Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪»

Hilleberg Niak

Hilleberg Niak

Hilleberg Niak
Hilleberg Niak
Hilleberg Niak
Hilleberg Niak
Hilleberg Niak
Hilleberg Niak

Määrä
kpl


Väri
Hilleberg Niak Green
Green
Hilleberg Niak Red
Red
Hilleberg Niak Sand
Sand
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 14 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Hillebergin Niak on sitä taattua Hillebergin erittäin kevyttä mutta erittäin kestävää kolmen vuodenajan telttasarjaa! Niak on suunniteltu kahdelle vaeltajalle, jotka haluavat pitää majoitteen painon mahdollisimman keveänä. Keveytensä ansiosta se sopii mainiosti kuitenkin myös yksin retkeilevälle ja tilaa arvostavalle matkaajalle.

Vaikka mitoitus riittääkin kahdelle, Niak ei ole ihan yhtä mukava kahdelle kuin muut Hillebergin kahden hengen teltat. Teltassa on nimittäin vain yksi oviaukko ja eteinen on pituussuntainen, oviaukon suun suojaava ja kohtalaisen pieni. Näin painoa on saatu minimoitua, mutta se tosiaan karsii hieman mukavuuksia. Parhaimmillaan Niak on esimerkiksi aikuinen-lapsi-parivaljakolla tai vaikkapa kahdella jalalla kulkevalla vaeltajalla ja nelijalkaisella karvakaverilla.

Niak on osa Hillebergin Yellow Label -sarjaa, eli ulkoteltta on tehty valmistajan kevyimmästä Kerlon 1000 -materiaalista. Nopea pystyttää ja erittäin vakaa. Erilliset mutta toisiinsa kiinnitettävät sisä- ja ulkoteltta mahdollistavat niiden yhtäaikaisen pystytyksen. Se on sateella kova juttu. Oviaukon suojan voi rullata kokonaan sivuun, jolloin ilma pääsee virtaamaan vaivatta läpi sisäteltan verkon läpi. Ässä homma kuumalla kelillä!

Telttakepit ovat Red ja Yellow Label -sarjan teltoista tuttua DAC NSL 9 mm -putkea. Telttakeppisysteemi on kaksiosainen mutta yksinkertainen virittää, inspiraatio siihen on otettu Hillebergin Unnasta. Ulkoteltan alareunojen käyrät kulmat antavat sisä- ja ulkoteltan väliin hyvin tilaa ilman virrata eli ilma pysyy raikkaana teltassa. Kulmat myös pitävät huolen siitä, että ulkoteltta kiristyy erinomaisesti sisäteltan suojaksi.

 • Kerlon 1000 -ulkotelttakangas sekä 9 mm telttakepit tekevät Niakista erittäin kevyen mutta kestävän.
 • Suunniteltu 3 vuodenajan käyttöön.
 • Kupolimalli on fiksusti itseään tukeva, ainoastaan eteisen virittäminen vaatii kiilojen käyttöä. Toki teltta kannattaa maahan kiilata ja pingottaa.
 • Tarpeeksi tilaa kahdella hengelle ja varusteilla, hulppeasti tilaa yhdelle hengelle.
 • Erilliset mutta toisiinsa kiinnitettävät sisä- ja ulkoteltta mahdollistavat niiden yhtäaikaisen pystytyksen. Se on sateella kova juttu.
 • Yhden sisäänkäynnin ja eteisen systeemi tekee teltasta simppelin ja säästää kummasti tilaa rinkassa.
 • Erikseen ostettava footprint suojaa vain sisäteltan eli ei laisinkaan eteistä. Footprint kiinnittyy suoraan telttaan ja sen voi jättää kiinni telttaa pystyttäessä.
 • Sisäteltan voi korvata erikseen ostettavalla verkkomateriaalisella Mesh Inner tentillä.
 • Sisä- ja ulkotelttaa voi käyttää myös erikseen, mutta sisäteltan pystyttäminen yksin vaatii erillisiä pidikkeitä telttakepeille.

Minimipaino: 1.5kg
Paino pakattuna: 1.7kg
Ulkoteltan kangas: Kerlon 1000
Telttakepit (9 mm): 2 x 370cm
Kiilat: 10 Y-Peg UL

"Minimipaino" tarkoittaa sisä- ja ulkotelttaa sekä telttakeppejä. Paino pakattuna pitää sisällään kaiken, mitä paketissa tulee.

Huomio väreistä: Kankaassa käytettävissä väreissä esiintyy luonnollista poikkeamaa, joten telttojen todelliset värit saattavat erota kuvien väreistä hieman.

Niakia testattiin aika kovasti ennen julkistamistaan: yli 250 yötä metsissä kaikenmoisessa kelissä, niin Skandinaviassa, Jenkeissä, Alpeilla kuin Skotlannissakin. Kahden hengen testiporukat arvostivat teltan keveyttä ja yhden hengen koehenkilöt pitivät erittäin paljon Niakin hulppeasta tila-paino-suhteesta.

Tämä teltta kuuluu Hilleberg Yellow Label -tuoteperheeseen:
Yellow Label tuoteperheen teltat ovat paras vaihtoehto, jos teltan keveys on ykkösprioriteetti teltan valinnassa. Yellow Label teltat soveltuvat käytettäväksi lumettomina vuodenaikoina ja/tai lumettomissa korkeuksissa.

Rakennettu kevyimmistä mahdollisista materiaaleista:

 • Kevyt Kerlon 1000 -telttakangas (20 D High Tenacity Ripstop Nylon 66)
  • Vesipilari: 5000 mm/49 kPa (ISO 811)
  • Repeäimislujuus: min. 8 kg (ISO 13937-4)
 • 9 mm telttakaaret
 • 2 mm telttanarut
 • Kevyt sisäteltta (10 Denier Ripstop Nylon)
 • Kevyt lattiamateriaali (50 Denier Nylon)
 • Kevyet vetoketjut
Soveltuu lämpimiin ja lumettomiin olosuhteisiin:
 • Ulkoteltan kangas ei ylety maahan asti, joten teltan tuuletus alakautta onnistuu, mutta lumisuoja puuttuu
 • Eri mittaiset kaaret osassa malleista minimoi kokonaispainoa
 • Isot verkkokankaat sisäteltassa ovat kevyitä ja takaavat hyvän ilmastoinnin
 • Sisätilat ovat hieman pienemmät - vähemmän materiaalia, kevyempi pakkaus


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 250 x 500 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Henkilömäärä
1, 2


Majoitetyyppi
Kupoliteltta


Paino
1.77 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.80 kg)


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Viro


Liitetiedostot
Hilleberg Instructions Niak.pdf

Kommentit
Ari-Matti M. 8.4.2022
Yleisarvosana
Kaikkia yksityiskohtia myöten huipputuote. Kahdelle hengelle jämti, yhdelle luksustilat.
Anonyymi 8.12.2021
Yleisarvosana
Huippulaatua, huipputyötä, erittäin kevyt ja silti tukeva yhden hengen teltta kiinteällä lattialla. Helppo asentaa. Pidä vain hauskaa!
Anonyymi 4.12.2021
Yleisarvosana
Paras teltta!
Anonyymi 30.10.2021
Hei, Helppo ja nopea kokoaminen. Erittäin ymmärrettävä ohje. Kentällä mahdollisuus olla käyttämättä sardiinia, joten kokoaminen muutamassa sekunnissa, erittäin käytännöllinen! Mukava tila sisällä. Hyviä bisnuksia kaikille...
Anonyymi 22.10.2021
Yleisarvosana
Hillebergin laadukas teltta, vakaa ja helppo asentaa. Ei mitään valittamista.
Anonyymi 21.10.2021
Yleisarvosana
Kevyt, vahva tila ja kestää kovaa säätä.
Beom Sig C. 21.5.2021
Yleisarvosana
Jopa Koreassa '' on paljon tukijakäyttöä, kuten minä. Olen varma, että se on todella hyvä jollekin, joka haluaa sytyttää teltan. Ja myös arvostan todella, että varuste.net lähettää sen minulle niin nopeasti. Se ei ottanut toimitusaikaa Koreaan noin viikon. Kiitos paljon tämän arvokkaan teltan myymisestä minulle.
Raoul J. 17.5.2021
Yleisarvosana
Vapaasti seisovassa telttaluokassa Niak näyttää edustavan suurta kompromissia keveyden ja voiman välillä. Pidän myös siitä, että sisustus on mahdollista purkaa pitäen ulompi kangas asennettuna, jos heräät rankkasateessa. Sen koko tarjoaa todellista mukavuutta, jos olet yksin.
karin p. 11.9.2020
Yleisarvosana
Paras teltta, jonka olen koskaan saanut, erittäin hyvä ammattitaito, ihanan kevyt ja pieni pakkaus. Ostin myös tankoreiät, jotta pystyn pystyttämään sisäteltan erikseen, ilman heittoa. Niakin jalanjälki on myös suositeltava.
Thomas G. 6.6.2020
Yleisarvosana
Täydellinen teltta, täydellinen palvelu, nopea toimitus - paljon! Ehdottoman luotettava jälleenmyyjä, kiitos paljon!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Hilleberg -teltan valintaopas

Hillebergin telttavalikoima on niin runsas, että Hillen hankkijalla saattaa olla edessään ihan valinnanvaikeus: niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Mikä Hillebergin teltta on paras juuri sinun tarpeisiisi? Lue Varuste.netin vinkit Hilleberg -teltan valintaan.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...