Lajit‪» Kiipeily‪» Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt‪» Työasemointi- ja varmistuslaitteet‪» Liitosköydet‪» Säädettävät‪»

Petzl Replacement rope for Grillon

Petzl Replacement rope for Grillon


Hinta


Määrä
kpl


Väri
Petzl Replacement rope for Grillon White/yellow
White/yellow
Petzl Replacement rope for Grillon Black +5.65 $
Black +4.56 $


Koko
2 m
3 m +4.56 $
4 m +9.12 $
5 m +13.68 $Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Varaosaköysi säädettävään Petzl Grilloniin. Kulunut tai vaurioitunut köysi voidaan vaihtaa uuteen nopeasti käyttäjän tai määräaikaistarkastuksen tekijän toimesta. Toimitus ei sisällä säätölaitetta. Voidaan vaihtaa kaiken pituisiin Grilloneihin uudeksi köydeksi ja on myös yhteensopiva aiemmin hankittujen Grillonien kanssa.

Köyden molemmissa päissä on ommellun päätöslenkin ympärillä thermoplastic suojus joka ehkäisee köyden kulumista ja pitää lukkosulkurenkaan halutussa asennossa. Köyden ankkuripisteeseen liitettävässä päädyssä on lenkki johon sulkurengas kiinnitetään, tästä päästä löytyy köyden pituusmerkintä. Köyden vapaaksi jäävä pää on punainen sekä suljettu mustalla ruuvilla, jotta siihen ei liitetä vahingossa kiinnitintä, tästä päästä löytyy köyden tunnistetiedot.

Materiaali: Polyamidi/polyesteri
Halkaisija: 11 mm
Maksimielinikä: 10 vuotta

Vaihto-ohjeet:
Avaa säätölaitteen kullanvärisessä sivulevyssä oleva ruuvi, käännä sivulevy sivuun ja poista kulunut köysi. Asenna uusi varaosaköysi ja varmista että se tulee oikein päin. Sulje sivulevy ja kiristä ruuvi takaisin paikoilleen.

TÄRKEÄÄ: Tarkista aina että ruuvi on kiristetty ja tee vetokoe varmistaaksesi että köysi on asennettu oikein päin. Grillonin ottaminen käyttöön ennen vetokokeen tekemistä on ehdottomasti kielletty.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 250 x 40 mm.

Paino
0.24 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.28 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki