Lajit‪» Hiihto‪» Maastohiihto‪» Voitelu ja suksihuolto‪» Kanttien huolto‪»

Swix EVO Pro Edge Tuner 220V

Swix EVO Pro Edge Tuner 220V

Swix EVO Pro Edge Tuner 220V
Swix EVO Pro Edge Tuner 220V
Swix EVO Pro Edge Tuner 220V

Hinta


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 1.11.2022
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 01.11.2022. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Swixin EVO Pro Edge Tuner 220V on erittäin tarkka verkkovirralla toimiva kantinteroitin. Helppo käyttää ja viilan/terän vaihto sujuu myös vaivatta.

Mahdollisuus säätää kanttikulmaa 85-90 asteen välillä. Mukana hieno (fine) viimeistelyterä. Erikseen ostettavissa myös Medium ja Coarse - terät erittäin kuluneille kanteille.

Swix Evo Pro Edge Tuner on todella tarkka elektroninen kantinviimeistelijä, jonka avulla saat helposti työstettyä, huollettua ja säilytettyä maailmancuptason kantit. Timanttilaikan saa vaihdettua nopeasti, kulman säätö on yksinkertaista ja muotoilu on ergonominen. Pitkäikäisen timanttilaikan työstöjälki ei ole riippuvainen käytetystä paineesta. Laikka on kiinnitetty jousirakenteeseen, jolloin kulma säilyy säädetyn mukaisena. EVO on varustettu huippulaadukkaalla timanttilaikalla ja timanttilaikkaa käyttämällä kantista tulee kovempi ja kestävämpi parantaen suorituskykyä etenkin jäisellä keinolumella. Vakiona EVOn mukana toimitetaan ”hieno”, FINE, viimeistelytimantti.

Lisävarusteena on saatavilla 3 eri timanttilaikkaa: COARSE ”karkea”, MEDIUM ”keskihieno” ja FINE ”hieno”.

220 V


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 140 x 140 mm.

Paino
1.45 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.50 kg)


Valmistusmaa
Italia


Kommentit
Anonyymi 2.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Koneeni ote vaatii hieman harjoittelua, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Nähdäksesi kivien kulumisen ajan myötä...
Anonyymi 6.4.2022
Yleisarvosana
Kuvauksen mukainen tuote, nopea toimitus, ilolla uudestaan
Anonyymi 5.4.2022
Yleisarvosana
Täydellinen, helppokäyttöinen, nikkelitulostus
Anonyymi 1.4.2022
Yleisarvosana
Loistava kone, suosittelen vastinetta rahalle
Michael F. 9.3.2022
Yleisarvosana
Todella hieno porudit! Nopea, erittäin helppokäyttöinen (verrattuna kilpaileviin järjestelmiin, joita olin testannut). Ole varovainen, lanka on hieman ärsyttävää työn aikana (verrattuna akkujärjestelmään) mutta on myös takuu kestävyydestä.Hieman huoli hiomalaikan kestävyydestä. Toivottavasti siitä ei tule liian toistuvaa kulutustavaraa. Joka tapauksessa osta TOP:sta
Roberto N. 8.3.2022
Yleisarvosana
Toimii erittäin hyvin…. Täysin tyytyväinen
Xavier G. 1.3.2022
Yleisarvosana
Tuote on korkealaatuinen ja viimeistelty kauniisti muovikuoresta huolimatta. Eri viimeistelijöiden vaihtaminen on erittäin helppoa. Kuten minkä tahansa tämän tyyppisen laitteen, sinun on oltava ERITTÄIN varovainen ollaksesi säännöllinen kohdissa JA erittäin keskittynyt, muuten on erittäin helppoa vahingoittaa kaikkea syvästi. Se on hitti. Viimeistelytaso on erittäin korkea FINE-viimeistelyssä. Teen myös EXTRA FINE -viimeistelyn, joka on Wintersteigerin arvoinen viimeistely. Kentät ovat erittäin kovia. Toisaalta, vaikka SWIX-videot osoittavat, että 1000 timanttilevyä tai erikoiskovaa Arkansas-kiveä ei tarvitse ohittaa pohjien reunojen tasolla, teen mieluummin niin, jotta voisin poistaa lievän jäysteenpoistolangan. Huolto on helppoa pienellä harjalla, kuten SWIX USA -videoissa selitetään, ja sinun on lisättävä pieni tippa polkupyörän ketjuöljyä (erittäin hienoa vaseliinia) jousen ylläpitämiseksi. Kaunis, yksinkertainen ja tehokas tuote harrastajille ja huolellisille.
Anonyymi 1.3.2022
Yleisarvosana
loistava tuote
Anonyymi 7.2.2022
Yleisarvosana
Helppoa ja nopeaa laskettelusuksien kanttien teroitusta.
Anonyymi 4.2.2022
Yleisarvosana
alles i.o.
Näytä kaikki (33) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Swix Gummy Stone
Swix Gummy Stone
Captcha$
(6)
Heti saatavilla