Lajit‪» Kiipeily‪» Sulkurenkaat ja karabiinihaat‪» Pikalukolliset‪»

Petzl Eashook Open

Petzl Eashook Open

Petzl Eashook Open
Petzl Eashook Open
Petzl Eashook Open

Määrä
kpl


Väri
Petzl Eashook Open Black
Black
Petzl Eashook Open Gray/Yellow
Gray/Yellow




Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Automaattisesti lukkiutuva alumiininen kaksitoiminen kiinnitin 25 mm portin avaumalla ja avattavalla kiinnityspisteellä. Suunniteltu työkäyttöön.

Soveltuu mm.

  • Työasemointiliitosköyden (mm. Petzl Grillon) pään kiinnittämiseen valjaiden sivukiinnityspisteeseen. Suositeltava malli mm. pylväs- ja mastotyöskentelyyn
  • Putoamisen pysäyttävän kaksihaaraisen liitosköyden (mm. Petzl Absorbica-Y) haarojen päihin kun halutaan kokonaisuus millä on tehokasta liikkua rakenteissa ja ohittaa välivarmistuspisteitä.
  • Säädettävien köysityöskentelyliitosköysien (mm. Petzl Progress Adjust) säätölaitteen kanssa käytettäväksi.

Työkalulla avattava kiinnityspiste mahdollistaa puolikiinteän asentamisen suoraan erilaisiin liitosköysiin ilman sulkurengasta välissä. Näin kokonaisuudesta saadaan käsiteltävyydeltään parempi, lyhyempi, kevyempi ja kuormitus kohdistumaan pääakselin suuntaisesti. Mikäli liitosköysi vahingoittuu tai sen enimmäiskäyttöikä tulee täyteen, Eashook Open kiinnitintä voi vielä käyttää uudessa liitoköydessä.

Paksuillakin käsineillä sujuvasti toimiva ja erinomaisesti käteen istuva malli, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn monipuolisissa olosuhteissa. Ergonominen lukituksenavaussalpa, jonka ansiosta irrottaminen on nopeaa ja liikkuminen rakenteissa helppoa. Rungon H-profiili mahdollistaa suuren murtolujuuden ja keveyden ja suojaa profiilin sisällä olevat tunnistemerkinnät. KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa).

Murtolujuus: Portti kiinni 25 kN, portti avattuna 10 kN. Kiinnityspisteen portti avataan ja suljetaan toimitukseen kuuluvalla 3 mm kuusiokoloavaimella. Tiivisterenkaiden ansiosta ruuvilukitetta ei tarvita. Kiinnityspisteen portin avauma 15 mm. Kiinnityspisteeseen mahtuu jopa 25 mm leveä liitosköyden pää. Pidentää putoamisen pysäyttävää järjestelmää liitosköyden päässä kokonaisuudessaan vain 13 cm.

Kokonaispituus: 15,5 cm. Leveys 7 cm. Paksuus 1,7 cm.

Täyttää Euroopan CE EN362 standardin vaatimukset ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti.

Paino: 160 g.

Maksimielinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 80 x 50 x 10 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.16 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.19 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Ruffwear Grip Trex, 2kpl
 
Ruffwear Grip Trex, 2kpl
Captcha$
(4)
Heti saatavilla


Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiipe...