Lajit‪» Sukellus‪» Snorklaus‪» Kokokasvomaskit snorklaukseen‪» Tarvikkeet‪»

Seacsub Action Cam Support

Seacsub Action Cam Support


Hinta


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti2 kpl heti
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Sukellus & vesiurheilu


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Näppärä apuväline, jolla saat kameran kiinnitettyä maskiisi ja tallennettua vedenalaiset seikkailusi.

Sopii kaikkiin Seacin kokokasvomaskeihin.


Takuu
12 kk


Kommentit
Tommi S. 21.7.2021
Yleisarvosana
mahdollistaa sukellusreissujen taltioimisen kameralle. Mielenkiintoinen kun voi jakaa sukelluskokemuksensa muillekin. HElppo käyttää ja kiinnittää.
Matti O. 13.3.2020
Yleisarvosana
Kohtuullinen pidike action-kameralle. Kannattaa katsoa, että laittaa ruuvin oikein päin maskikiinnikkeeseen, jotta mutterin kierteet ylettävät kiinni. Kuvaamiseen pidike toimii hyvin jos haluaa ilman käsiä saada materiaalia, mutta tällöin kamera on suunnattava käytännössä suoraa alaspäin. Jos päätä nostaa hieman ylemmäs niin kamera ylettää pintaan ja kuva on enimmäkseen pintapärskeitä. Suosittelisin käyttämään ennemmin kelluvaa selfie-kapulaa toisessa kädessä, käsikiinnikettä tai rintavaljaita. Tarkoitukseensa lisäosa on toki hyvä ja materiaali tuntuu suhteellisen kestävältä. Varamutteri kameran kiinnitykseen olisi hyvä olla mukana, tai kameran kiinnikkeen mutteri olisi järkevä olla kiinteä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Mitä eroa snorkkeleilla on?

Kaikenmaailman putkia, mutta mitä eroa näillä on?Millainen snorkkeli käy parhaiten omiin käyttötarkoituksiin? Valikoimamme snorkkelit jakautuvat karkeasti neljään eri ryhmään. Löytyy snorkkeleita tyhjennysventtiilillä, snorkkeleita ilman tyhjennysventtiiliä, lasten snorkkeleita ...