Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Nestesäiliöt‪» Juomarakot‪»

Camelbak Tactical MilSpec Crux 1,5L Reservoir

Camelbak Tactical MilSpec Crux 1,5L Reservoir


Kampanjahinta
62,91 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 69,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 30 - 45 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 30 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Taktiseen käyttöön suunniteltu Mil Spec vaatimukset täyttävä lyhyt juomasäiliö. Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen malli, josta saa yhdellä imaisulla 20 % aiempia malleja enemmän juotavaa. 1-2 tuntia hallittua nesteytystä tarjoava ergonominen juomaratkaisu. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä.

Pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä. Helppokäyttöinen ON-OFF-venttiili tipattomalla suukappaleella.

Suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta puhdistus on nopeaa. Sisällä heilumista vaimentava välisenä. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja. Kuluttajamalleja paksumpi HydroGuard-antimikrobipinta.

Materiaalit: Polyuretaani, polypropeeni ja silikoni.

Toimitus sisältää valmiiksi kasattuna: Mil Spec Crux- juomasäiliö, 11 mm halkaisija PureFlow-juomaletku QuickLink-pikakiinnikkeellä, ON-OFF venttiilillä ja Big Bite Valve suukappale.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 50 x 290 mm.


Eristetty
Ei


Paino
0,235 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,298 kg)


Tilavuus
1,5 litraa


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.6.2023
Yleisarvosana
Täydellinen! Omistan tämän 1,5 l sekä 3 l Lumbar reservoirin ja käytän kumpaakin reservitoiminnassa. Mutta jos minun pitäisi valita vain toinen niin ottaisin tämän snadimman. Kun sen täyttää niin täyteen kuin mahdollista niin sinne menee 2-3 dl yli tuon 1,5 litran viivan eli se on oikeastaan melkeinpä kaksilitrainen rakko. Tuo määrä vettä sekä litranen nalgene päivärepussa niin siinä on yhden koko päivän juomavedet plus ruuanlaittovedet. Toki joudut hiukan säätelemään juomistasi kuumimpina päivinä etenkin (vain silloin valitsisin tuon 3 litraisen tämän sijaan tai jos ollaan reissussa 24h tai yli) mutta kyllä tuo määrä riittää ainakin minulle ja varsinkin keväällä ja syksyllä sekä talvellakin. Laatu Camelbak-laatua, 10 vuoden valmistusvirhetakuun pitäisi jo kertoa jotain... letku vaikuttaa paljon Sourcen letkuja jämäkämmiltä ja päät on neulottu n. 3-4cm matkalta supertiukasti ja tiuhaan. En usko että helposti alkaa purkautua. Tietty letkunpäällystekin kuluu käytössä ja jossain kohtaa sekin hajoaa muttauskon että kestää helposti vuosia KOVAA KÄYTTÖÄ. Enpä oikeastaan miinuksia keksi, no ehkä 90 asteen kulmalla oleva suukappale olisi hyvä ja helpottaisi juomista pikkuisen.
Wayne W. vahvistettu ostaja, 10.3.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täydellinen pieni hydraulinen rakko 5.11 MOAC 10 -rintareppuuni. Suuri kotiinkuljetuspalvelu.
Jussi H. vahvistettu ostaja, 4.3.2021
Yleisarvosana
Parhautta!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


MIL SPEC CRUX™ RESERVOIR | CamelBak

Katso myösBlogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...