Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Talvikengät‪»

Lundhags Skare Expedition Mens

Lundhags Skare Expedition Mens

Lundhags Skare Expedition Mens
Lundhags Skare Expedition Mens
Lundhags Skare Expedition Mens

Hinta
349.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
pari


Väri
Lundhags Skare Expedition Mens Brown
Brown


Koko
EUR 40
EUR 41
EUR 42
EUR 43
EUR 44
EUR 45
EUR 46
EUR 47
EUR 48
EUR 49Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 10.07.2023. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Lundhags Skare Expedition on Lundhagsin lämpimin talvikenkä ja suunniteltu haastaviin talvikeleihin! Upea, nahkainen kenkäpuolen taidonnäyte talvisille vaelluksille tai pilkkireissuille. Lämmöstä pitää huolen irrotettava 5mm huopavuori yhdessä pohjallisen Primaloft Aerogel -eristeen kanssa. Kylmä ei pääse sisään alta eikä sivuilta. Huopavuori on nopea ja helppo kuivata vaelluspäivän jälkeen ja aamulla onkin sitten taas lämmintä ja kuivaa jalassa. Minkä ihmeen takia kaikissa talvivaelluskengissä ei ole huopavuorta? Aika paljon mukavampi vetää aamulla kuivat huopavuoret jalkaan sen sijaan, että sujauttaisi jalat kylmiin ja kosteisiin kenkiin.


Varsi on kestävää, laadukasta nahkaa ja alaosa Lundhagsin rakastettua Certech-teknologiaa, kestävää ja eristävää sekä vedenpitävää kumia. Ulkopohjan Vibram Mattarone on lumella ja jäällä hyvin pitävää IceTrek-kumin Artic grip -teknologian yhdistelmää.

Ja kuten kaikki Lundhagsin kengät, Skarekin on erittäin pitkäikäinen kumppani jaloillesi. Kiitos valmistustapansa ja kunnon nahan, kengät ovat tarvittaessa erittäin hyvin korjattavissa. Kengät pystytään pohjaamaan uudestaan ja muukin korjaus onnistuu mainiosti.
  • Lundhagsin lämpimin vaelluskenkä talvikäyttöön
  • Loistava valinta vaativille talvivaelluksille
  • Varma valinta, kun kaipaa korkeaa laatua, suorituskykyä, lämpöä ja pitkäikäistä kenkää
  • Vibram® Mottarone -ulkopohja
  • 5 mm irrotettava huopavuori

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 300 x 150 mm.


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Nahka kumisella alaosalla


Paino
3.226 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3.3 kg)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Portugali


Kommentit
Per S. vahvistettu ostaja, 30.7.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erinomainen tuote Lundhagsilta, mutta Varusten tuotteiden saaminen kesti 2 kuukautta, joten älä kiirehdi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.2.2020
Yleisarvosana
Aivan loistava talvikenkä ja täysin ylivertaiset kalvollisiin verrattuna. Nollakelille ehkä turhankin lämpimät, mutta pystyy käyttämään yhdellä sukalla. Nämä ovat parhaimmillaan alle -10 asteen lämpötiloissa, jolloin kahdella sukalla kenkä toimii parhaimmillaan. Kokoa kannattaa lähtä sovittamaan 1-2 numeroa normaaleja kenkiä isommista. Alussa kengät ovat erittäin jäykät ja tuntuvat kankeilta, mutta käytettäessä muotoutuvat jalkoihin sopiviksi. Tosin vaativat enemmän kilometrejä ja käyttökertoja, kuin esim Jaure-mallin kengät. Kannattaa sisäänajon aikana sitoa kengät aina samalla tavalla,jotta niiden taitokset tulevat oikeisiin kohtiin ja vahata nahkaosat jokaisen käyttökerran jälkeen. Sisäänajon jälkeen ovat erittäin hyvät jalassa, eivätkä jalat väsy pitkilläkään taipaleilla. Kostuneet kengät saa nopeasti kuivatettua irrotettavan huopavuoren ja pohjallisen ansiosta. Hankintakustannukset ovat kyllä selvästi suuremmat kuin monissa muissa kengissä, mutta kyllä näillä saa rahalle vastinetta. Voittivathan nämä Riista-lehden talvikenkätestinkin.
Joonas T. vahvistettu ostaja, 22.4.2022
Luulin saavani näistä itselleni todella hyvät irtovuorelliset talvikengät ja odotukset olivat kovat, mutta niin oli pettymyskin, kun tämänhintaisessa (ostohetkellä n. 450€) kengässä olikin pohjallisten ja irtovuorien kanssa oikeita ongelmia. Ekassa kenkäparissa oli liian iso pohjallinen, jonka takia se sitten oli kengässä laineilla ja tämän lisäksi myös huopavuori oli varpaan päältä jostain syystä vähän rutussa niin, että se painoi jalkapöytää ja varpaita. Kenkien koko oli kuitenkin liian pieni, joten vaihdoin ne kokoa isompaan ja toivoin pohjallis- ja vuoriongelmien olleen vain yhden parin vikoja, mutta oikeaa kokoa olevan uuden parin kanssa ne ongelmat vasta alkoivatkin: irtohuopavuori oli molemmissa kengissä aivan kurtussa jalan päältä. Huopavuori oli siis olevinaan ihan oikeankokoisen kengän vuori, mutta leikkaus oli jotenkin pielessä niin, että vuori oli juuri sopivasti kumminkin vähän liian iso jalkaterän päältä, jolloin se meni ruttuun kengässä painaen jalkapöytää ja varpaita niin, että se häiritsi kävelyä. Yritin erinäisten käänteiden kautta sekä Lundhagsin oman asiakaspalvelun että itse Varuste.netin kautta saada kenkiin oikeankokoista vuoriparia, mutta Lundhagsilta tilalle lähetetty uusi vuoriparikin oli samalla tapaa viallinen (liian iso / meni ruttuun), eivätkä Varuste.netillä saaneet maahantuojan kautta asiaa etenemään ollenkaan. Varuste.net hoiti reklamaation osaltaan pääsääntöisesti hyvin, vaikkakin hitaasti (jonka takia olinkin ensin yhteydessä Lundhagsiin), joten olen enemmän pettynyt Lundhagsin tuotteiden laatuun ja asiakaspalvelun vastuunvälttelyyn tähän liittyen. Lundhagsilta auttoivat sen verran, että lähettivät yhden vaihtoparin vuoria kokeiltavaksi ja kun sekään ei kenkään passannut, niin nostivat kädet pystyyn ja totesivat, että oikeastaan eivät voi auttaa reklamaatioissa Ruotsin ja Norjan ulkopuolella vaan pitäisi ottaa yhteys kengät myyneeseen jälleenmyyjään. Varuste.net kun ei saanut itsekään kenkiin sopivaa vuoriparia, niin todettiin yhteistuumin että saan rahat takaisin ja koko hommassa kesti tammikuun tilauksesta huhtikuun rahojen palauttamisesta sopimiseen yhteensä noin 3kk. Kaiken kaikkiaan tuli sellainen tunne, että ko. kenkämallissa on varmasti ollut laajemminkin ongelmia, kun molemmissa kenkäpareissa oli samantyyppistä vikaa, että vuori ei asettunut kenkään kunnolla. Kenkää vielä mainostetaan nimenomaan tuolla irtovuorella ja sillä, että siihen saa varavuoria esim. vaelluksella vaihdettavaksi, mutta mitäpä hyötyä siitäkään on jos vuoret ja/tai kengät ovat näin uniikkeja yksilöitä ja on noin vaikea löytää yhteensopivia vuoria ja kenkiä. Jäi kyllä sellanen olo tästä, että Lundhags valmistuttaa kenkiään vähän missä sattuu ja miten sattuu, eikä laatu vastaa hintaa. Toki voi olla, että minulle sattui juuri ne harvat huonot yksilöt, mutta vähän epäilen.
Nimimerkki Ötzl 4.3.2021
Retkikumppanilla tollaset ja tykkää kyllä. Pohjakuvio kerää lunta harmillisen tiukkaan
Lisää kommentti

Tuotemerkki
Lundhags
Lundhags
93 tuotetta

Katso myös