Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Nestesäiliöt‪» Juomarakot‪»

Camelbak Tactical Long-Neck Water Beast Mil 3L

Camelbak Tactical Long-Neck Water Beast Mil 3L


Kampanjahinta
44,91 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 49,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 30 - 45 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 30 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Perinteinen CamelBak MilSpec juomasäiliö eristetyllä juomaletkulla. Long malli. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön nestetasapainon turvalliseen ylläpitoon taktisissa ja teollisuuden olosuhteissa, Suunniteltu 3+ tunnin nestetasapainon ylläpitoon vaativissa olosuhteissa.  
 
Kevyt, notkea ja kestävä Water Beast rakenne. HydroGuard antimikrobipinnoite säiliön sisäpuolella ja letkussa ei muodosta veteen lainkaan hajuja eikä makuja ja estää bakteerikannan kiinnittymistä seiniin ja kasvua tehokkaasti; pinnoite ei kuitenkaan suojaa käyttäjää bakteereilta tai taudinaiheuttajilta. Pikairrotettava HydroLink suukappale, jonka ansiosta voidaan siirtyä normaalista nesteytyksestä saumattomasti kaasunaamarin käyttöön ja operatiiviseen käyttöön olosuhteissa joissa on riskitekijöitä läsnä. Letkun molempien päiden liittimissä automaattiset tippalukot, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä ja säiliön irrottaminen, täyttäminen/vaihtaminen sekä asentaminen on nopeaa kun letkua ei tarvitse pujottaa uudelleen. Patentoitu suukappale tarjoaa erinomaisen veden virtaaman ja HydroLink komponentit kaasunaamariadaptereineen eivät vaikuta virtaamaan heikentävästi. HydroLink komponentit on suunniteltu kestämään vähintään 90,7 kg dynaaminen kuorma, esimerkiksi yli kävely maihinnousukengät jalassa sekä 136 kg staattinen kuorma, esimerkiksi puristuminen. Kaikki osat kestävät pudottamisen 3,05 metristä.  
 
Tilavuus 3L, jonka ansiosta pienempien säiliöiden toistuvaan täyttämiseen liittyvät riskit on eliminoitu. Säiliö soveltuu sekä kylmille että kuumille juomille ja mahtuu lähes kaikkiin CamelBak Tactical juomareppuihin sekä lukuisiin muihinkin reppuihin. Rakenteen elinikä avaamattomana säilytyksessä vähintään 10 vuotta valmistuspäivästä.  

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 50 x 290 mm.


Eristetty
Ei


Paino
0,251 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
3 litraa


Kommentit
Tommi R. vahvistettu ostaja, 11.6.2023
Yleisarvosana
Ostin ensin Milspec Crux 3L:n, ja nyt tämän sille kaveriksi. Sitä kun ei aina rankemilla etapeilla ole noita juottopisteitä vieri vieressä. Plussana tullut letkun kiinnike löysi tiensä jo repun hihnaan. Se on aina kiva, kun olennainen tarvike toimii niin, ettei tarvi miettiä sitä. Se vaan toimii. Letkujen kiinnityksen laatu, vuotamattomuus, letkussa oleva hana ja se puruadapteri. Ne vaan toimii. Mun kiinnityksissä tää pidempi letku on tarpeen, kun juoma on vähän enempi kätkössä.
Sakari K. vahvistettu ostaja, 31.3.2023
Yleisarvosana
Jämäkän oloinen, hyvä letku. Letkun tilalle saa korkin, jos ei letkulle ole käyttöä. Korkille vain täytyy keksiä joku ripustus, ettei häviä. Myös itse pussissa olisi kiva lisä jotkut ripustusreiät, mutta menee noinkin rinkan läpän alla vaikka.
Miikka S. vahvistettu ostaja, 18.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä tuote ja menee oman rinkan sivuun hienosti roikkumaan eikä vie rinkan sisältä tilaa. Kestävyydestä ei vielä kokemuksia, mutta aika näyttää.
Saku H. vahvistettu ostaja, 14.2.2022
Yleisarvosana
Kuluneen vanhan tilalle hankin uuden eli jatkoon
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.7.2021
Yleisarvosana
Nyt ei lopu juomavesi ihan heti.
Ville T. vahvistettu ostaja, 10.3.2021
Yleisarvosana
Yksi tällainen löytyi multa jo entuudestaan ja käytin sitä asepalveluksen ajan. Se on vieläkin ehjä vaikka ikää on jo 10 vuotta (tosin en armeijan jälkeen ole käyttänyt). Nyt päätin tilata uuden rakon sillä vanhasta on korkki hävinnyt. Toivottavasti tämä on yhtä kestävä kuin edeltäjänsä😁
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...