Lajit‪» Kiipeily‪» Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt‪» Työasemointi- ja varmistuslaitteet‪» Liitosköydet‪» Säädettävät‪»

Petzl Zillon vaihtoköysi

Petzl Zillon vaihtoköysi


Hinta


Määrä
kpl


Pituus
2.5m
Toimitusaika arviolta 30 - 45 vrk
4m +9.11 $
Toimitusaika arviolta 30 - 45 vrk
5.5m +18.22 $
Toimitusaika arviolta 30 - 45 vrkSaatavuus
Arviolta 30 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Varaosaköysi säädettävään Petzl Zillon arboristiköyteen. Kulunut tai vaurioitunut köysi voidaan vaihtaa uuteen nopeasti käyttäjän tai määräaikaistarkastuksen tekijän toimesta. Toimitus ei sisällä säätölaitetta.

Köyden toisessa päässä on ommellun päätöslenkin ympärillä thermoplastic suojus, joka ehkäisee köyden kulumista ja pitää lukkosulkurenkaan halutussa asennossa. Tästä päästä löytyy myös tunnistetiedot. Köyden toinen vapaaksi jäävä pää on päättämätön, jotta sen voi asennettaessa syöttää Zillonin säätölaitteen läpi. Pakkauksessa on mukana päätösohjeet sekä köyden päätä suojaava kuumakutistesukka.

Materiaali: Polyamidi/polyesteri. Max. elinikä 10 vuotta.

Vaihto-ohjeet: Leikkaa kulunut köysi poikki ja vedä ulos säätölaitteesta. Asenna uusi varaosaköysi ja varmista että se tulee oikein päin ja oikein laitteen läpi. Tee vapaaksi jäävään päähän solmu käyttöohjeiden mukaisesti, vedä solmun yli kuumakutistesukka ja kutista se max 100 C puhalluksella.

TÄRKEÄÄ: Tarkista aina että köysi on oikein päin ja tee vetokoe varmistaaksesi että köysi on asennettu oikein päin. Zillonin ottaminen käyttöön ennen vetokokeen tekemistä on ehdottomasti kielletty.

Yhteensopivuus:
  • Zillon 2,5 m (L22 025 ja L22A 025)
  • Zillon 4 m (L22 040 ja L22A 040)
  • Zillon 5,5 m (L22 055 ja L22A 055)

Paino
0.79 kg


Takuu
36 kk


Liitetiedostot
L22A_xxx_Zillon_CE_Declaration_of_Conformity.pdf
L22R_Zillon_cord_technical_notice.pdf

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki