Polkujuoksijan onnenpäivät

Polkujuoksufiilistelijöiden yksi kauden pääpäivistä koittaa nyt tulevana lauantaina, 28.9., jolloin juostaan Helsinki City Trail.

Mukaan kerkiää muuten vielä mattimyöhäinenkin: Huomenna perjantaina täällä meillä Varuste.netissä pyöritetään kisatoimistoa klo 12-20, jossa voi käydä ilmoittautumassa mukaan kisaan - valittavana on 6, 14 ja 24 km kisareitit. Kisan voi siis maksaa täällä käyttäen käteistä tai liikkaseteleitä.
Ne, jotka ovat jo ilmoittautuneet tapahtumaan voivat huomenna perjantaina 27.9. klo 12-20 välisenä aikana hakea kisapaketin täältä meiltä Varuste.netistä, niin ei tarvitse lähtöaamuna jonotella.

Ne, jotka ei jaksa tänne raahautua saavat kisa-aamuna kamansa kisakeskukselta, Eläintarhan kentältä, jossa voi myös ilmoittautua mukaan kisaan ihan viime metreille asti. Tervemenoa! Ainutlaatuinen kisa kyseessä.

No nyt niille joita tämä kisa ei niinkään koske, mutta maastossa kirmailu kiinnostaa kylläkin niin HUOM:
Tämän spektaakkelin kunniaksi olemme asettaneet tapahtuman muiden yhteistyökumppaneiden, eli Salomonin ja Suunnon kunniaksi mainioita tuotteita herkulliseen kisatarjoukseen. Kisatarjoukset ovat voimassa kaikille - oli osallistumassa kisaan tai ei.

Tarjoukset menevät seuraavasti:
• Salomonin maastojuoksujalkineet -20% (pe-la 27.-28.9.2019)
• Suunnon urheilutietokoneet -10% (pe-la 27.-28.9.2019) HUOM: tarjous ei siis koske sukelluspuolen tuotteita

Eikä tässä vielä kaikki:
"Syntynyt satulassa. Luotu keittiössä. Perheen ja työntekijöiden omistama. CLIF Bar & Company valmistaa maailman parhaita välipala- ja energiapatukoita joihin ei voi olla ihastumatta niitä maistettuaan. Aitoja raaka-aineita, todistettua tehoa ja niin, niin hyvää. Valikoimassa myös toimivimmat energiageelit ja pureskeltavat viinikumit kestävyysurheilijoiden tarpeeseen."

Clif Barit on oikeasti ihan sairaan hyviä patukoita, ja on heillä aika tykkejä energiageelejäkin valikoimissa.

Pekka Lehtinen, Clif Barin sanansaattaja ja muutenkin kova jätkä, tulee esittelemään tätä huikeaa tuotemerkkiä tänne meille Konalaan huomenna perjantaina 27.9.2019 klo 16-20.
Eikä riitä pelkkä esittely, vaan tarjolla on tottakai myös maistiaisia kaikille energiantarpeisille herkkusuille, nam.

Sen pitemmittä puheitta. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kaikkia varastostamme löytyviä Salomonin maastojuoksujalkineita. Yleistarjous 20% on voimassa ainoastaan pe-la, mutta huomaat varmasti, että joukossa on paljon myös mallistojen häntiä poistohinnoin. Jos koko osuu kohdilleen, niin aika houkuttelevaan hintaan on huippukenkää tarjolla. Alennukset jopa -40%. Katso itse, jos et usko:Tämä on harvinaista herkkuva. Ihan rehellisesti sanottuna ei voi muistaa, milloin Suunnon urheilukoneet olisivat olleet tarjolla näin houkuttelevin hinnoin. Tätä erikoisuutta on tarjolla rajattu aika, eli pe-la, 27.-28.9.2019. Tarjoukset voimassa tietenkin kenkien tavoin netissä ja myymälässä.Ja sitten vielä huomioiden ne, joita ei todellakaan kiinnosta mitkään polkujuoksut eikä sporttitietskarit, vaan lenkkareiden sijaan vetäisisi mieluummin räpylät jalkaan. Sukelluskausi alkaa himmetä kohti viileitä vesiä, pimeäsukelluksen unelmahetkiä ja talvisukelluksen riemusesonkia ja tätä juhlistaaksemme olemme hullutelleet ja asettaneet valtavan määrän sukelluskamaa -15% tarjoukseen. Tarjous on voimassa 6.10.2019 saakka, ja koskee kaikkia tuotteita joihin alennus on merkattu. Tarjoukset ovat voimassa tietenkin myymälässä, ja ilman muuta netissä.No olihan siinä. Näillä eväin ja tarjoomuksin kelpaa nautiskella syyssäistä joko poluilla, pihoilla, metsissä, altaissa, meressä tai järvissä - missä ikinä koetkeen tarvitsevasi maastojuoksuun tai sukellukseen tarvittavia välineitä. Neljä vuodenaikaa on arvostettava juttu, ja nyt on aika siirtyä nauttimaan yhdestä TOP 4 sesongeista, elikäs kuulaan raikkaasta syksystä.

Ihastuttavaa viikonloppua kaikille. Tulkaa nyt ihmeessä tänne huomenna moikkaamaan Clif-Pekkaa tai/ja ilmoittautumaan polkujuoksukisoihin ja/tai muuten vaan pyörimään ja nautiskelemaan tunnelmasta.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.netin porukka

[uutiskirje_poistu]