Lajit‪» Kiipeily‪» Sulkurenkaat ja karabiinihaat‪» Pikalukolliset‪»

Petzl Oxan TriactLock NEW

Petzl Oxan TriactLock NEW


Hinta

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

M72A TL

Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Erittäin vahva ovaalin muotoinen terässulkurengas Triact-Lock (työnnä-käännä-avaa) automaattilukituksella, jonka ansiosta portti ei voi unohtua lukitsematta. Korkealaatuisen teräksen ansiosta korroosionkesto on normaalia parempi, soveltuen erinomaisesti mm. pelastusalan tarpeisiin. Triact-Lock automaattilukitus on hyvä valinta olosuhteisiin, missä sulkurengasta avataan ja suljetaan useasti. Portin avauma 22 mm. Lisävarusteena saatava Petzl Captiv asemointitanko pitää sulkurenkaan kiinnitettynä laitteeseen, köyteen tai ankkuripisteeseen, oikeassa asennossa ja kuormitettuna oikeaoppisesti pituussuuntaan.

Ovaali on paras mahdollinen muoto yksittäisten ankkuripisteiden tekemiseen ja metallirakenteisiin kiinnittäytymiseen.

Rungon H-profiili mahdollistaa suuren murtolujuuden ja keveyden, suojaa profiilin sisällä olevat tunnistemerkinnät kulumiselta ja muodostaa vähiten köyttä kuluttavan kontaktipinnan köyteen. KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa). Uudenlainen Fluid Interior viimeistely: Pyöristetty portin pää ja lukitusvaipan reuna ehkäisevät kuitujen takertumista niiden kulmiin, vähentävät kuitujen kulumista ja helpottavat sulkurenkaan kääntämistä oikeaan asentoon.

Murtolujuudet: Pituussuuntaan 38 kN, porttia vasten 16 kN, pituussuuntaan portti avoimena 15 kN. Sertifioitu eurooppalaisen CE EN 362, Euraasian EAC sekä amerikkalaisen NFPA 1983 Tekninen käyttö vaatimusten mukaisesti. Pituus 11 cm, leveys 6 cm. Paino: 195 g. Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimielinikä rajoittamaton.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 80 x 50 x 10 mm.

Paino
0.195 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.22 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Martti A. 27.9.2021
Yleisarvosana
Laatutuote.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Petzl Oxan Screwlock
 
Petzl Oxan Screwlock
Captcha$
(4)
Heti saatavilla