Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Anatomiset» Miesten / unisex-mallit»

Osprey Aether AG 85

Osprey Aether AG 85

Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85
Osprey Aether AG 85

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Osprey Aether AG 85 Adirondack Green
Adirondack Green
Osprey Aether AG 85 Neptune Blue
Neptune Blue


Koko
M
LSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Erittäin tekninen anatominen rinkka vaelluksille ja reppureissaamiseen. Rinkka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia käyttöö kuin käyttöön. Sen kantojärjestelmä hengittää tehokkaasti ja sen saa säädettyä sopivaksi jokaiselle.

Aether AG:n saa kompressoitua todella napakaksi paketiksi ja siitä löytyy kiinnitykset makuualustalle, sauvoille, jäähakuille yms. tarvittaville retkiroippeille. Päälokeroon pääsee käsiksi myös rinkan sivusta, jolloin pohjimmaisiakin tavaroita saa ulos purkamatta koko sisältöä. Rinkassa on paljon taskua, kiinnikkeitä ja pidikkeitä eli se sopii hyvin niin erämaahan kuin kaupunkireissaamiseenkin.

 • Erittäin hengittävä AG (AntiGravity) kantojärjestelmä
 • Paino jakautuu hyvin
 • Säädettävä selän pituus
 • Muotoiltu ja tukeva lantiovyö
 • Irrotettava yläläppä
 • Sadesuoja
 • Monipuoliset kompressiohihnat
 • Kevyt rakenne
 • Paikka juomarakolle
 • Päälokeroon pääsee sivusta
 • Päälokero jaettavissa kahteen osaan
 • Joustavat vetoketjulliset sivutaskut
 • Paikat jäähakuille ja sauvoille
 • Rintaremmissä hätäpilli
 • Avainklipsi

Paino: 2.42 kg
Mitat: 87 x 43 x 39 cm
Tilavuus: 85L


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 750 x 450 x 150 mm.

Buy It For Life™

Buy it for Life™ -tuotteet ovat elämää kestäviä, korjattavissa ja niille myönnetään 10 vuoden takuu. Suomalainen heittää vuodessa pois 13 kiloa tekstiilijätettä. Yhdessä tuotamme sii...


Sukupuoli
Miehet


Paino
2.42 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.45 kg)


Tilavuus
85 Litraa


Takuu
120 kk


Kommentit
Tuomo K. kirjoitti 19.2.2021:
Yleisarvosana
Vaikka rinkan suositeltu maksimipaino on 25kg niin noin 30kg selässä tämä oli aivan hemmetin hyvä selässä. Ei tullut paikat kipeäksi. Suosittelen.
Aleksander R. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
Ensi retket takana ja hyvin kantaa kuorman selässä. Hyvät säätömahdollisuudet ja laadukkaat saumat/tikkaukset verrattuna moneen muuhun. Hieman hintava ehkä, mutta halvemmilla kyllä huomaa että säästi laadussa. Nimimerkillä yks halparinkka petti keskellä erämaata ja siimalla sai parsia sen edes jollain tapaa kasaan. Suosittelen tätä!
jaakko r. kirjoitti 21.10.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kantolaite, lantiovyö mainio, hyvin tilava. Tilanjakaja saisi olla ympäriasti kiinnittyvä eikä vain takareunasta ja kulmista.
Mika K. kirjoitti 17.3.2020:
Yleisarvosana
Kantimen ergonomia on ihan ok, joskin vahvikelevy saisi olla napakampi, nyt aika lötrö. Säädöt toimi ainakin 177cm / 98kg miehelle ihan hyvin L koossa, tosin M -koko olis ehkä ollut jopa parempi valinta. noin 20 kg kuormaa testimielessä raahattu, jolla rinkka käyttäytyi tasapainoisesti, ja kantaminen oli miellyttävää. Täyttö ja purku toimi hyvin, tässä helpottava tekijä oli reilusti aukeava rinkan kylki, tavaroihin pääsee hyvin käsiksi. En kauhiasti enempää painoa itse tähän rinkkaan laittaisi, arvelen että juuri tuo rungon joustavuus saattaa haitata menoa suuremmilla painoilla, tämä hyvä pitää mielessä kapinetta valitessa. Sain tarjouksesta 200€, joten budjettiluokan kantimena olen ihan tyytyväinen hankintaan.
Valtter K. kirjoitti 4.2.2020:
Todella kevyt sekä laadukkaan tuntuinen rinkka. Hyvät säädöt ja sopii pitkäänkin selkään. Kiristysremmeillä ja "kannen" irroittamalla rinkasta saa pientä reppua muistuttavan paketin. Tässä mallissa kansi ei muutu repuksi toisin kuin Amerikan mallissa.
red...@...fi kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Toimiva hyvä reppu pidemmille vaelluksille.
Anonyymi kirjoitti 4.12.2019:
Yleisarvosana
En ole vielä ehtinyt kokeilla. Ensi vaikutelma hyvä!
osmo m. kirjoitti 3.11.2019:
Todella hyvä. Helpot säädöt. Kevyt. Onneksi ostin riittävän ison rinkan. 85L. Painoero 10 litraa pienempään malliin on vain 100g. Jämäkkä lantiovyö.
Panu S. kirjoitti 27.9.2019:
Yleisarvosana
Erittäin mukava kantaa isollakin kuormalla. Säädöt riittävät. Sen minkä painossa voittaa, häviää kankaiden jämäkkyydessä. Kankaat kyllä varmasti kestävät, mutta rinkka on hyvin pussimainen ja pehmeä. Kompressiohihnoilla ja niiden variaatioilla toki saa pakattua tiukkaan. Huomatkaa, että alaosaston väliseinä on vain läppä joka on reunoilta auki, eli ei saa eriteltyä kokonaan. Ylälipalle kaipaisi kiinnitystä etupuolelle. Ja kuten monessa paikassa mainittu, euroopan mallissa ei pikkureppua, vaan sadesuoja. Näillä huomioilla suosittelen vahvasti!
tim...@...om kirjoitti 24.9.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kantaa selässä painaviakin kuormia. Hyvä ratkaisu juomarepun sijainnille. Tilava läppä.
Näytä kaikki (11) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Rinkan valintaopas

Hyvä rinkka istuu hyvin käyttäjän selkään sekä vastaa ominaisuuksiltaan sille suunniteltua käyttötarkoitusta. Rinkkoja on monenlaisia moninaisine säätöominaisuuksineen ja hyvä niin: rinkan kuluttajia on moneen junaan ja nämä junailijat tekevät vapaa-ajallaan mitä erilaisempia ...