamoille.

Monikäyttöinen ja kestävä laukku matkustamiseen ja seikkailuihin. Vaatteet ja varusteet pysyvät suojattuna. Kitbag on tehty kestävästä ja vahvasta 600D materiaalista ja päällystetty vettähylkivällä kalvolla. Triplatikatut saumat ja tuplapohja. Lukittava, iso ja helposti saavutettavissa oleva pääosasto, jonka sisällä on kaksi taskua. Kuljettamista varten laukussa on kaksi irroitettavaa olkahihnaa ja 4 kantokahvaa. Molemmissa päissä kompressiohihnat.


RAB Kitbag 50

Hinta 89.90 €


Valikoimamme putkikassitNyt en kyllä huijaa niin pätkääkään kun julistan, että RABin pussivalikoima kuuluu koko Varuste.netin henkilökunnan suursuosikkeihin.

Kankaina on käytetty mielyttävän pehmeän tuntuista Pertex Microlight:a ja täytteenä 650FP ankan untuvaa. Makuupussissa käytetty untuva on käsitelty vettähylkiväksi, joten se kestää tavanomaista untuvaa paremmin kosteutta. Rab makuupussit on täytetty käsin Englannissa.

Missään muualla ei nuku yhtä hyvin kuin ulkona - varsinkin jos nukkuu RABin pussissa. Ai autuutta.


RAB Ascent 500, Vihreä, Regular (<185cm)

EN 13537 +1 ºC comf, -4 ºC lim, -22 ºC ext Hyvän paino-hinta -suhteen omaava untuvamakuupussi.    Kankaina on käytetty mielyttävän...
Hinta 269.00 €

RAB Neutrino 400 Women's
EN 13537 +2,5 ºC comf, -3 ºC lim, -20 ºC ext Naisille suunniteltu minimalistinen ja erittäin kevyt (800FP) hanhenuntuvamakuup...
Hinta 399.00 €


Untuvapussit lämpimimpiin keleihin (nk. kesäpussit)

Valikoimamme kaikki makuupussitNonniin ja moikkuli vaan kaikille meitin frendeille. Ottakaa onkeenne näistä vinkeistä, jos huvittaa paitsi jos ei huvita, niin sitten ei kantsu.
Aurinkoa syyskuun toiselle viikonlopulle - sitä pitäisi meinaan piisata. Ensi kertaan, hyvät ystävät!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net