Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Juomapullot‪» Kovat pullot‪»

SIGG X Muumi 0,6 L

SIGG X Muumi 0,6 L

SIGG X Muumi 0,6 L

Kampanjahinta
20,72 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 25,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
SIGG X Muumi 0,6 L Lighthouse
Lighthouse
Ei saatavilla
SIGG X Muumi 0,6 L Stinky
Stinky
Ei saatavillaValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Laadukas ja kestävä pullo pienille tai isommillekin seikkailijoille ja majakanvartijoille.

Pullon kyljessä vanha seikkailija Muumipappa lähestyy majakkasaarta, toinen huokuu Pikku Myyn vallatonta energiaa ja kolmannessa huitelee Haisuli. 

Pullo on itsessään kevyt ja korkki pysyy varmasti kiinni, eikä vuoda.

SIGG on valmistanut Sveitsissä uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja jo vuodesta 1908. Pinnoitettu alumiinipullo on hyvä valinta niin ympäristön ja kuin terveydenkin kannalta. Pinnoitteen ansiosta pullo kestää myös maito- ja sitrustuotteet sekä hiilihapolliset tuotteet.

SIGG:n juomapullot valmistetaan kaikki Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa.

Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja joustavan EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä uniikki sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Näin juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

Elinkaarensa lopuksi SIGG on 100% kierrätettävä.

SIGG:in käyttämä pinnoite, nimeltään EcoCare® – liner, on co-polyesteri – johdannainen, joka on täysin BPA, ftalaatti, BADGE, BFDGE ja NOGE – vapaa. Saman tyyppinen materiaali on TRITAN® co-polyesteri, mistä esim SIGG:in VIVA-Muovipullot on valmistettu. Tässä SIGG:in tapauksessa käytettyä materiaalia on vähän muutettu, jotta se saadaan levitettyä ohuena pulverina sisäpintaan ja poltettua pulloon kiinni uunissa. Tämä takaa sen, että pinnoite taipuu kolhujen mukana ja pysyy elastisena sekä suojaavana ja koko pullo mahdollisimman kevyenä.

SIGG:in käyttämä Eco-Care® -pinnoite on hyväksytetty kaikilla tarvittavilla ruokateollisuutta vahtivilla viranomaisilla ympäri maailman ja noudatamme tarkasti EU:n direktiivejä sekä USA:n FDA:n ja Saksan elintarvikeviraston LFGB – määräyksiä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 100 x 100 mm.


Eristetty
Ei


Materiaali
Alumiini, Metalli


Paino
0,108 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,25 kg)


Tilavuus
600 millilitraa


Valmistusmaa
Sveitsi


Kommentit
Jani l. vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Sitä saa mitä odottaa. SIGG laatujuomapullot!
Seppo M. vahvistettu ostaja, 19.12.2021
Yleisarvosana
Tytölle pullo. Hyvä ostos
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...