Lajit‪» Koirailu‪» Vetonarut‪»

Zero DC Joustava vetonaru 2 koiralle, 2.5m

Zero DC Joustava vetonaru 2 koiralle, 2.5m


Hinta


Määrä
kpl


Väri
Zero DC Joustava vetonaru 2 koiralle, 2.5m Musta
Musta


Muu ominaisuus
Lukon koko: yli 10kg koirat


Väri: Musta
Muu ominaisuus: Lukon koko: yli 10kg koirat

Myymälä (Helsinki)hyllyssäyli 2 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 2 kpl hetiValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Koirailu, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Zero DC:n joustohihna sopii täydellisesti hiihtoon, canicrossiin ja koirapyöräilyyn tai ihan normaaliksi lenkkihihnaksi kahdelle koiralle. Hihnan toisessa päässä on käsilenkki ja irrotettava lukko. Pituus: 250cm

Liinan jäykkyys valitaan koiran koon mukaan. Isoille yli 10 kg koirille tarkoitetut liinat ovat joustoltaan jäykempiä, jotta saavutetaan haluttu pehmentävä ominaisuus eikä jousto anna liian helposti periksi. Isoille koirille tarkoitetuissa liinoissa myös lukko on järjeämpi.

Kaikissa liinoissa on pistoolilukot molemmissa päissä. Toisesta päästä lukon saa kuitenkin näppärästi irti, jolloin saadaan käyttöön aivan tavallinen taluttimen käsilenkki. Lukko voidaan haluta irrotta esimerkiksi jos vetovyössäsi on jo haluttu kiinnityshaka tai liinaa halutaan käyttää tavallisen taluttimen tapaan käsilenkillisenä.

Zero DC:n vetohihnassa on käsilenkki, jonka päässä on irrotettava lukko. Näin se palvelee sekä kilpailijoita, jotka eivät sääntöjen mukaisesti saa käyttää lukollista hihnaa että harrastajia, jotka pitävät lukon tuomista kiinnitysmahdollisuuksista.

Kahden koiran hihnan mukana tulee myös välikappale eli seisinki, joka estää koirien liiallisen erkaantumisen toisistaan. Välikappaleen kummassakin päässä on lukko, joka on mahdollista kiinnittää koirien kaulapantoihin. Samassa vauhdissa rinnakkain kulkeva kaksikko on sekä turvallisempi että helpommin hallittava kokonaisuus!

Koko (venytetty pituus):
2,5 m - kahden koiran liina soveltuu kaikkiin samoihin tarkoituksiin kuin 1,9 ja 2,7 m yhden koiran liinat.

Koko (kg):
Yli 10 kg - keskikokoiset ja isot koirat

Huom! Kahden koiran vetonarussa tulee mukana seisinki (=lyhyt nylonnaru, jonka molemmissa päissä lukot), joka tulee kiinnittää parina vetävien koirien kaulapantoihin. Seisinki estää koiria ajautumasta liian kauaksi toisistaan, jolloin vetonarun Y-haarake ei rasitu. Kahden koiran vetonaru on suunniteltu kahden koiran saman suuntaiseen vetoon, ei erilleen toisistaan.

Seisinki on myös useamman koiran vedossa turvaväline, joka ehkäisee koirien ajautumista esimerkiksi eri puolilta tolppaa tai puuta!

Konepestävä 40 °C.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 200 x 30 mm.


Pituus
2,5 m


Koirien lukumäärä
2


Paino
0.45 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.50 kg)


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi 12.2.2022
Yleisarvosana
Paras vetonaru, jousto pitkä ja sopivan jämäkkä.
Maud C. 4.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kiinteä kaksoisviiva, jolla on hyvä pehmustus kahdelle huskylle tai samojeedille.
Tanja K. 8.5.2020
Yleisarvosana
Äärettömän hyvä ja hyvän pituinen. Meni vaellukseen kun kikcbiken kanssa. Haara ei mene solmuun vaikka koirat vaihtelee puolia joka on todella iso plussa. Tykkään
Mikael P. 15.4.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä vetonaru, vaikuttaa kestävältä. Sivustolla oli maininta että naru sopii pyöräilyyn, mutta sellaisenaan tämä lyhempi versio narusta ei pyöräilyyn sovi. Muuta koko vaihtoehtoa en löytänyt. Koirat tulee liian lähelle eturengasta. Tämä naru sopii siis lähinnä koirajuoksuun ja lenkkeilyyn. Koska emme kilpaile, tein vain tarpeeksi jykevän jatkon vetonaruun, ja näin toimii myös pyörällä. Ikävä kuitenkin että oli väärää tietoa sivulla tuotteesta. Siitä yksi tähti pois.
Jari E. 7.4.2020
Hyvä ja kestävä tuote
Melina S. 9.10.2019
Yleisarvosana
Loistava tarkoitukseensa ja koiratkin tykkäävät! Vaikuttaa myös korkealaatuiselta.
Jaakko M. 2.5.2018
Hyvä. Jouston osuus voisi olla hieman pidempi. Metalliset lukot eivät ole tätä päivää. Voisivat olla sirommat ja toimintavarmemmat.
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: