Lajit» Ulkoilu» Autoilijan tarvikkeet» Kuljetustelineet autoon» Pyöränkuljetustelineet» Vetokoukku- ja peräluukkutelineet»

Thule RideOn 3

Thule RideOn 3

Thule RideOn 3
Thule RideOn 3
Thule RideOn 3

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Keskusvarasto1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti

Tilauskoodi

TH 9503

Viivakoodi

7313020044194

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Kallistettava perustason polkupyöräteline (kolmelle polkupyörälle).

  • Käsikäyttöisen kallistustoiminnon ansiosta pääsy auton tavaratilaan on esteetön myös silloin, kun pyöriä on kiinnitettynä.
  • Kätevä kiinnitys, joka sopii useimpiin vetokoukkuihin.
  • Pyörät kiinnitetään paikoilleen pehmeillä hihnoilla.
  • Teline voidaan lukita vetokoukkuun Thule-lukolla 957.


Polkupyörien enimmäismäärä 3
Kantavuus 45 kg
Polkupyörän enimmäispaino 15 kg
Mitat 105 x 75 x 70 cm
Mitat taitettuna 106 x 77 x 25 cm
Paino 12 kg
Sopivat runkokoot Kaikki
Irrotettavat runkopitimet Ei
Pyörien välinen etäisyys 19 cm
Renkaiden kiinnitys säädettäviin pidikkeisiin Säädettävät hihnat
Kallistustoiminto (pyörät kiinnitettyinä) Kyllä
Sopii autoihin, joissa on ulkoinen vararengas Ei
Takavalot Kyllä
Virtaliitin 7-pin
One-Key-yhteensopiva Ei
Pyörät voi lukita telineeseen Edellyttää sovitinkappaletta: Thule Cable Lock
Teline lukittavissa autoon Edellyttää sovitinkappaletta: Thule Lock 957
Mallin numero 9503

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1300 x 800 x 350 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Kiinnitystapa
Vetokoukku


Maksimikuljetuskapasiteetti
3 pyörää


Paino
12 kg (myyntipakkauksen kanssa 19.00 kg)


Takuu
60 kk


Kommentit
Anonyymi 27.4.2021
Yleisarvosana
Laadukas Thule tuote!
Anonyymi 6.2.2021
Yleisarvosana
Hyvin mahtuu kolme pyörää mukaan ja helppo sitoa. Ihan tyytyväinen hankintaan. Kallistusominaisuus on aika onneton, kun käytössä on pakettiauto pariovilla. Ehkä se toimii henkilöautossa paremmin - en ole kokeillut.
Dale K. 21.8.2020
Yleisarvosana
Upea tuote .... !!! Helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää myös rasvapyöriin, maastopyöriin ja maantiepyöriin ... kaikki polkupyörät!
Tero H. 7.8.2020
Yleisarvosana
3 fillarin teline kustannustehokkeeseen hintaan. Aiempi teline oli Euroride 941,joka on 2 pyörän teline Hyvää: -edullinen (halvempi kuin Euroride 941) -3 fillaria mahtuu kyytiin (1 enemmän kuin 941) -valot ja rekisterikilpi näkyy -kiinnitystuet päällystetty pehmusteella (erilainen kuin 941 kourakiinnitys) -kiinnitystuet kääntyy pois tieltä (erilainen kuin 941 kourakiinnitys) -kiinnitystuki sopii kaikenkokoisille pyörille (941 kourakiinnitys erilainen, mutta lyhyempi koura ei välttämättä ylety matalarunkoisiin/pieniin pyöriin) -rengaskaukalot (muoviset tuet) tukevaa tekoa (941 mallissa heikompaa tekoa?) Juu/ei: -pyörätelineen kiinnitys auton peräkoukkuun "vaatii" työkalun (tulee mukana, 941 ei vaadi työkalua) -pyörätelineen lukitus peräkoukkuun vaatii lukitusjärjestelmän ostamisen (941 mukana tulee lukitusjärjestelmä) -teline pitää kasata itse (joku saattaa kokea vaivalloiseksi, 941 oli "puolivalmis", vain kourateline pitää askarrella paikoilleen) -pyörän kiinnittäminen tukeen pikaremmillä (saattaa tuntua epävarmalta?) -teline ei sovellu hiilikuitu pyörien kuljettamiseen (omat on hiilikuitua) -kuljetustelineen kaato vaatii siipimutterien löysäämistä (hankalampi kuin Euroride 941/3) Huonoa: -kuljetustelineen kaato vaatii siipimutterien löysäämistä (tämä voi olla vaivalloista? Ainakin, jos 941 verrokkina, jossa iso vetokahva ja pikalukitus salpa) -valot/kilpipaneeli on vetelää muovia (rungon metalli ei suojaa reunoja millään tavoin, 941 mallissa runkoputki suojaa paneelia) -kuljetustelineen kaato ei riittävä farkkumallin luukun avaamiseen (ainakaan 2009 Volvo XC70 luukku ei mahdu aukeamaan sellaisenaan, vaatii "lisäkaatoa" n. 1 cm, jollakin tämä varmasti vie hermot. 941 kaato oli riittävä) Eli halvalla löysää muovia, jonkun verran hikeä (kasaus) ja pientä kiroilua (kaadon avaus ja "venyttäminen" takaluukkua avatessa). Siitä huolimatta passeli teline 3 pyörän kuljetukseen. Kasaaminen oli kivaa ja kaatokin toimii, mutta kaadon "VENYTTÄMINEN" harmitti ekalla kerralla itseäkin. Kaadon (siipimutterien) lukitus unohtuu helpolla, sillä 941 "lukittuu" automaattisesti nostettaessa. Näin ollen suurin plussa on HINTA eli 244 € vs. Euroride 3 mallin 379€. Jos siipimutterien ja venytyksen vaihto vaivattomaan "nykäisyyn" on 135 € eroista, niin sitten Euroride 3 tai joku vielä "parempi" malli. Unelma olisi Euroride kaato (on selkeästi parempi/helpompi) yhdistettynä RideOn mallin kiinnitykseen (tykkään enemmän tästä), mutta tällä mennään.
Riku V. 1.7.2018
Yleisarvosana
Hyvältä vaikuttaa ensi kokemuksella, suosittelen.
Minttu L. 25.6.2018
Yleisarvosana
Tosi loistava! Tämmöinen lyhytkin ihminen saa fillarit helposti kyytiin. Täysin hintansa väärtti. Harmillista vaan etten tajunnut heti ostaa vielä lukkoa siihen mukaan millä telineen saa kiinni peräkoukkuun. Fillarit pysyy tukevasti kiinni kolisematta toisiinsa kunhan ensin pähkäilee kertaalleen miten ne järkevästi paikoilleen laittelee. Kiva ettei tarvi adaptereita erikokoisiin pyöriin, tosin fatbiken renkaat saattaisi olla liian leveitä perusalustalle.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: