Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪»

Åsnes Breidablikk BC Waxless

Åsnes Breidablikk BC Waxless

Åsnes Breidablikk BC Waxless
Åsnes Breidablikk BC Waxless
Åsnes Breidablikk BC Waxless
Åsnes Breidablikk BC Waxless

Hinta
299.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pari


Pituus
170cm
Ei saatavilla
180cm
Ei saatavilla
190cm
Ei saatavilla
200cm
Ei saatavillaLisäksi
Eräsiteet
Rottefella NNN-BC Manual
+58.27 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Åsnes Breidablikk BC Waxless sukset on suunniteltu erityisesti koirien liikkumiseen. Olit sitten metsästämässä tai muuten vain ulkoilemassa parhaan ystäväsi kanssa. Suksissa ei ole teräviä teräskantteja, joten ne ovat turvalliset tassuille.

Joustavan kärjen ja muotoillun leveyden ansiosta sukset ovat vakaat hiihtää, kääntyvät vaivatta vaikeassakin maastossa ja ne kantavat hyvin syvässä lumessa.

Pohjan kuviointi takaa hyvän pidon kelistä riippumatta, ilman tarvetta vahata suksia. Suksissa on Skinlock pitokarvojen helppoa kiinnitystä varten. Skinit on nopeasti kiinnitettävissä nousuja varten. Åsnes X-Skin -pitokarvat on ostettava erikseen. Åsnes Breidablikk BC Waxless sukset ovat erittäin monipuoliset ja sopivat monelaisiin maastoihin.

Leveys: 86-62-74
Paino: 1050 g per suksi (200 cm)
Materiaali: poppeli puunydin
Suositeltu sidetyyppi: BC tai 75 mm telemark
Käyttö: metsästys, koiran kanssa hiihtäminen

Oikean pituuden valitseminen (katso kaavio)

Suksen pituus määräytyy käyttäjän pituuden ja painon perusteella. Åsnesin taulukko on vain suuntaa-antava ohjeistus ja käyttäjän taitotaso, kokemus, maasto ja yksilölliset tarpeet voivat vaikuttaa suksen valintaan.

Tiivistetysti haastavammassa maastossa lyhyemmät sukset toimivat paremmin, kun taas aavoilla pidempi suksi on monesti toimivampi. Lyhyempiä suksia on helpompi hallita. Laduilla suksen pituudella ei ole yhtä paljon väliä. Syvemmässä hangessa leveämmällä suksella on mukavampi taittaa matkaa. Lyhyempi suksi on lähtökohtaisesti pitkää kevyempi. Kantamusten tai ahkion kanssa liikkujan kannattaa harkita pidemmän suksen valitsemista.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 2000 x 300 mm.


Pohja
Suomupohja


Paino
2,1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 2,5 kg)


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.3.2023
Yleisarvosana
On ilo hiihtää näillä. En voisi sukselta enempää toivoa. Keponen ja pitävä suksi jäälle ja umpihankeen. Mahtuu juuri ja juuri latu-uralle. Kantaa yllättävän hyvin, vaikka ovatkin eräsuksiksi lyhyet. Pystyy laskemaan kumpareistakin vaaran kuvetta sujuvasti ja ohjailemaan vauhdissa. Kannattaa ottaa niin pitkät kuin mahdollista. Parhaimmillaan keväthangilla tai hankeen jossa kantavia kerroksia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.1.2023
Yleisarvosana
Kevyet ja luistavat kelillä.kuin kelillä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.12.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja helppo hiihtää. Teräskantin puuttuminen tekee suksesta joustavamman ja mukavan hiihtää esim. Kelkan jäljissä.
inf...@...om vahvistettu ostaja, 16.12.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä valinta ja hakkaa kyllä perinteiset pitkät metsäsukset ja liukulumikenkähirviöt metsojahdissa. Huomioi kantittoman suksen plussana, että kantiton suksi on hieman taipuisampi. Itselle tämä joustava kärki on tärkeä kun kaiken maailman hakkuita hiihtää ristiin rastiin. Muutenkin kantit voisivat olla vähän kovilla saati äänekkäät. Valitsin NNN-BC siteet ja Alaska kengän. 6/5 paketti. Hirveästi leveämpää profiilia en ottaisi. Tässä kaikki kohdillaan. Olen 180cm ja 85kg + kamat. Hiihdän 200cm mallilla. Otin lisäksi 58mm åsnes skinit jotka todella jees.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä pitkät ja l...