Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Kevät-, kesä- ja syyskäyttöön‪»

RAB Mythic 400

RAB Mythic 400

RAB Mythic 400
RAB Mythic 400
RAB Mythic 400
RAB Mythic 400
RAB Mythic 400

Kampanjahinta
Captcha$ + toimituskulut
Kampanja on voimassa 11.08.2022 08:30:00 asti.
Normaalihinta 371.22 $


Määrä
kpl


Väri
RAB Mythic 400 Cloud
Cloud


Koko
Regular (<185cm)


Muu ominaisuus
Vasen vetoketju


Väri: Cloud
Koko: Regular (<185cm)
Muu ominaisuus: Vasen vetoketju

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kplValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Comfort: -1°C
Limit: -6°C
Extreme: -24°C
Rab Sleep Limit: -6°C

Mythic 400 on Rabin huippu makuupussi parhaalla lämpö-paino suhteella. Mythic 400 on suunniteltu retkeilijälle tai alppinistille, joka haluaa viilata grammat minimiin ja samalla kuitenkin pysytellen lämpimänä kylmissäkin ilmastoissa.

Erittäin kevyt Mythic 400 makuupussi painaa vain 660g, josta 400g on korkealaatuista eettisesti tuotettua eurooppalaista hanhen untuvaa. Tässä makuupussissa on erinomainen paino-lämpö suhde, kaikki mitä tarvitset selviytyäksesi kylmissä vuoristo-olosuhteissa. Painossa on pystytty säästämään erityisen muotoilun ansiosta. Muotoilu tekee pussista myös mukavan ja lämpimän. Jokainen pussi on käsin täytetty Derbyshiressä hydrophobisesti käsitellyllä untuvalla, joka on kehitetty yhteistyössä Nikwaxin kanssa.

Sisäkaulus on ergonomisesti muotoiltu, kauluksessa, hupussa ja sisäpaneelissa on kiristykset, jotta lämpö ei pääse karkaamaan. 3/4 pituinen kahteensuuntaan avautuva vetoketju ja pimeässä loistava vetoketjun vedin. Mukaan tulee kuiva/kompressiopussi jonka avulla pussin saa pakattua pieneen tilaan ja säältä suojaan, lisäksi saat mukaan suuremman puuvillaisen säilytyspussin.

Paino: 660 g
Pakkauskoko: Ink: 18 x 43 cm, Cloud: 23 x 35 cm
Sisäympärysmitta hartioiden kohdalta: 160 cm

RAB kokotaulukko


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 600 x 400 x 100 mm.

Comfort
-1 °C


Eriste/Täyte
Untuva


Extreme
-24 °C


Limit
-6 °C


Paino
0.66 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.80 kg)


Valmistusmaa
Iso-Britannia


Kommentit
Anonyymi 16.7.2022
Yleisarvosana
Ensimmäisellä käyttökerralla vetoketju hajosi. Lähtee kohta maahantuojalle. Katsotaan saako sitä korjattua ja miten homma toimii.
Tuukka V. 15.2.2022
Yleisarvosana
Niin hyvä ettei sanotuksi saa, tästä laadusta kannatti maksaa. Aivan ykköspussi kolmelle vuodenajalle etenkin bikepacking hommiin missä tila kortilla
Brian N. 6.10.2021
Yleisarvosana
Tämä Rab Mythic 400 on todella hyvä makuupussi. Se piti minut todella lämpimänä Skotlannin Glensin keskellä. En voinut uskoa kuinka kevyt ja lämmin Mithic 400 voisi olla, se voidaan pakata pieneen pieneen kuivaan pussiinsa. On yksi asia, jonka Rab voisi tehdä todella hyvin mukana tulevassa pienessä kuivassa pussissa, tämä olisi pieni venttiili, joka vapauttaa ylimääräisen ilman ulos pienestä kuivasta pussista, mikä olisi loistava laite. Jos tämä voi tapahtua, anna minulle yksi briano3nicholson@gmail.com
Anonyymi 8.4.2021
Yleisarvosana
Erinomainen paino / lämpösuhde makuupussi mielestäni. Etsitään laukkua, jota voidaan käyttää suuremmissa korkeuksissa ja myös keväällä / syksyllä ja joka on helppo suorittaa monipäiväisillä vaelluksilla täydellä varusteella. Löysin kaiken tämän pussin kanssa. Erittäin miellyttävä vuorauskangas, lyhyempi vetoketju tuskin havaittavissa ja näin pitkälti mukavasti lämmin (vaikka olen käyttänyt ylimääräistä vuorta alle nollan lämpötilan). Odotan innolla, että sitä voidaan käyttää maamme ulkopuolella, taas vuoristossa! Btw, Varuste toimitti laukun täydellisesti (ei täytetty vaan pakattu löyhästi sen sijaan!)
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Makuupussin valintaopas

Makuupussi on ehdottomasti kunnollisen makuualustan ohella tärkeimpiä retken onnistumisen tekijöitä. Hyvin levätty yö kantaa seuraavan päivän suuriin seikkailuihin. Makuupussin valintaan liittyy käytännössä käyttölämpötila ja nukkujan koko ja lämpömukavuusominaisuudet. Maku...