Lajit » Vaellus » Astiat » Nestesäiliöt » Juomarakot »

Camelbak Tactical Long-Neck Water Beast Mil 3L


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 30 - 45 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 30 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Perinteinen CamelBak MilSpec juomasäiliö eristetyllä juomaletkulla. Long malli. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön nestetasapainon turvalliseen ylläpitoon taktisissa ja teollisuuden olosuhteissa, Suunniteltu 3+ tunnin nestetasapainon ylläpitoon vaativissa olosuhteissa.

Kevyt, notkea ja kestävä Water Beast rakenne. HydroGuard antimikrobipinnoite säiliön sisäpuolella ja letkussa ei muodosta veteen lainkaan hajuja eikä makuja ja estää bakteerikannan kiinnittymistä seiniin ja kasvua tehokkaasti; pinnoite ei kuitenkaan suojaa käyttäjää bakteereilta tai taudinaiheuttajilta. Pikairrotettava HydroLink suukappale, jonka ansiosta voidaan siirtyä normaalista nesteytyksestä saumattomasti kaasunaamarin käyttöön ja operatiiviseen käyttöön olosuhteissa joissa on riskitekijöitä läsnä. Letkun molempien päiden liittimissä automaattiset tippalukot, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä ja säiliön irrottaminen, täyttäminen/vaihtaminen sekä asentaminen on nopeaa kun letkua ei tarvitse pujottaa uudelleen. Patentoitu suukappale tarjoaa erinomaisen veden virtaaman ja HydroLink komponentit kaasunaamariadaptereineen eivät vaikuta virtaamaan heikentävästi. HydroLink komponentit on suunniteltu kestämään vähintään 90,7 kg dynaaminen kuorma, esimerkiksi yli kävely maihinnousukengät jalassa sekä 136 kg staattinen kuorma, esimerkiksi puristuminen. Kaikki osat kestävät pudottamisen 3,05 metristä.

Tilavuus 3L, jonka ansiosta pienempien säiliöiden toistuvaan täyttämiseen liittyvät riskit on eliminoitu. Säiliö soveltuu sekä kylmille että kuumille juomille ja mahtuu lähes kaikkiin CamelBak Tactical juomareppuihin sekä lukuisiin muihinkin reppuihin. Rakenteen elinikä avaamattomana säilytyksessä vähintään 10 vuotta valmistuspäivästä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 50 x 290 mm.

Tilavuus
3 Litraa

Kommentit
Lisää kommentti