Kiirastorstain kikkailuja.

Pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia, ja viimeisimmätkin mämminkeittäjät alkanevat jo valmistautua pitkien juhlapyhien viettoon.

Tämä juhlapyhäputki tosiaan tuottaa jonninlaisia muutoksia aukioloaikatauluihin.
Kas tässä tämä koonti siitä milloin tarkalleen ottaen ollaan auki, ja jolloin meillä on ilo teitä henkilökohtaisesti palvella:


• Kiirastorstai, 13.4.2017 Liike on normaalisti auki 09.00-20.00
• Pitkäperjantai, 14.4.2017 Liike on suljettu
• Lankalauantai 15.4.2017 Liike on normaalisti auki 10.00-18.00
• Pääsiäissunnuntai, 16.4.2017 Liike on suljettu
• Pääsiäismaanantai, 17.4.2017 Liike on suljettu

Nojuu, sittenpä asiaan: pääsiäisen keskeisenä osana on ehdottomasti kaikenlaisten namusten metsästely ja munien piilottelu. Ulkoilmaihmisen vastinehan tähän nytten sitten tietysti olisi geokätköily. Geokätköily on eräänlaista elektronisavusteista maastossa tapahtuvaa aarteenetsintää, jossa esim. Gps –laitteella etsitään metsästä tahi kaupunkiympäristöstä jonkun toisen geokätköilijän ovelasti piilottamia kätköjä. Hauskaa kuin mikä. Lisätietoa tästä metkasta ulkoilulajista saa suomeksi osoitteesta www.geocache.fi.

Ylläolevaan liittyen ollaan valittu alla olevaan tuotelistaan hyvä kokoelma erilaisia paikannusvälineistöä, jotta ärsyttävän nokkelien kätköjen paikannus saattaa käydä sutjakammin, eikä erillistä pääsiäismunahaukan katsetta niinkään tarvita.

Nämä vermeet sopivat tietty myös muuhunkin metsikössä, varvikossa ja rairuohikossa pyörimiseen, ja sieltä itsensä pois löytämiseen.


Sitten vielä huomio: Ne, jotka unohti virpoa viime lauantaina meidän palmusunnuntaiaattona, niin saa uuden mahdollisuuden korjata erheensä nyt lauantaina 15.4. Kun siis tulette lauantaina ostoksille, niin kaikki jotka virpoo kassalla saa yllätyksen. Oksa on kyllä plusaa, sillä kyllähän se virpomiseen kuuluu. Jos ei kuitenkaan ole oksaa / unohti ottaa, mutta virpoo silti, niin kyllä me sekin hyväksytään.

Tervetuloa ja touhukasta pääsiäistä kaikille.

Geokätköilyyn sopivia laitteita on jos jonkinnäköistä ja monen eri tasoista. 

Kannattaa juurikin miettiä, että mitä kaikkia ominaisuuksia laitteelta haluaa, ja millaisissa aktiviteeteissä haluaa sen olevan mukana. Tuo Dakota 20 ja nämä eTrexit ovat kompaktin kokoisia, edullisia ja todella helppokäyttöisiä kaikenlaiseen ulkoiluun ja seikkailuun.

GPSMAP 64s on taas ihan älyttömän tarkka vehje, koska siinä on tuo quad helix -antenni, joka takaa erinomaisen vastaanoton. 

Tuossa kun mennään hintaluokassa ylöspäin noihin Oregoneihin, esimerkiksi, niin niissä on jo käytettävissä langattomia yhteyksiä: Wi-Fi-, Bluetooth-, ANT+-yhteensopiva, tukee Active Weather- ja Geocaching Live -toimintoja. Ja siis tottakai paljon muutakin, mutta tuo nyt on sellainen keskeisin eroavaisuus noihin muihin.


Garmin Dakota 20 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Dakota 20 on MicroSD™ korttipaikalla ja 850 mb muistilevyllä varustettu helppokäyttöinen ja kompaktin kokoinen käsi GPS-laite, joi...
Hinta 199.00 €

Garmin eTrex Touch 25 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Perheille sopiva eTrex Touch 25 on uusi ulkoilukäyttöön soveltuva navigaattori. Se sopii ihanteellisesti kaikille ulkoilusta nautt...
Hinta 208.30 €

Garmin eTrex Touch 35 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Perheille sopiva eTrex Touch 35 on uusi ulkoilu- ja vuoristo käyttöön soveltuva navigaattori. Se sopii ihanteellisesti kaikille ul...
Hinta 257.00 €

Garmin GPSMAP 64s ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Uudessa GPSMAP® 64s -käsinavigaattorissa on 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava näyttö sekä herkkä GPS- ja GLONASS-vastaano...
Hinta 259.00 €

Garmin Oregon 700 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Kestävä GPS/GLONASS-käsilaite, jossa on sisäänrakennettu Wi-Fi® ja paljon muutaErittäin herkkä GPS- ja GLONASS-kaksoissatelliitt...
Hinta 414.00 €

Garmin Oregon 750t ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Kestävä, kannettava GPS/GLONASS, jossa sisäänrakennettu Wi-Fi®, kamera ja TopoActive-kartatTehostettu antenni takaa paremman GPS...
Hinta 548.90 €


Kaikki GPS:t ulkoilijoilleTähän aiheeseen liittyen ei millään malta (eikä vaan voi) olla mainitsematta tämän kauden tärkeintä uutuutta käsigepsimaailmassa. Tästä on puhuttu, ja tullaan puhumaankin vielä paljon: Garmin inReach tuo sellaiset yhteydet kaikkien seikkailijoiden saataville, jotka on aikaisemmin totuttu ajattelemaan vain ammattitason löytöretkeilijöiden värkkeinä.

inReach on kaikkialla toimiva laite, joka hyödyntää maailmanlaajuista Iridium-satelliittiverkkoa. Voit siis lähettää tekstiviestejä mihin tahansa matkapuhelinnumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin ja samalla voit mm. seurata etenemistäsi ja jakaa sijaintisi GPS-toiminnon avulla. 

Jos olet vaaratilanteessa, voit laukaista inReach-laitteella SOS-kutsun aina avoimeen seurantakeskukseen, antaa lisätietoja hätätilanteen luonteesta ja saada varmistuksen, kun apu on matkalla.

Olet maailman äärissä eikä mobiiliverkkoa mailla halmeilla?
inReach SE+ ja Explorer+ sisältävät kaikki työkalut, joilla säilytät yhteydet. Elikä siis nou hätä. InReach-viestintälaite toimii kaikkialla, joten kenttä ei lopu koskaan ja sinut saa aina tarvittaessa kiinni.

Kuka vastaa hätätilanteessa SOS-kutsuusi?
GEOS vastaa. Tämä GEOS on siis maailman johtava hätävastausratkaisujen ja -seurannan toimittaja, joka välittää hätäkutsun oikeille yhteyshenkilöille ja alueen vastaaville hätäpalveluille. 

Ja tässähän nämä on. Explorer+:ssa on esiladattuna topografiset kartat valmiiksi.

Garmin inReach SE+

Kädessä pidettävä satelliittiviestintälaite ja GPS-navigaattori, jossa on täysi maailmanlaajuinen Iridium-satelliittikattavuusLä...
Hinta 499.00 €

Garmin inReach Explorer+

Kädessä pidettävä satelliittiviestintälaite ja GPS-navigaattori, jossa täysi maailmanlaajuinen Iridium-satelliittikattavuusLähet...
Hinta 549.00 €


Valikoimamme kaikki GPS:t (ulkoilijoille, koirille, pyöräilijöille jne...)Varuste.netin pääsiäissisustus / -askarteluvinkit:

Pääsiäisteemaan vielä liittyen sellaista, että jos lähitiimarista oli höyhenet loppu, niin perhonsidontaosastomme saattaa voida auttaa tässä hädässä. 

Löytyy meinaan aika näyttäviä sulkia, ja noita Maraboun höyheniä on palttiarallaa kaikissa mahdollisissa väreissä, ja ne ovat kyllä näyttäviä.

Veniard Riikinkukon Silmähöyhen

Riikinkukon siikasia käytetään mm. putkiperhojen siivissä sekä erilaisten perhojen runkomateriaalina. Tunnetaan mm. Redtagin runko...
Hinta 4.20 €

Wapsi Marabou Selected Plumes
Suuria valikoituja höyheniä.
Hinta 2.50 €

Wapsi Strung Marabou
Marabou sopii Leechin, streamereiden ja haukiperhojen sidontaan.
Hinta 3.90 €

Hareline Metz Soft Hackle
Pehmeä häkilämateriaali
Hinta 4.20 €

Sawada Sussex Riikinkukon siipisulkapari Extra Select

Poistohinta 35.03 €

-36%

Valikoimamme höyhenet ja sulat

Kaikki perhonsidontatarvikkeetKaikki munat yhessä korissa. Tai siis pussissa.
Pakollinen pääsiäisen muna-aiheiseksi tuotteeksi valikoitui valikoimastamme tämä kymmenen munan retkipussi.
Munat on saatu mahdutettua pussiin siten, että ne on kuivattuna jauheena. 

Näistä saa siis halutessaan keiteltyä yhden tosi ison pääsiäismunan tai -munakkaan.

Trekn Eat Munajauhe 135g (10 kananmunaa) (L,G)

Trek'n Eat ateriat on valmistettu laadukkaista pakastekuivatuista raaka-aineista, ja siten ne ovat säilyttäneet suurimman osan...
Hinta 5.52 €


RetkiruokavalikoimammeToivotamme kaikille erittäin hyvää pääsiäisen aikaa. Nyt on monilla juurikin sitä vapaata aikaa, jolloin ehtii puuhailemaan haluamiansa juttuja niiden tyyppien kanssa, joidenka kanssa tykkää näitä lempparijutskia tehdä.

Palaamme asiaan ensi viikolla, kun ollaan kaikenmaailman yhdessäolosta ja pashanjauhamisesta selvitty taas konttorille.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net