Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Taskulamput‪»

Fenix E18R ladattava superlamppu

Fenix E18R ladattava superlamppu

Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu
Fenix E18R ladattava superlamppu

Tarjoushinta
Captcha$ + toimituskulut
Tarjous on voimassa 29.11.2021 asti.
Tarjouksen päättymiseen

Normaalihinta 62.36 $


Määrä
kpl


Varastossa

Myymälä (Helsinki)hyllyssä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti3 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Fenix E18R on ultrakompakti, magneettilatauksella varustettu minilamppu jossa huikea 750 lumenin valovoima! E18R lampussa on ennennäkemättömän ohut (linssin paksuus vain 3 mm!) optisen luokan linssiteknologia jonka valmistuksessa käytetään samaa teknologiaa kuin auton valojen polttimoissa! Tuloksena lamppu on näppärän pienikokoinen tinkimättä sen valokuvion valaisukyvystä, erottelukyvystä tai linssin optisesta laadusta jotka ovat vertaansa vailla! Neljä tehotilaa, vilkkutoiminto, jäljelläolevan paristovirran ilmaisin ja kantaosan magneettipää laajentavat lampun käyttökohteita entisestään.

E18R lampussa on panostettu lampun mekaaniseen kestävyyteen vaativissakin käyttökohteissa. Lampun runko on valmistettu kestävästä oksidoidusta alumiinista jolla saavutetaan korkea yli 450 kovuusluokitus. Lisäksi lampun pinta on kova-anodisoitu ja linssin suojarengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki tämä lisäävät lampun kestoa ja suojaavat sen herkkiä sisäosia tehokkaasti ulkupuolisilta iskuilta, kolhuilta ja kulumiselta.

E18R:ssä on kätevä, rikkoutumaton magneettilataus joka lataa lampun nopeasti noin 80 minuutissa tyhjästä täyteen. Käyttökytkimen punainen ja virhreä LED-merkkivalo pitää huolen siitä, että tiedät aina akkupariston latauksen tai jäljelläolevan virran tilan (1 - 25% vilkkuva punainen valo, 25 - 50 % jatkuva punainen valo, 50 - 85% vilkkuva vihreä valo, 85 - 100% jatkuva vihreä valo).

Fenix E16 toimii yhdellä 16340 3,7 V Li-ion paristolla/akulla ja sitä voidaan käyttää myös erittäin hyvin kylmää kestävällä CR123A lithium paristolla (pakkasenkesto -40-astetta). Käyttökytkin voidaan lukita estäen lampun tahattoman päällekytkeytymisen esim. taskussa kuljetuksen aikana.Fenix E18R lamppu sisältää tehokkaan Fenix ARB-L16-700P tehoakun, magneettilatausjohdon, rannehihnan, avainrenkaan ja vaihdettavan paristorungon tiivisterenkaan.

Ominaisuudet
  • Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
  • Ultraohut, optisen laatuluokan linssiteknologia
  • Magneettilataus (lataus tyhjästä täyteen noin 80 minuutissa)
  • Lukittava käyttökytkin estää tehokkaasti lampun tahattoman päällekytkeytymisen
  • Magneettinen kantaosa mahdollistaa kiinnityksen lähes kaikille metallipinnoille
  • LED-merkkivalo ilmoittaa latauksen ja jäljelläolevan virran
  • Ylikuumenemisen estävä suojaus varmistaa lampun turvallisen käytön
  • Käänteisen paristopolarisaation suojas - estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
  • Valmistettu kestävästä oksidoidusta alumiinista jossa tyypin III-kova-anodisointi
Pakkaus sisältää: E18R ladattava minilamppu x 1, Fenix ARB-L16-700P li-ion tehoakku x 1, magneettilatausjohto x 1, rannehihna x 1, avainrengas x 1, paristorungon vaihdettava O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E18R on täysin IP68 vesi- ja pölytiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E18R lampulla (paristolla 1 vuosi) on viiden (5) vuoden kansainvälinen Fenix laatutakuu.

Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)

Valoteho: 750 lm (max)
Käyttöaika: 70 h (max)
Kantomatka: 136 m (max)
Valovoima: 4660 cd (max)
Iskunkesto: 1 m
Vesitiiviys: IP68 (uppovesitiivis 2 m)

Yllämainitut suoritusarvot (laboratorio testattu Fenix 16340 ARB-L16-700 Li-ion Li-ion akulla). Suoritusarvot saattavat vaihdella riippuen käytetystä lampusta, paristosta ja ympäristöstä.

Mitat: 60 mm × 21 mm
Paino: 33,3 g (ilman paristoa)
LED-tyyppi: CREE XP-L HI LED
Virtalähde: 1 x 16340 Li-ion (sisältyy pakkaukseen) tai 1 x CR123A paristo
Hyväksynnät: ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE

Energianlähde
Ladattava akku


IP-luokka (Vesitiiviys)
IP68


Maksimi valoteho
750 lumen


Paino
0.0333 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.10 kg)


Kommentit
Marja H. 15.1.2021
Yleisarvosana
Pieni ja kirkas. Helppo pitää mukana kun mahtuu mihin vaan.
Tapio H. 21.12.2020
Yleisarvosana
Näppärä ja monipuolinen valaisin. Toimii niin telttavalona kuin huippukirkkaana hätävalonheittimenä. Minimaalinen koko ja keveys ovat suuria plussia, samoin kuin tietysti ladattavuus.
Ville K. 16.11.2020
Yleisarvosana
Lamppu on pieni ja tehokas - toimii mukavasti myös polkupyörässä erillisen telineen kanssa (siis lyhyessä kaupunkiajossa). Miinuksena se, että tässä on taas yksi uusi USB-latauspiuha, joka pitää muistaa ottaa reissuun mukaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...