Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Metsästysreput‪» Aseenkantoreput‪»

Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack

Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack

Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack
Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack
Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack
Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack Loden
Loden
Ei saatavilla
Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack Mirage
Mirage
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock M5 RMEF Team Elk Pack Mountain
Mountain
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrkSaatavuus
Arviolta 30 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Eberlestockin M5 RMEF Team Elk Pack on valmistajan mukaan parhaita ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja, aseenkantosysteemillä varustettuja metsästysreppuja, joita on tähän päivään mennessä valmistettu. Ja uskottavahan se on, sen verran kovat ominaisuudet Team Elk Packista löytyvät.

Repussa on aseen suojaksi suojus, jonka saa rullattua tarvittaessa jemmaan. Jos jousella mielii metsästää, repussa on sisäänrakennettu kantosysteemi jouselle. Putkimainen Intex-II -runko on kestävää mutta kevyttä alumiinia. Team Elk Packin pystyy pakkaamaan ja tavaraa välppäämään sekä päältä että edestä. Ja se jos mikä on erittäin kätevä ominaisuus. Repusta löytyy lisäksi kiristysremmit pitämään paketti kasassa ja taskut juomapullolle ja kiikareille.

Aseen ja jousen suojukset on tehty sillä tavalla poikkeuksellisen fiksusti, että jos asetta tai jousta ei ole mukana, suojat saa käännettyä kiinni, suljettua vetskarilla ja tadaa! Olet juuri saanut lisää vetoketjullista taskutilaa reppuusi!

Tilavuutensa puolesta 51 litrainen reppu on aika täydellisen monipuolinen koko metsästysrepulle. Ei liian suuri päiväreissuille, mutta riittävän suuri hyvin suunnitelluille useamman päivän reissuille. Mainio mallinsa puolesta myös tiputettujen riistaeläinten kuljettamiseen.

Sitten on vielä sellainen pieni luonnonsuojelullinen koukku, joka parantaa entisestään omaa fiilistä, kun tämän repun ostaa. Nimittäin Eberlestock lahjoittaa tämän repun myynneisä 10% Rocky Mountain Elk Foundationille.

Huom! Uudistuneessa mallissa on tavallinen lantiovyö. Voit halutessasi ostaa vyöhön kiinnitettäviä varustepussukoita erikseen.

Repun tilavuus: 42 litraa
Asepussin tilavuus: 8 litraa
Kokonaistilavuus: 51 litraa
Paino: 3kg
Repun mitat: 58.5 x 28 x 24cm
Asepussin mitat: 86 x 25.5 x 5cm, suun ympärysmitta 61cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 650 x 350 x 250 mm.

Sukupuoli
Miehet, Naiset


Tilavuus
40-50 L


Paino
3 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.50 kg)


Tilavuus
42 Litraa


Kommentit
Anonyymi 11.12.2021
Yleisarvosana
Erinomainen reppu, taattua Eberlestock -laatua. Jousen kantolaite itselle turha ominaisuus, Joni toivoisin voivani irroittaa repusta. Materiaali kahisevaa kylmässä enemmän kuin vanhempien (2012 ostettujen) Eberlestockin reppujen materiaalit.
Anonyymi 23.10.2021
Yleisarvosana
Kaikki on täydellistä. Nopea toimitus Saksaan. Tsemppiä kovasti ✌
Anonyymi 21.5.2021
Yleisarvosana
Hieno pakkaus, mutta sitä ei ole vielä testattu kentällä. Hieman painavalla puolella putkimaisen rungon takia, mutta se on ok kai. Odotan innolla sen käyttöä tämän vuoden metsästyksissä. Huomaa, että naamiointikuvio, jota he kutsuvat pakkauksessa "vuoreksi", on toisinaan myös nimeltään "doppelgänger". Ei iso. Varuste tarjoaa erittäin nopean toimituksen, mutta joitain naarmuja löytyy ulkokehyksen pohjalta (ei kuljetuksen takia, pikemminkin ennen sitä tapahtuneesta yleisestä käsittelystä).
Lisää kommentti