Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» GPS-laitteet‪» Pyöräily GPS:t‪»

Garmin Edge 530

Garmin Edge 530

Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530

Hinta
273.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti3 kpl heti

Tilauskoodi
010-02060-01
Viivakoodi
753759207175
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tehokas GPS-pyörätietokone ja kartat

 • Dynaaminen suorituskyvyn seuranta antaa tietoja esimerkiksi maksimaalisesta hapenottokyvystä, palautumisesta, harjoittelun tasapainon kohdistuksesta, sopeutumisesta lämpöön ja korkeuteen, ravitsemuksesta ja nesteytyksestä1
 • Pyöräilyn turvallisuusominaisuuksia2 ovat uusi pyörähälytys, ryhmäviestit ja jäljitys, tapahtumantunnistus sekä Varia™-takatutkan ja -valojen tuki, jotta näet ja tulet nähdyksi
 • Sisältää reititystä tukevan Garmin Cycle Map -kartan ja suosioon perustuvan reitityksen, jonka ansiosta voit ajaa kuin paikallinen, sekä uudelleenlaskennan maastossa ja paluun alkuun. Maastopyörämallissa on integroituja Trailforks-tietoja, kuten polkujen vaikeusluokitukset
 • Mukauta maksuttomilla Connect IQ™ -kaupan sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä
 • Maastopyöräilyn dynamiikkatiedot sisältävät hyppyjen määrän ja matkan sekä ajan ilmassa. Lisäksi ne ilmaisevat ajon vaikeustasoa ja alamäkiajon sujuvuustasoa, jotta saat käyttöösi pistemäärän, jonka voit yrittää päihittää seuraavalla kerralla
 • Akunkesto: enintään 20 tuntia GPS-tilassa, laajennettavissa enintään 40 tuntiin valinnaisella Garmin Charge™ -tehoakulla tai akunsäästötilassa
Vie harjoittelusi uudelle tasolle

Edge 530 ei pelkästään kerää tietoja, vaan myös näyttää dynaamisia suorituskykytietoja, joiden avulla voit yltää parhaimpaasi. Tarkkailemalla sopeutumistasi lämpöön ja korkeuteen näet, miten kehosi selviytyy eri ympäristöissä1. Saat ajon aikana ilmoituksia, kun on aika juoda tai syödä jotain. Näet, onko viimeaikainen harjoittelusi ollut tasapainoista kestävyyden, kynnyksen ja kovien harjoitusten suhteen. Pariliitettynä yhteensopiviin antureihin Edge 530 näyttää nyt tehokkuuskäyräsi ja vertaa ajoasi edellisten viikkojen ja kuukausien tuloksiin. Voit synkronoida harjoittelupaikasta riippumatta jäsenneltyjä harjoituksia TrainingPeaks™-palvelusta ja Garmin Connect™ -kuntoiluyhteisöstämme suoraan Edge-laitteeseen. Lisäksi voit tarkastella tulevan viikon harjoitteluasi ja aloittaa asianmukaisen harjoituksen saumattomasti sopivaan aikaan.

Aja luottavaisesti

Edge 530 -laite takaa turvallisuutesi niin rennossa ajossa kuin työmatkoilla. Se tukee ryhmäviestejä ja jäljitystä, jotta yhteydet säilyvät, vaikka erkanet ryhmästä2. Lisäksi siinä on tapahtumantunnistus, joka lähettää sijaintisi automaattisesti hätäyhteyshenkilöille havaitessaan tapahtuman. Voit lisätä tilannetietoisuutta entisestään pariliittämällä Edge 530 -laitteen Varia-takatutkaan ja -valoihin, jotta näet ja tulet nähdyksi. Uusi PIN-koodilla suojattu pyörähälytys näyttää ilmoituksen älypuhelimessasi, jos pyörääsi siirretään, kun esimerkiksi haet vettä sisältä tai pysähdyt lepäämään.

Täsmällistä navigointia

Edge 530 sisältää esiladatun Garmin Cycle Map -kartan, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet ja navigointihälytykset, jotka varoittavat edessäpäin olevista mutkista. Voit ajaa kuin paikallinen, koska suosioon perustuva reititys valitsee ajettaviksesi teitä ja reittejä, joita muut pyöräilijät käyttävät useimmiten. Edge 530 opastaa sinut takaisin reitille, jos poikkeat siltä, tai takaisin lähtöpaikkaan, jos päätätkin lähteä kotiin etuajassa. Reitti lasketaan kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmissa malleissa, joten voit keskittyä ajamiseen odottamisen sijasta.

Kesytä polut

Kun haluat vaihtaa maisemaa, Edge 530 toimii maastopyöräilyoppaanasi. Lataa aluksi maksuton Trailforks-sovellus Connect IQ -kaupasta ja avaa Trailforks-kartan sisältö Edge-laitteessasi. Trailforks sisältää polkuja yli 80 maasta ja näyttää parhaat, ajantasaisimmat tiedot, kuten polkujen olosuhteet ja lämpökartat. Kun pysähdyt kesken ajon, uusi risteysnäkymätila näyttää automaattisesti edessäpäin olevat polun haarat ja näyttää sijaintisi polkuverkostossa. Ajon aikana Edge 530 seuraa uudenlaisia maastopyöräilyn metriikkatietoja, kuten hyppyjen määrää ja matkaa sekä aikaa ilmassa. Muita maastopyöräilyominaisuuksia ovat ajon vaikeusaste, jota mitataan GPS-toiminnon, korkeuden ja kiihtyvyysmittarin tietojen perusteella, ja sujuvuusaste, joka seuraa alaspäinajosi sujuvuutta. Saat käyttöösi pistemäärän, jonka voit yrittää päihittää seuraavalla kerralla.

Ylämäkien ammattilainen

Edge 530 -laitteen ja uuden ClimbPro-ominaisuuden ansiosta voit loistaa ylämäissä. Ominaisuus näyttää automaattisesti jäljellä olevan nousun ja kaltevuuden, kun ajat ylämäkeen reitillä. Kun näet, miten paljon työtä on jäljellä, voit arvioida jaksamisesi loppuajon aikana.

SHIMANO STEPS eBike -järjestelmä

Yhdistämällä yhteensopivan Edge-pyörätietokoneen tuettuun SHIMANO STEPS eBike -järjestelmään saat käyttöösi eBike-tilanäytön ja tietokentät sekä tuen järjestelmän tila- ja varoitusviesteille. Edge-mittausten (muun muassa aika, etäisyys ja nopeus) lisäksi näet avun tason, nykyisen vaihteen, akun varauksen ja jäljellä olevan pyöräilyetäisyyden.

Mukauta laitetta

Vain Garminin avulla voit mukauttaa laitetta maksuttomilla Connect IQ -kaupan sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä. Sovellukset, kuten AccuWeather MinuteCast, ilmoittavat, milloin sade päättyy, jotta voit määrittää sopivimman ajohetken. Jos suunnittelet ajolenkkejä sivustoissa (esimerkiksi) Strava, Komoot tai Wikiloc, lataa kyseiset sovellukset, jotta voit tuoda suosikkireittisi suoraan Edge-laitteeseesi. Jos taas etsit läheltä kahvilaa tai pyöräkauppaa, Yelp -sovelluksella voit ladata niiden sijainnit ja luoda suoran reitin niihin Edge-laitteessa.

Yleiset
 • Mitat: 50 x 82 x 20 mm
 • Näyttö: 2,6-tuumainen väri
 • Näytön tarkkuus, LxK: 246 x 322 pikseliä
 • Paino: 75.8 g
 • Akku: Ladattava litiumioni
 • Akunkesto: Enintään 20 tuntia
 • Vesiluokitus: IPX7
 • Herkkä vastaanotin

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 160 x 180 mm.


Paino
0,36 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,362 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.2.2023
Yleisarvosana
Taattua Garmin laatua 👍🏻
Arttu K. vahvistettu ostaja, 28.10.2022
Yleisarvosana
Toimiva laite. Harjoituksen tallennus ja reitin seuranta toimivat hyvin ja akku kestää kauan. Näppäimien käyttö onnistuu myös hanskat kädessä, mistä pisteet kosketusnäyttöön verrattuna.
Kaj K. vahvistettu ostaja, 12.4.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja selkeä näyttö, toimiin takatutkan kanssa hyvin yhteen.
Pertti M. vahvistettu ostaja, 21.3.2022
Yleisarvosana
Tilasin tuotteen lähinnä navigointiin päivien retkipyöräretkille. Palautin sen kuitenkin koska se ei siihen ihan täysin soveltunut. Koin että sitä oli hieman vaikea käyttää ja näyttö oli liian pieni. Markkinoilta löytyi tähän käyttöön parempi laite: Hammerhead Karoo 2.
Juha K. vahvistettu ostaja, 5.3.2022
Yleisarvosana
Hyvä mittari kunhan vain perehtyy kaikkiim sen tarjoamiin majdollisuuksiin.
Lari K. vahvistettu ostaja, 11.2.2022
Yleisarvosana
Monipuolinen pyörä GPS. Asetusten läpikäynti on aika työlästä ilman kosketusnäyttöä, mutta muuten hyvä paketti.
Annika R. vahvistettu ostaja, 7.9.2021
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran kokemuksella vaikuttaa oikein pätevältä laitteelta. Käyttöliittymä vaatii hieman opettelua, mutta juonesta saa kiinni kyllä melko nopeasti. Reittien vienti laitteelle helppoa Garmin Connect -sovelluksen kautta.
Topi K. vahvistettu ostaja, 22.8.2021
Yleisarvosana
vähän harjoittelua käyttöliittymän kanssa,muuten ihan hyvin piirtää polkuja maastossa, vielä kun oppii reittien suunnittelun niin kiva
Janne R. vahvistettu ostaja, 22.7.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja selkeä navigaattori pyöräilyyn. Arvoin 530 ja 830 edgen välillä, en ole kaivannut kosketusnäyttöä käyttämiseen.
Jussi T. vahvistettu ostaja, 16.7.2021
Yleisarvosana
Käyttöliittymä Garmin-käyttäjälle selkeähkö, muille saattaisi aiheuttaa harmia ja harmaita hiuksia. Muuten taattua Garmin-laatua - kestää ja toimii. Suosittelen vahvasti
Näytä kaikki (34) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Garmin Edge 530 and Edge 830: Who Cares?

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: