Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪»

OAC XCD GT UC 160 + EA 2.0 -siteet

OAC XCD GT UC 160 + EA 2.0 -siteet


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pari


Tulossa lisää arviolta 15.9.2022
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria
Saatavuus
Arviolta 15.09.2022. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

OAC XCD GT 160 ovat leikkisät eräsukset, joissa yhdistyvät erinomaiset liuku, pito, kanttaus ja kantokyky. Verrattuna XCD:hen GT versio on hieman leveämpi ja siinä on enemmän skinipintaa. Suksen kärki kelluu kevyesti lumessa, teräskantti puree ja hiihtäminen on helppoa ja nautinnollista. Toimii myös freeride-, telemark- ja jotenkuten rinnelaskussa. Sopivat parhaiten mäkiseen maastoon.

Kaikki OAC karvapohjasukset on voideltu tehtaalla ja ne ovat täysin käyttövalmiit myyntipakkauksessa. Mitään käyttöönottovoitelua ei tarvita.
OAC on testannut voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle. OAC ei suosittele voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle, sillä UC-pohja voi palaa aivan kuten P-Tex-pohjakin, mutta UC-pohja voi reagoida liian kuumaan voitelurautaan pullistumalla. UC-pohjaa voidellaan tarvittaessa neste- tai pasta- pikavoiteella. Suksen karvaosuudelle suosittelemme tarvittaessa käyttämään vesipohjaista nousukarvakyllästettä.
  • Pituus 160cm
  • Leveys 116-86-100mm
  • Paino 1050g ilman sidettä / suksi
  • Patentoitu OAC:n UC (Unicoat) pohja
  • Integroidut Mohair-mix skinit
  • Vahvistettu sidealue
  • Teräskantit
  • Valmistettu Suomessa

Toimitetaan siteiden pohjalevyt kiinnitettynä. Kantaosa, kärkiremmi ja kärkipala ovat erillisessä laatikossa. Siteen kiinnittäminen pohjalevyyn on helppoa.

OAC EA 2.0 -siteet

EA 2.0 on uudistettu versio helppokäyttöisestä OAC:n EA-yleissiteestä. Toiminnallisuudeltaan side on pitkälti sama kuin edeltäjänsä, mutta tehtyjen parannusten ja muutosten myötä side toimii entistä paremmin. Valkoinen signature-väri ja päivitetty muotoilu antavat siteelle uuden ilmeen.


Kantaosa ja jousi: Kantaosan säätövipua on paranneltu siten, että uusi vipu peittää jousen liikkeessä, mikä estää lumen kertymisen siteeseen. Kantaosan paksuutta on kasvatettu, jotta on saatu enemmän jousivoimaa. Uusi kumijousi on myös aiempaa helpompi vaihtaa.

Remmit:
 Uusi kärkiremmi antaa paremman sivuttaistuen, kun taas nilkkaremmi joustaa ja muotoutuu paremmin jalkaan sopivaksi. Remmeissä on käytetty uusimpia muovi-materiaaleja, joissa on aiempaa parempi pakkaselastisuus. 

Soljet:
 Siteen käyttömukavuutta parantavat uudenlaiset soljet. Uusissa soljissa on erilainen mekanismi, joka estää soljen aukeamisen itsestään.

Pohjalevy:
 Nilkkaremmien mitta EA 2.0 - siteessä on eri kuin edeltäjällään, mistä johtuen uusi pohjalevy on jämerämpi ja antaa laskuissa enemmän tukea. Muutoin siteen säädöt ja pituus ovat säilyneet samana. 

Sopii kengille, joiden pohjan pituus on 24-38 cm. Kuten edeltäjänsä, side sopii vain joustavapohjaisille, päkiästä taipuville kengille. 

Siteen kaikki osat ovat tehty EU:ssa. Jokainen osa on tarvittaessa helppo vaihtaa uuteen, sillä EA 2.0:ssa mitään osaa ei ole niitattu kiinni. Kiinnitys tapahtuu ruuveilla.


Eräsuksien valitseminen


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1680 x 150 x 150 mm.

Pohja
Pitokarva


Paino
3.32 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.80 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Anonyymi 25.5.2022
Yleisarvosana
No nämähän eivät moitteita kaipaa, kun vaan oikeassa maastossa käyttää. Leppoisaan hiihtoretkeilyyn hyvin kantavat sukset.
jyrki k. 28.4.2022
Yleisarvosana
-
Mari K. 28.4.2022
Yleisarvosana
Kerran kokeilin ennen lumien sulamista. Siteet oli helppo säätää ja kengät (tavalliset kuomat) pysyivät hyvin siteessä. Hiihdin kovalla kantohangella jolla tavallinen eräsuksi toimii paremmin, mutta voin kuvitella että näillä on mukava mennä upottavassa lumessa.
Jesse S. 25.4.2022
Yleisarvosana
Lyhyen kokemuksen perusteella hyvät liukulumikengät. Toimivat hyvin erilaisissa olosuhteissa. Plussat myös siteistä ja suomalaisesta käsityöstä.
Simo H. 23.4.2022
Yleisarvosana
Täytti odotukset, KAR malliin verrattuna lipsuu vähemmän sivuille, mutta pienemmän nousukarvan takia hieman heikompi pito nousuissa. Kantavuus tuntui olevan riittävä.
Anonyymi 21.4.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset maastossa. Mahdollistaa syvässäkin hangessa liikkumisen.
Anonyymi 21.4.2022
Yleisarvosana
Kovalla koppuraiselka lumella vähän kömpelöt...pyydalumen kokemus puuttuu. Sitä odotellessa...
Anonyymi 20.4.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloiset sukset. Näissä parhaimmat laskuominaisuudet verrattuna lyhyempiin malleihin.
Mikko D. 19.4.2022
Yleisarvosana
Mukavat liikkua ja toimivat hyvin.
Anonyymi 18.4.2022
Yleisarvosana
Näppärät välineet ei urheilijan, rauhallisessa tahdissa ulkoliikkujan käyttöön. Helpot, mukavat ja keveät. Mukavuusaluetepsutteluun erinomaiset. Kantavat pullukkaa vain kantohangella. Siteet oli työläsasentaa eikä naisvoima riittänyt mutterin pyöritykseen - siitä tähden vähennys.
Näytä kaikki (120) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

OAC MF Skinwax Rub-on
 
OAC MF Skinwax Rub-on
Captcha$
(7)


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Åsnes Ingstad Alloy Pole
 
Åsnes Ingstad Alloy Pole
Captcha$
(14)
Heti saatavilla
Swix Mountain Tourer
 
Swix Mountain Tourer
Captcha$
(16)
Heti saatavilla
Swix Mountain Extreme
 
Swix Mountain Extreme
Captcha$
(21)
Heti saatavilla
Black Diamond Traverse Ski Poles
 
Black Diamond Traverse Ski Poles
Captcha$
(39)
Heti saatavilla
OAC EA Expedition spares set
 
OAC EA Expedition spares set
Captcha$
(9)
Heti saatavilla


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä pitkät ja l...