Lajit‪» Kiipeily‪» Hakut‪» Vaellukseen‪»

Petzl Sum'Tec

Petzl Sum'Tec

Petzl Sum'Tec
Petzl Sum'Tec
Petzl Sum'Tec

Määrä
kpl


Malli
Petzl Sum'Tec Kuokka
Kuokka
Petzl Sum'Tec Vasara
Vasara
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Petzl Sum'Tec on kevyt monitoimijäähakku tekniseen ja klassiseen vuoristokiipeilyyn. Modulaarisuuden ansiosta mukautuu helposti erilaisiin käyttötarpeisiin: Monta asentoa tarjoava Trigrest käsituki on säädettävissä ilman työkaluja ja hakku on yhteensopiva lähes kaikkien Petzl lisävarusteiden kanssa (Pur’Ice ja Dry -terät, Masselottes teräpainot jne.). Tekee etenemisestä tehokasta ja vaivatonta myös haastavammissa paikoissa. Erinomainen kompromissi klassisen vuoristohakun ja jääkiipeilyhakun välillä. Erittäin kevyt ja riittävän tekninen kattamaan vaativankin käyttäjän toiveet.

Helppo käyttää piolet canne moodissa hieman kaarretun varren ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun kärkipiikin ansiosta. Piikki pitää erinomaisesti myös kalliopinnoilla ja kaareva varsi suojaa sopivasti kättä. Kiipeilykäytössä Ice-terä pureutuu jäähän todella hyvin.

Terä voidaan vaihtaa nopeasti kuusiokoloavaimella Petzlin kehittämän uniikin ruuvilukituksen ansiosta. Reiät hakun molemmissa päissä on tarkoitettu sulkurenkaiden kiinnittämiseen.

Paino vain 470 g.

CE ja UIAA.

Maksimielinikä rajoittamaton.

Valmistusmaa Ranska.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Toimitus sisältää: Varren, ICE-terän, Panne-kuokan TAI Mini-Marteau vasaran, Trigrest käsituen sekä kuusiokoloavaimet terän vaihtamiseen ja Trigrestin peruskireyden säätämiseen.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 200 x 60 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
0.47 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.50 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Anonyymi 5.9.2022
Yleisarvosana
jumalan lahja työkaluille, jo kiipeämässä 2+ (mt cook luokitusjärjestelmä) reittejä helposti, ei ole ollut ongelmia liipaisun tuen kanssa, ainoa haittapuoli on, että haluat nahkahanskat alumiinivarteen, muuten liukastuu hieman märkänä (ei ongelma) kuitenkin minun kinco-käsineilleni).
Kavita J. 22.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä vuorikiipeilyseikkailuihini. Kaikki pyöreät.
Ramin K. 25.12.2021
Yleisarvosana
Rakastan kirvestä, hyvin rakennettua ja erittäin mukavaa geometriaa. Se, että voit vaihtaa osat tai vaihtaa adzea vasaralla tai päinvastoin, on kätevää.
Anonyymi 25.11.2021
Yleisarvosana
Kevyt ja helppo käsitellä, mobiili laukaisu on erittäin kätevä
Anonyymi 6.10.2021
Suuri, monipuolinen kirves yleiseen vuorikiipeilyyn, erityisesti leikkausvaiheisiin.
Juliusz Z. 27.8.2021
Yleisarvosana
Tasapainoinen, korkealaatuinen jääkirves. Toimi hyvin korkeilla nousuilla Andeilla. Ainoa viisauteni on, että sen mukana tulee joukko muovisuojia teräviä esineitä varten.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiipe...


Jääkiipeily harrastuksena ja varustevinkkejä

Jääkiipeily on mainio tapa harrastaa kiipeilyä perinteisen ulkokiipeilykauden ulkopuolella, kokonaan uudessa elementissä. Lajin hienouksiin kuuluu muun muassa se, että jääputoukset muuttuvat jatkuvasti, joten tarjolle tulee jatkuvasti vaihtelevia ja uniikkeja reittejä kiivettäväk...