Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Juomapullot‪» Kovat pullot‪»

Camelbak Chute Mag Insulated 1L

Camelbak Chute Mag Insulated 1L


Hinta


Määrä
kpl


Väri
Camelbak Chute Mag Insulated 1L Black
Black
Camelbak Chute Mag Insulated 1L Moss
Moss
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Camelbakin teräksinen juomapullo sopii sekä lämpimien että kylmien juomien nauttimiseen. Tuplaseinien välissä olevan tyhjiön ansiosta kuumat juomat säilyvät lämpiminä jopa 6 tuntia ja viileät juomat juomakelpoisena 24 tuntia.

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Helppo pitää puhtaana. Korkin voi pestä astianpesukoneessa. Pullo suositellaan pestäväksi käsin. Materiaali BPA, BPS ja BPF-vapaata. Pullo on 18/8 ruostumatonta terästä ja korkki polypropeenia.

Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin (mm. eddy+ ja Hot Cap) ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat.

Tilavuus: 1L
Paino: 493g
Ulkomitat: 27,5 x 8,5 x 8,5 cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 100 x 100 mm.

Eristetty
Kyllä


Materiaali
Ruostumaton teräs


Paino
0.493 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.50 kg)


Tilavuus
1 Litra


Kommentit
Anonyymi 20.12.2021
Yleisarvosana
Hyvän kokoinen, vaikuttaa todella kestävältä.
Timo V. 13.2.2021
Yleisarvosana
Loistava juomapullo!!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...