Mökille‪» Hyttysansat‪»

Mosquito Magnet Executive

Mosquito Magnet Executive

Mosquito Magnet Executive
Mosquito Magnet Executive
Mosquito Magnet Executive
Mosquito Magnet Executive

Määrä
kpl


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kplValitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 01.06.2022. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Executive sopii isoille alueille, joissa hyttysongelma on suuri. 

Mosquito Magnet® Executive -hyttysansa on ratkaisu koti- tai mökkipihan hyttysongelmaan, kun saatavilla ei ole sähköä tai haluat pidemmän verkontyhjennysvälin. Se vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Ansa alkaa pyydystää hyttysiä heti käynnistyksen jälkeen ja tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Mosquito Magnet -hyttysansa houkuttelee tehokkaasti hyttysiä ja muita verta imeviä hyönteisiä. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä, kosteutta ja hiilidioksidin vaikutusta tehostavaa R-Octenolia. Patentoitu CounterFlow™-järjestelmä imee hyönteiset laitteen sisällä olevaan verkkoon, jossa ne kuolevat noin 24 tunnin kuluessa.

Mosquito Magnet myös rajoittaa uuden hyttyskannan syntymistä, sillä se häiritsee todistetusti hyttysten lisääntymissykliä ja lopulta pysäyttää sen.

Mosquito Magnet Executive on valmistettu säänkestävistä, laadukkaista materiaaleista. Executive sopii erinomaisesti käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä sekä kohteissa, joissa ei ole verkkovirtaa. Laite käynnistyy napin painalluksella ja sitä on helppo käyttää. Viisi käyttöä helpottavaa toimintoa ja selkeä LCD-näyttö. Laite käynnistetään akulla, minkä jälkeen se luo tarvitsemansa sähkövirran lämmöstä. Verkkoon mahtuu jopa 60 000–80 000 hyttystä, joten tyhjentämisväli on pidempi.

Nestekaasupullo (11 kg) ja R-Octenol-kapseli on vaihdettava noin 21 päivän välein. Nestekaasupullo hankittava erikseen. Verkko kannattaa tyhjentää, kun se on puolillaan. Verkossa olevia eläviä hyttysiä ei saa tappaa hyönteismyrkyillä, koska myrkyn haju vähentää saalista jatkossa. Kun verkon asettaa auringonpaisteeseen muutamaksi tunniksi, elävät hyttyset kuivuvat ja kuolevat. Tällä välin käyttöä voi jatkaa vaihtoverkolla.

Mosquito Magnet on ratkaisu sinulle, joka haluat vähentää hyttysten määrää pihallasi ja nauttia kesästä ilman hyttysiä.
  • Kattaa jopa 4 000 neliömetriä
  • helppo käyttää, käynnistyy nopeasti napin painalluksella
  • selkeä LCD-näyttö ja viisi käyttöä helpottavaa toimintoa
  • säänkestävä
  • verkon vetoisuus n. 60 000–80 000 hyttystä, pitempi tyhjennysväli
  • nestekaasupullo (11 kg) ja R-Octenol-tehosteaine vaihdettava n. 21 päivän välein
  • käynnistetään akulla, minkä jälkeen luo tarvitsemansa sähkövirran
  • mukana yksi verkko, nestekaasu hankittava erikseen

Toimintaperiaate
Houkuttelee hyttysiä toimimalla kuten ihminen eli tuottamalla hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. R-Octenol-tehosteaine vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta.

Rakenne
Kaikki osat valmistettu laadukkaista, säänkestävistä materiaaleista.

Toimii itsenäisesti
Katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (nestekaasu hankitaan erikseen). Käynnistys akulla.

Ylläpito
Vaihda nestekaasupullo (11 kg) ja R-Octenol-kapseli 21 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puolillaan. Lataa akku kauden alussa.

HUOM! Uudet Mosquito Magnet -hyttysansat eivät vaadi pikapuhdistusta puhdistuspatruunalla, eikä niissä ole pikapuhdistukseen tarvittavaa adapteria. Uudet mallit tunnistaa laitteen sarjanumeron kahdesta ensimmäisestä numerosta, jotka ovat 16, 17, 18, 19 tai 20. Sarjanumero löytyy tuotelaatikon päädystä sekä laitteen virtakytkimen alapuolella olevasta tyyppitarrasta. 

Suositeltavat lisätarvikkeet:


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 640 x 540 x 480 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Paino
19 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Kommentit
Marko J. 5.6.2021
Yleisarvosana
Huippu
Anonyymi 27.6.2020
Yleisarvosana
Viikon kokemuksella toimittaa tehtäväänsä mainiosti. Kerää tehokkaasti myös mäkäräisiä, jotka ovatkin olleet erityinen riesa. Mystinen piirre, että mäkärät ryömiskelevät suurin joukoin käyttöpaneelin lasin alla. Saa nähdä aiheuttaako sinne kuoleminen pulmia ajan mittaan. Alussa oli todella vaikea saada käynnistymään, mutta lukuisat sitkeät käynnistykset lopulta auttoivat ja sen jälkeen ei pulmia. Käyttöohjeet eivät executive version kohdalla ole kohdallaan eli ovat luokattoman huonot näin kalliin laitteen, ja kaasulla toimivan, osalla. Kaasupullon hanan asennot, pyydyksen tyhjentäminen arvauksien varassa tai puuttuvat.
Jaakko T. 25.6.2020
Yleisarvosana
Tehokas kerääjä. Ensimmäinen laite ei vaan meinannut toimia mutta takuu toimi hyvin ja sain uuden laitteen.
Toni L. 16.8.2018
Yleisarvosana
Ekan kesän jälkeen voi sanoa, että laite toimii. Pihasta kun lähti koiran kanssa lenkille, niin hyttyspilvi ympäröi heti kun pääsi tontilta pois. Pihassa oli kesän aikana vain muutamia hyttysiä.
Nimimerkki Marko 5.6.2021
Parasta mitä rahalla saapii kannattaa ottaa samalla varapussi. tyhjentää tontilta kaikki sääsket , mäkäräiset ,myös polttiaiset huippu kone tälle viisi ⭐⭐⭐⭐⭐
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: