Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Urheilukellot‪» Garmin‪» Forerunner‪»

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935
Garmin Forerunner 935
Garmin Forerunner 935

Kampanjahinta
397,23 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 412,00 €
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
Garmin Forerunner 935 Black
Black
Varastossa


Väri: Black

Myymälä (Helsinki)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Tilauskoodi
010-01746-04
Viivakoodi
753759170387
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Pyöräily, 20


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkello, joka mittaa sykkeen ranteesta.

Forerunner 935 -kellolla saat runsaasti tietoa esimerkiksi juoksudynamiikasta, rannesykemittarista, harjoittelun tilasta, FTP-tasosta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä. Paljon urheilevat haluavat aina parantaa vanhoja tuloksiaan. Tällä huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkellolla hienosäädät sekä harjoittelua että palautumista ja kehityt entistäkin paremmaksi.

 • Monipuoliset juoksu- ja monilajitoiminnot kellossa, jota on miellyttävä käyttää koko päivän, sillä se painaa vain 49 grammaa
 • Sisäinen ilmanpainemittari kertoo korkeuden muutoksista, kun taas korkeusmittari ja elektroninen kompassi pitävät kulkusuunnassa.
 • Auttaa arvioimaan, harjoitteletko liian paljon vai liian vähän, ja tarjoaa myös muita toimintoja suoritustesi tarkkailuun
 • Antaa juoksusta, pyöräilystä ja uinnista tärkeitä dynamiikkatietoja2, kuten maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuhteen
 • Akunkesto: enintään 2 viikkoa kellotilassa, enintään 24 tuntia GPS-tilassa ja enintään 60 tuntia UltraTrac-tilassa

Pakkauksessa:

 • Forerunner 935 -GPS-kello
 • Latauskaapeli
 • Oppaat

Sopii sekä ranteeseesi että tyyliisi

Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello on kevyt ja mukava, joten sitä voi käyttää vaikka koko päivän. 935 sopii yhteen Garminin helposti vaihdettavien QuickFit™-hihnojen kanssa. Löydät jokaisen tilanteeseen sopivan hihnan, esimerkiksi sporttisen silikonisen, klassisen nahkaisen tai tyylikkään metallisen.

Tarkkaile suoritusta, harjoittelua ja palautumista

Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Forerunner 935 auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon tehokkaammin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinenharjoitusvaikutustoiminto kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kokonaiskuormittavuutta, joka tarkoittaa harjoittelun määrää viimeisen 7 päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Analysoi tekniikkaasi

Garminin avulla saat helposti tiedot, joita tarvitset tekniikkasi kehittämiseen. Forerunner 935 mittaa tärkeitä juoksun metriikoita2, joiden perusteella voit analysoida suoritustasi. Biomekaaniset mittaukset, kuten askeltiheys, askeleen pituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde, antavat tarkan kuvan juoksutyylistä ja auttavat menestymään paremmin kisapäivänä. Saat metriikkatietoja myös yhteensopivasta sykevyöstä2 tai pienikokoisesta juoksun dynamiikka-anturista, joka on helppo kiinnittää vyötärölle. Voit hyödyntää ominaisuuksia myös pyöräily- ja uintiharjoittelussa. Forerunner 935 seuraa uidessasi muun muassa matkaa, tahtia ja vetojen määrää.

Yhdellä latauksella pitempään

Akku kestää pisimmissäkin harjoituksissa, ja siihen voit luottaa myös ironman triathlon- ja ultramaratonkisoissa. Forerunner 935 -kellon akku kestää jopa 24 tuntia GPS-tilassa ja jopa 60 tuntia UltraTrac-virransäästötilassa. Jos käytät sitä päivittäin älykellona, yksi lataus riittää jopa 2 viikon käyttöön.

Juoksuun, sprinttiin, uintiin, pyöräilyyn, triathloniin

Rutiini on kaikkea muuta kuin rutiinia. Forerunner 935 -kellon avulla voit tehdä muutoksia helposti, koska kellossa on sisäiset suoritusprofiilit juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa/avovedessä), murtomaahiihtoa, melontalajeja, polkujuoksua, patikointia ja voimaharjoittelua varten.

Automaattisen monilajitoiminnon ansiosta voit vaihtaa lajia yhdellä painalluksella brick-harjoitusten sekä duathlon- ja triathlon-kilpailujen yhteydessä. 935 tukee vaativia juoksu-, pyöräily- ja allasuintiharjoituksia. Luo omia harjoituksiasi tai lataa niitä maksutta verkon Garmin Connect -kuntoiluyhteisöstä. Tarkastele sitten aiempia harjoituksiasi sovelluksessa tai hae lisämotivaatiota jakamalla ne perheesi ja ystäviesi kanssa.

Älykkäämmät yhteydet

Kelloosi saamat älykkäät ilmoitukset ovat vasta alkua. Kun pariliität Forerunner 935 -kellosi yhteensopivaan älypuhelimeen3, voit tehdä automaattisia latauksia Garmin Connect -palveluun ja saat käyttöösi ääniopastuksen ja musiikin hallinnan. Läheisesi voivat seurata harjoituksiasi reaaliajassa LiveTrack-toiminnolla. Jos taas haluat itse seurata kavereidesi menoa, käytä GroupTrack-toimintoa. Jos haluat ladata tietosi nopeasti pilvipalveluun tai sieltä pois nopealla Wi-Fi®-yhteydellä, 935-kellolla sekin onnistuu.

Seuraa sydäntäsi

Rannesykemittari on ehkä helppo ratkaisu kisapäivänä, kun haluat liikkua vapaasti, mutta Forerunner 935 -kellolla ja yhteensopivalla sykevyöllä saat käyttöösi paljon enemmän tietoja. Sykevyö (esimerkiksi HRM-Run tai HRM-Tri) tuo käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten maitohappokynnyksen ja SV-stressitestin (SV on lyhenne sanoista sykkeen vaihtelu).

Täysillä myös tuntemattomilla seuduilla

Forerunner 935 -kello mukanasi voit harjoitella missä tahansa, sillä GPS ja GLONASS yhdessä toimivat haastavissa ympäristöissä paremmin kuin GPS yksinään. Sisäinen ilmanpainemittari taas kertoo korkeustiedot reaaliajassa. Millaisia suorituksia 935-kellolla voi seurata? Lähes millaisia tahansa! Triathlon on vasta alkua, sillä kello tukee myös esimerkiksi vaeltamista, soutua, golfia, hiihtoa ja suppailua.

Mukauta ja liitä

Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello synkronoituu automaattisesti Garmin Connect -palveluun, maksuttomaan verkossa toimivaan kuntoiluyhteisöön, jossa voit tarkkailla edistymistäsi ja jakaa tietojasi sosiaalisessa mediassa. Kirjaudu Garmin Connect -palveluun pöytätietokoneeltasi tai lataa Garmin Connect™Mobile -sovellus yhteensopivaan älypuhelimeen. Voit mukauttaa laitettasi tietokentillä, maksuttomilla NUUN-kellotauluilla ja jopa Uberin ja Accuweatherin kaltaisilla sovelluksilla. Kaiken tämän saat Connect IQ™ -kaupasta.

Vielä muutama lisäominaisuus

Forerunner 935 pysyy vauhdissa koko päivän, kuten sinäkin. Tämä kello on erinomainen kumppani myös palautumiseen, koska se seuraa aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri ja tarkkailee askeleita, kaloreita ja unta. Se on lisäksi yhteensopiva Varia-pyöräilytuotteiden kanssa. Niitä ovat esimerkiksi takatutka, älykkäät pyöränvalot ja Varia Vision -ajolasinäyttö. Täydennä pyöräilypakettiasi poljinperustaisilla tehomittareilla. Vector 2 on kaksianturinen ja 2S yksianturinen mittari. Saumattomasti Forerunner-laitteeseen pariliitettävällä Vector 2 -mittarilla näet käytetyn voiman, poljinnopeuden, vasemman/oikean jalan tasapainon sekä pyöräilyn dynamiikkatiedot, joten tiedät, miten ja missä voimaa on käytetty.

Tee jokaisesta päivästä kilpailu

Strava Live Segments -osuuksien avulla päihität aiemmat tuloksesi. Strava Premium -jäsenet voivat synkronoida juoksu- ja pyöräilyosuutensa 935-kelloon ja saada reaaliaikaista palautetta suorituksen aikana. Lisäksi saat hälytykset lähdöistä ja saapumisista, voit tarkastella sijoitustaulukoita ja tarkistaa, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi.

TrainingPeaks tekee suunnitelmista todellisuutta

Mikään ei ole hienompaa kuin täydellisesti onnistunut harjoitus. TrainingPeaks Connect IQ -sovelluksella voit tarkastella päivän harjoituksiasi suoraan Forerunner 935 -kellossa. Laite opastaa sinua harjoituksissa reaaliaikaisesti ja hakee sekä tehotavoitteet että intervallien kestot suoraan TrainingPeaks-sovelluksesta. Harjoituksen jälkeen kello synkronoituu automaattisesti TrainingPeaks-sovelluksen kanssa, jossa voit analysoida suoritustasi yksityiskohtaisesti ja tarkkailla edistymistäsi tavoitteitasi kohti.

Mukautettu kello tuo mielenrauhaa

Voit lähteä tien päälle tai maastoon huoletta, kun lisäät 935-kelloosi Road ID -etupaneelin (myydään erikseen). Hihnaan helposti kiinnittyvään paneeliin voi lisätä tärkeitä lääketieteellisiä tietoja ja hätätilanteen yhteystiedot siltä varalta, että harjoituksesi aika sattuu jotakin. Näin saat helpommin apua itsellesi ja mielenrauhaa läheisillesi.

1Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2Juoksun dynamiikka-anturi (myydään erikseen), HRM-Run- tai HRM-Tri-mittari Sisältyy joihinkin malleihin, myydään erikseen muihin malleihin.
3Osoitteesta Garmin.com/ble voit katsoa yhteensopivien älypuhelinten luettelon

Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.

Yleiset

Linssin materiaali

lasi

Kehyksen materiaali

kuituvahvisteinen polymeeri

Kotelon materiaali kuituvahvisteinen polymeeri
QuickFit™-kellonhihnat

kyllä (22 mm)

Hihnan materiaali

silikoni

Kotelon koko, L x P x K

47 x 47 x 13 mm

Mitat 46,7 x 53,9 mm, kokonaispituus 254 mm, paksuus 13,9 mm
Paino 49 g
Vesiluokitus 5 ATM
Akku Ladattava litiumioni
Näytön tyyppi auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
Näytön koko, LxK 30,5 mm
Näytön tarkkuus, LxK halkaisija 240 kuvapistettä
Värinäyttö
Akunkesto Enintään 24 tuntia GPS-tilassa, kun käytössä optinen sykemittari; enintään 2 viikkoa kellotilassa, kun käytössä optinen sykemittari, aktiivisuuden seuranta ja älykkäät ilmoitukset; enintään 60 tuntia UltraTrac-tilassa
Muisti/historia 64 Mt


Kellotoiminnot

Aika/päiväys Mukana päivämäärä ja herätys
GPS-aikasynkronointi
Automaattinen kesäaika
Herätyskello
Ajastin
Sekuntikello
Auringonnousu-/-laskuajat


Anturit

GPS
GLONASS
Garmin Elevate™-rannesykemittari
Barometrinen korkeusmittari
Kompassi
Gyroskooppi
Kiihtyvyysmittari
Lämpömittari

Päivittäiset älyominaisuudet

Yhteydet kyllä
Connect IQ™ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
Älykkäät ilmoitukset
Kalenteri
Sää
Musiikin hallinta
Face It™-kellotaulunluonti
Puhelimen etsiminen
VIRB®-etäkäyttö
Älypuhelimen yhteensopivuus iPhone®, Android®, Windows®
Yhteensopiva Garmin Connect™ Mobilen kanssa
Etsi kello -toiminto


Aktiivisuuden seurantaominaisuudet

Askellaskuri
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan)
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen)
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja)
Kulutetut kalorit
Kiivetyt kerrokset
Kuljettu matka
Tehominuutit
TrueUp™
Move IQ™


Harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet

GPS-nopeus ja -matka
Mukautettavat tietosivut
Vaativat harjoitukset
Ladattavat harjoitusohjelmat
Auto Pause®
Automaattinen vieritys
Auto Lap®
Manuaalinen kierros
Määritettävät kierroshälytykset
Mukautettavat hälytykset
Värinähälytys
Ääniopasteet
Loppuaika
Virtual Partner
Virtual Racer™
Harjoittelun tila (näet, harjoitteletko tehokkaasti, seuraamalla harjoittelutietoja, kuten maksimaalista hapenottokykyä ja anaerobista kynnystä, ja vertaamalla niitä viimeaikaisiin tietoihin)
Maksimaalinen hapenottokyky
Harjoittelun kuormittavuus (mittaa sykkeen ja maksimaalisen hapenottokyvyn tietojen perusteella tehosi 28 päivän ajalta ja varmistaa, että olet optimaalisella alueella tavoitteesi saavuttamisen suhteen)
Harjoitusvaikutus (aerobinen)
Harjoitusvaikutus (anaerobinen)
Reitin opastus
Suoritushistoria kellossa
Omat ennätykset (juoksu, pyöräily, uinti)
Osuudet (Live, Garmin)
Automaattiset monilajisuoritukset
Manuaaliset monilajisuoritukset
Mukautettavat suoritusprofiilit
Kosketus- ja/tai painikelukitus
Pikanäppäimet
LiveTrack
Group LiveTrack


Sykeominaisuudet

Sykealueet
SY-hälytykset
SY-kalorit
% maksimisykkeestä
% SYR
Palautumisaika
Automaattinen maksimisyke
SV-stressitesti (mittaa sykevaihtelun, kun seisot paikallasi 3 minuutin ajan ja arvioi stressitasosi. Asteikko on 1–100, ja pieni pistemäärä merkitsee vähäistä stressitasoa) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Tukee sykevyötä kyllä (ANT+™- ja BLE-anturi)
Tallentaa sykkeen uinnin aikana kyllä (HRM-Tri™- ja HRM-Swim™-mittarilla)
HR Broadcast (lähettää syketiedot ANT+™-yhteydellä pariliitettyihin laitteisiin)


Juoksuominaisuudet

Esiladatut juoksuprofiilit

kyllä

GPS-perustainen matka, kesto ja tahti
Juoksun dynamiikka
Pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde (juoksuliikkeen joustavuus ja edun suhteessa askeleen pituuteen) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Maakosketuksen kesto ja tasapaino (näyttää, miten kauan jalka koskettaa maata juoksuliikkeen aikana, ja miten symmetristä juoksu on) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Askeleen pituus (reaaliaikainen) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Fysiologiset mittaukset
Suoritustaso (vertaa 6–20 minuutin juoksun jälkeen reaaliaikaista suoritustasoasi keskimääräiseen kuntotasoosi)
Anaerobinen kynnys (arvioi tahdin ja sykkeen analyysin avulla pisteen, jossa lihakset alkavat väsyä nopeasti) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Juoksuharjoitukset
Omat ennätykset (juoksu)
Kilpailuennuste
Tukee nopeus- ja askeltiheysanturia (anturilla)


Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet

Esiladatut ulkoilu- ja vapaa-aikaprofiilit

Hiking, Climbing, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Indoor Rowing, Jumpmaster, Tactical

Navigointipisteestä pisteeseen
Reaaliaikainen jälkiloki
Paluu alkuun
TracBack®
UltraTrac™-tila

kyllä

Korkeusprofiili
Matka määränpäähän
Ilmanpainetrendien osoitin
Myrskyhälytys
Polkujuoksun automaattinen nousu
Pystynopeus
Kokonaisnousu/-lasku
BaseCamp™-yhteensopiva
GPS-koordinaatit
Projisoitu reittipiste
Tähtää ja mene
Pinta-alamittaus kyllä (Connect IQ™)
Metsästys-/kalastuskalenteri kyllä (Connect IQ™)
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot kyllä (Connect IQ™)
Kaksois-Grid-koordinaatit


Pyöräilyominaisuudet

Esiladatut pyöräilyprofiilit

pyöräily, sisäpyöräily, triathlon

Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi)
Pyöräilykierros ja kierroksen enimmäisvoima (voima-anturilla)
Kilpailu suoritusta vastaan
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi)
Intervalliharjoittelu
FTP (Functional Threshold Power) kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Strava-ominaisuudet (Group LiveTrack, Live Segments)
Vector™-yhteensopiva
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot)
Varia Vision™ -yhteensopiva (aurinkolasinäyttö)
Tukee Varia™-tutkaa (takatutka)
Tukee Varia™-valoja
Askeltiheys (reaaliaikainen askelmäärä minuutissa)

kyllä (ANT+™ ja Bluetooth® Smart)


Uintiominaisuudet

Esiladatut uintiprofiilit

kyllä

Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Vetojen tunnistus
Allaskierroksen tunnistus
Uintiharjoitukset
Vedon tehokkuus (SWOLF)
Automaattiset intervallit
Edistyneet uintiominaisuudet (harjoitus- ja lepoajanotto)
Avoveden uintimatka

Golfominaisuudet

Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle)
Etäisyys layupeihin/doglegeihin
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä)
Digitaalinen tuloskortti kyllä
Tilastojen seuranta (vedot, puttaukset kierroksella, viheriöt, väyläosumat ja lyönnin keskimatka)
Tallenna sijainteja (merkitse kentän kohdepisteitä tulevaa käyttöä varten)
Garmin AutoShot™
Viheriönäkymä ja manuaalinen lipun sijoittelu
Esteet ja kenttäkohteet
TruSwing™-yhteensopiva
Kierroksen ajanotto/matkamittari


Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Fysiologiset mittaukset: kyllä (palautumisaika, anaerobinen kynnys, FTP, SV-stressitesti, maksimaalinen hapenottokyky juostessa ja pyöräillessä, kilpailuennuste, harjoittelun tila, harjoittelun kuormittavuus, anaerobinen harjoitusvaikutus)
 • Juoksun dynamiikka (lisävarusteen kanssa)
 • Suoritustaso
 • Liitännät: USB, Wi-Fi® ja Bluetooth®
 • Juoksu-/kävelytoiminto: kyllä
 • Tavoite-/loppuajan asetus: kyllä
 • Mukautetut hälytykset: kyllä
 • Mukautettava kierrosnäyttö
 • Connect IQ -tuki: kyllä (kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
 • Langaton yhteys: kyllä
 • UltraTrac: kyllä

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 70 x 70 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Erikoislava
- Eurolava, sovittuun aikaan
- Eurolava, työaikaan
- Kirje seurannalla
- Nouto Matkahuollon pakettipisteestä
- Nouto Postin pakettiautomaatista
- Nouto Postin toimipisteestä
- Nouto R-kioskin tai K-kaupan noutopisteestä (DB Schenker)
- Postin rahti perille asti
- Rullakko, sovittuun aikaan
- Rullakko, työaikaan
- Toimitus perille asti (DB Schenker)
- Toimitus perille asti (Matkahuolto Jakopaketti yrityksille)
- Toimitus perille asti (Posti)
- Toimitus perille asti (Posti Aamujakelu)
- Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Matkahuolto Kotijakelu)
- Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Posti Kotipaketti)


Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Mallisto
Garmin Forerunner


Soveltuvuus
Hiihto, juoksu, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, pyöräily, triathlon, uinti


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus


Paino
0,25 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,3 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Veli-Pekka J. vahvistettu ostaja, 23.5.2020
Yleisarvosana
Selkeä näyttö, hyvä akun kesto, mukava kädessä. Hinta kohtuullinen vrt vastaavat tuotteet.
Jussi-Pekka K. vahvistettu ostaja, 28.11.2018
Yleisarvosana
Ollut nyt vuoden käytössä, ja olen tyytyväinen. Sykkeen mittaus ranteesta ei toimi luotettavasti joissakin treeneissä. Garmin Connect-applikaatio on mielestäni loistava apu treenaamisen seuraamiseen.
esk...@...fi vahvistettu ostaja, 28.1.2018
Yleisarvosana
Hyvä tuote. Urheiluun erillinen sykevyö on kyllä edelleen paikallaan, rannesykemittaus on välillä todella epätarkka/hyppivä
Mika V. vahvistettu ostaja, 16.9.2017
Yleisarvosana
+ Pitkä akkukesto. akku kestää yhdellä latauksella omassa käytössä yli viikon (sykemittaus 24/7 päällä, muutama harjoituskerta per viikko, osan ajasta bluetoothilla kytkettynä puhelimeen). Vaatii tämän takia huomiota harvakseltaan. + istuu hyvin ranteessa, on kevyt ja huomaamaton. Tämän takia kiva pitää myös yöllä, kello ei ala painamaan rannetta. Tällä paino luokassa ~47g (vrt. fenix 5 lähemmäs ~80g) + tästä löytyy barometri, joka on vaikuttanut toimivan ainakin 1,5vk ajan. + gps löytää eka kerran jälkeen suht nopeasti + löytyy samat monilajiominaisuudet kuin fenix 5, helppo asettaa omat urheilutilat juoksulle, polkujuoksulle, pyöräilylle, maastopyöräilylle, avovesiuinnille, allasuinnille yms. Barometrin ansiosta käytännöllinen pusikossa, missä gps ei aina toimi. + navigointi-ominaisuus on luksusta vieraassa ympäristössä, sen ansiosta voi vapauttaa aivokapasiteetin reittiarvonnasta ja keskittyä fiilistelemään maisemia ilman pelkoa kiertolenkin lisäkilsoista. Garmin connectissa mentävän reitin piirtäminen kartalle on mielestäni helppoa, kuin myös tehdyn reitin lataaminen ja käyttöönotto forerunneriin on vaivatonta. tien päällä navigointi toimii mielestäni selkeästi, hälyttää useamman kerran käännöksen lähestyessä. polkureittejä olen tehnyt katsomalla puhelimen ios:n "karttaselain" sovelluksesta pohjia, mitkä piirrän garmin connectiin. + synkronointi iphonen garmin connectilla on ollut mutkatonta ja puhelin löytää kellon nopeasti, ohjelmistosta on tullut uusi beta joka vaikuttaa selkeämmältä kuin vanha. - hinta on todella korkea, mutta jos haluaa barometrillä varustetun rannelaitteen monilajiharjoittelulla niin useimpien ei auta kuin kärsiä asia. - kellon reunukset näyttäisivät olevan alttiita pienille kolhuille ja naarmuille, mustasta muovista pikkukolhut eivät mielestäni häiritsevästi erotu. MTBendurokisoihin tms. vakavan kaatumisen/kolhuilun reissuille (seinäkiipeily?) miettisin kaksi kertaa, pitäisinkö laitetta ranteessa tai ohjaustangossa (mielummin repussa). - erillinen näyttösuoja on mielestäni tarpeellinen, kellon näyttö kerää helposti töhnää pintaansa. pohdin fenix 5 sapphiren (sapphire siksi, koska kyseessä on rymistelyluokan kello. tavallista en kokenut maastohommiin järkeväksi ratkaisuksi) ja forerunner 935;n välillä. valinnan ratkaisi forerunner 935:n eduksi fenix 5 sapphiren korkeampi hinta sekä forerunner 935:n käyttömukavuus. 2 viikon käytön jälkeen olen tyytyväinen ostooni.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myös