Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Metsästysreput » Aseenkantoreput »

Eberlestock Team Elk Pack (M5)


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Mirage
Mirage
Mountain
MountainSaatavuus
Arviolta 15 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Eberlestockin Team Elk Pack on valmistajan mukaan parhaita ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja, aseenkantosysteemillä varustettuja metsästysreppuja, joita on tähän päivään mennessä valmistettu. Ja uskottavahan se on, sen verran kovat ominaisuudet Team Elk Packista löytyvät.

Repussa on aseen suojaksi suojus, jonka saa rullattua tarvittaessa jemmaan. Jos jousella mielii metsästää, repussa on sisäänrakennettu kantosysteemi jouselle. Putkimainen Intex-II -runko on kestävää mutta kevyttä alumiinia. Team Elk Packin pystyy pakkaamaan ja tavaraa välppäämään sekä päältä että edestä. Ja se jos mikä on erittäin kätevä ominaisuus. Repusta löytyy lisäksi kiristysremmit pitämään paketti kasassa ja taskut juomapullolle ja kiikareille.

Aseen ja jousen suojukset on tehty sillä tavalla poikkeuksellisen fiksusti, että jos asetta tai jousta ei ole mukana, suojat saa käännettyä kiinni, suljettua vetskarilla ja tadaa! Olet juuri saanut lisää vetoketjullista taskutilaa reppuusi!

Tilavuutensa puolesta 51 litrainen reppu on aika täydellisen monipuolinen koko metsästysrepulle. Ei liian suuri päiväreissuille, mutta riittävän suuri hyvin suunnitelluille useamman päivän reissuille. Mainio mallinsa puolesta myös tiputettujen riistaeläinten kuljettamiseen.

Sitten on vielä sellainen pieni luonnonsuojelullinen koukku, joka parantaa entisestään omaa fiilistä, kun tämän repun ostaa. Nimittäin Eberlestock lahjoittaa tämän repun myynneisä 10% Rocky Mountain Elk Foundationille.

Repun tilavuus: 42 litraa
Asepussin tilavuus: 8 litraa
Kokonaistilavuus: 51 litraa
Paino: 3kg
Repun mitat: 58.5 x 28 x 24cm
Asepussin mitat: 86 x 25.5 x 5cm, suun ympärysmitta 61cmSukupuoli
Miehet, naiset

Tilavuus
40-50 L

Paino
3.215 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Lisää kommentti