Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Bivy-pussit ja hätäsuojat‪»

Fjällräven Windsack 3

Fjällräven Windsack 3

Fjällräven Windsack 3

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Tämä äärettömän näppärä hätä/taukosuoja on sekä veden että tuulenpitävä. Erinomainen apu kun tarvitset retkilläsi suojan pikaisesti sateen, tuulen tai lumen armoilta. Windsak on hyvin kevyt, joten se on kätevä varuste mukaan silloin kun luvassa on myrskysäätä ja silloin kun esimerkiksi lumeen kaivautuminen ei ole mahdollista. Kyseessä on siis aivan ehdoton talvivaruste, mutta toki Windsack antaa hyvän suojan myös muina vuodenaikoina kun tarvitset kevyen ja nopean suojan ruoka- tai lepotaukoon.

Windsack on valmistettu erittäin keveästä, mutta vahvasta 40D TripleRip -nailonista. Sininen UN Blue -väri näkyy hyvin maastossa -säässä kuin säässä- ympäri vuoden, ja säkistä löytyy molemmin puolin myös heijastimet.

Tuulisäkki kiinnitetään sulkurenkaalla kantajaansa, jottei sen lähde tuulen matkaan. Kolmella vetoketjulla säädetään suojan ilmanvaihtoa, ja ne voidaan avata myös pääaukoiksi. Windsack on kätevä pakata pussin itsensä sisään matkan jatkuessa. Säkkiin mahtuu kolme henkilöä.

Pakataan näppärästi itsensä sisään matkan jatkuessa.

Materiaali:
100% polyamidi
Paino: 600 g

Henkilömäärä
1


Majoitetyyppi
Bivy/suoja


Paino
0.6 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
12 kk


Kommentit
Lisää kommentti


Blogi

Fjällräven -teltan valintaopas

Valitako tunneliteltta vai kupoliteltta? Minkä kokoinen teltta on syytä valita? Miksi hankkisin Fjällräveniltä teltan, mikä niissä on niin erikoista? Näihin ja moniin muihin pointteihin saat vastauksen Fjällräven -telttojen valintaoppaastamme.


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...