Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Rannetietokoneet‪» Garmin‪»

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray
Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray

Määrä
kpl


Väri
Slate Gray (Tummanharmaa Sapphire ja musta hihna)
Ei saatavilla


Väri: Slate Gray (Tummanharmaa Sapphire ja musta hihna)
Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

010-01733-01

Viivakoodi

753759166915


Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvausHyödynnä harjoituksia tehokkaasti
 • GPS-multisportkello, jossa on esiladattuna täysväriset Euroopan TOPO-kartat ja rannenavigointiominaisuudet
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä, taottu teräksinen tausta ja safiirilinssi kestävät vaativissakin ympäristöissä
 • Esiladatut suoritusprofiilit kaikille lajeille ja seikkailuille sekä Elevate™-rannesykemittaus
 • Hyödynnä keskeisiä tilastoja kätevästi suorituskykywidgetissä, joka näyttää harjoitustesi vaikutukset ja edistymisen
 • Yhteysominaisuuksia2 ovat älykkäät ilmoitukset, Wi-Fi-tuki, jonka ansiosta tiedot latautuvat automaattisesti verkkoon Garmin Connect™ -urheiluyhteisöön, sekä mukautukset maksuttomilla kellotauluilla ja sovelluksilla Connect IQ™ -kaupastamme
 • Ulkoiluanturit, kuten GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi ja gyroskooppi.

fēnix 5X on upea GPS-multisportkello urheilijoille ja seikkailijoille. Se on ensimmäinen fēnix-sarjan kello, joka sisältää täysväriset Euroopan vapaa-ajan kartat nopeaan navigointiin ja paikannukseen, jotta voit päihittää eilisen tulokset ja osaat palata lähtöpaikkaan. Saat harjoitusominaisuudet, kuten Elevate™-rannesykemittaustekniikan2, sisäiset suoritusprofiilit, edistyneet suorituskykymittaukset ja harjoittelun tilan lukemat, joiden avulla voit tehostaa harjoitteluasi. Älykkäiden ilmoitusten1 avulla voit pitää yhteyksiä ollessasi liikkeellä. Lisäksi QuickFit™-hihnat mukauttavat laitteen ulkoasun kaikkiin elämäntyyleihin ja suorituksiin ilman työkaluja.


Pakkauksessa
fēnix 5X Sapphire
Lataus-/datakaapeli
Oppaat


Upea muotoilu, huikea teho
fēnix 5X on kello, jonka halkaisija on 51 mm ja joka sisältää sarjan edistyneimmät harjoittelu- ja navigointiominaisuudet. Kestävän ja laadukkaan fēnix 5X -laitteen ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta kestävät vaativissakin ympäristöissä vesitiivis 100 metriin. fēnix 5X vastaa sekä esteettisiin että urheilullisiin tarpeisiisi.


Täysvärinen tiekartta maaliin
Olitpa kaupungilla tai polulla, voit tarkistaa sijaintisi ja reitin yhdellä silmäyksellä fēnix 5X -kellon monipuolisten kartta- ja navigointiominaisuuksien ansiosta.
 • Esiladatut täysväriset Euroopan vapaa-ajan kartat on optimoitu siten, että näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä suoraan ranteessasi
 • Kiertomatkareitityksellä juoksijat ja pyöräilijät voivat määrittää haluamansa matkan, ja kello ehdottaa sopivia reittejä
 • Helppolukuiset opastusvinkit näkyvät näytössä palkkeina, joissa näkyvät edessäpäin olevat käännökset
 • Ympäristö-karttatilassa läheiset sijainnit näkyvät yksinkertaistetussa graafisessa käyttöliittymässä, joka parantaa tilannetietoisuutta ja helpottaa navigointia vieraissa ympäristöissä
 • Päällekkäistiedot kartassa korostavat keskeiset tiedot, jotta näytöstä ei tarvitse siirtyä toiseen suorituksen aikana
 • GroupTrack4-toiminnolla voit seurata kavereitasi esimerkiksi hiihdettäessä. LiveTrack-toiminnolla kaverisi voivat seurata seikkailujasi reaaliaikaisesti2

Erinomainen luettavuus juostaessa
Aina valaistu, tarkka, täysvärinen Garmin Chroma Display™ -näyttö on aina helposti luettavissa. fēnix 5X hyödyntää 1,2-tuumaisen näytön transflektiivistä tekniikkaa, joka heijastaa ja siirtää valoa samanaikaisesti, mikä parantaa kellon luettavuutta kirkkaassa auringonpaisteessa. Urheilukellon naarmuuntumaton safiirilinssi takaa kestävyyden ankarissakin olosuhteissa.

Rannesykemittari1
Kaikki fēnix 5 -mallit sisältävät Elevate-rannesykemittaritekniikkaa, joka takaa vapauden urheilijoille, koska heidän ei tarvitse käyttää sykevyötä. Kun ranteessasi on uusi, täysin integroitu Elevate-anturi, voit milloin tahansa hallita harjoittelun tehoa ja seurata aktiivisuuttasi ja päivän aikana kuluttamiasi kaloreita mittaamalla sykettäsi vuorokauden ympäri.


Täydennä tyyliäsi vaihdettavilla kellonhihnoilla
Nahkaisilla, metallisilla ja silikonisilla QuickFit-hihnoilla voit mukauttaa tyyliäsi lajin tai suorituksen mukaan. Muutokseen ei tarvita työkaluja. Vaihda vain hihna napsauttamalla laite paikalleen ja jatka menoa.


Kaikki tarvittavat harjoittelutiedot
Halu kehittyä ajaa sinua jatkamaan harjoittelua fēnix 5X -kellon uudessa suorituskykywidgetissä voit käyttää kaikkia tärkeitä tietoja helposti samassa paikassa. Niiden avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi.

Harjoittelun tila: ilmaisee harjoittelusi tehokkuuden sekä sen, onko harjoituksistasi hyötyä kuntosi suhteen.
Maksimaalisen hapenottokyvyn arvio: arvioi juoksun tai pyöräilyn suorituskykytietojen perusteella maksimaalisen hapenottokykysi ja kuntotasosi.
Harjoittelun kuormittavuus: ilmaisee suorituksesta riippumatta, miten kovaa harjoittelet tietyllä aikajaksolla.
Palautumisohjaus: suosittelee palautumisaikaa laskurilla viimeisimmästä harjoituksesta alkaen.

Edistyneet ilmaisimet, kuten Functional Threshold Power (FTP) ja anaerobinen kynnys, helpottavat todellisen suorituskykytason arviointia pyöräilyn tai juoksun aikana, ja kilpailuennuste arvioi ihanteelliset loppuaikasi 5 000 ja 10 000 metrin, puolimaratonin ja maratonin matkoilla nykyisen maksimaalisen hapenottokykysi perusteella. Training Effect 2.0 näyttää lisäksi aerobisen ja anaerobisen hyödyn, jotta näet, onko tehokkaasta intervalliharjoittelusta todellista etua.


Kehitä juoksuasi
Nyt voit hyödyntää juoksutietojasi entistä monipuolisemmin. Garmin-harjoitteluominaisuudet, jotka perustuvat laajoihin fysiologisiin mittauksiin ja edistyneisiin juoksutietoihin1, voivat parantaa juoksukuntoasi ja kokonaissuorituskykyäsi. Näihin tietoihin kuuluu muun muassa suoritustaso, joka vertaa todellista kuntoasi keskimääräiseen kuntotasoosi, askeltiheyteesi ja askelpituuteesi. Haasta itsesi joka juoksukerralla, kilpaile muita vastaan Strava Live Segments -osuuksien avulla, ota käyttöön osuuksien alkamis- ja loppumishälytykset, tarkastele sijoitustaulukoita ja katso, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi.

Kun laite on pariliitetty yhteensopivaan sykevyöhön, kuten HRM-Run™, saat käyttöösi lisää fēnix 5X -tietoja3, kuten stressitason, joka mittaa todellista stressitasoasi sykkeesi vaihtelun perusteella, sekä pystysuuntaisen liikehdinnän ja pystysuhteen tai maakosketuksen keston ja tasapainon, joiden avulla voit tehostaa juoksuasi.


Juokse pystysuunnassa
fēnix 5X sisältää runsaasti ominaisuuksia, joista on merkittävää apua poluilla. Automaattinen nousu-/juoksukytkin takaa, että saat oikeat lukemat kaikissa ympäristöissä. Tasaisella maalla voit keskittyä tahtiin ja matkaan, ja kiivetessäsi taas nousuun ja pystynopeuteen, jotka laite tunnistaa automaattisesti. Yksityiskohtaiset TOPO-kartat parantavat tilannetietoisuuttasi vuoristoympäristössä. Ultrajuoksijoille fēnix 5X tarjoaa erityistilan, jossa jäljitystä voi laajentaa merkittävästi, jopa 100 tuntiin uudessa gyroskooppia käyttävässä UltraTrac®-tilassa.


Todellinen monilajitaituri
fēnix 5X on täydellinen kumppani kaikille multisportharrastajille. Voit käyttää valmiita uinnin-juoksun tai triathlonin suoritusprofiileja tai luoda omaan harjoitusrutiiniisi tai kisapäivääsi sopivan monilajiprofiilin. Voit siirtyä suorituksesta seuraavaan helposti yhdellä painikkeen painalluksilla ja luottaa siihen, että kaikki harjoittelun osat huomioidaan.


Kello kaikkiin lajeihin
fēnix 5X -kellot sisältävät juoksutoimintojen lisäksi erikoisominaisuuksien sarjat pyöräilyä, uintiharjoittelua, hiihtoa, golfia ja melontalajeja (esimerkiksi suppailua ja soutua) varten. fēnix 5X tukee pyöräilyn yhteydessä nopeus- ja matkamittauksia ja kaikkia pyöräilyn dynamiikkatietoja, kun se on pariliitetty voimamittariin. Uinnin yhteydessä laite seuraa esimerkiksi matkaa ja vetojen määrää. Hiihto-/lumilautatilassa voit käyttää helposti esimerkiksi nopeus-, matka- pystypudotus- ja kierrostoimintoja helposti. Melontaominaisuuksia ovat vetojen määrä, vetotahti ja jopa vetomatka. Golftila näyttää etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan kaikilla kentillä, jotka olet ladannut Garmin Connectista, ja lisäksi voit seurata tilastoja (kuten väyläosumia), viheriönäkymää, AutoShot-pelianalyysitoimintoa ja automaattista mittausta.

Pyöräilijöille fēnix 5X tarjoaa lisäksi pyöräilyreittejä, ja se on yhteensopiva Varia™-valikoiman älykkäiden pyöränvalojen, takatutkan ja tilannetietoisuutta parantavien Varia Visionin™ kanssa.


Navigoi ulkoilmassa kuten haluat
fēnix 5 opastaa turvallisesti niin tunnetuilla reiteillä kuin maastossakin GPS/GLONASS-paikannuksen, edistyneiden anturien ja tunnettujen Garmin-navigointiominaisuuksien (kuten TracBack™) avulla. Laite varmistaa tietojen tarkkuuden kalibroimalla anturinsa automaattisesti GPS-toiminnolla. Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja lämpö- ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et.


Monta tapaa pitää yhteyttä
Kaikki fēnix 5 -sarjan mallit tukevat älykkäitä ilmoituksia pariliitettynä yhteensopivaan laitteeseen. Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon. fenix 5 -mallien uudella GroupTrack4-ominaisuudella voit pariliittää laitteesi Garmin Connect™ -palvelun kautta ja seurata ryhmääsi, ja he voivat seurata sinua, kun erkaannutte toisistanne suorituksen aikana. Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect -yhteisöön Wi-Fi-yhteydellä, reaaliaikainen jäljitys ja jako yhteisöpalveluissa maksuttomien Garmin Connect™ Mobile -sovellusten kautta


Mukautettavat sovellukset ja kellotaulut
Voit mukauttaa fēnix 5X -kelloa maksuttomilla latauksilla Connect IQ -kaupasta. Voit vaihtaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti. Garmin tekee jatkuvasti yhteistyötä monenlaisten yritysten ja kehittäjien kanssa, jotta saat lisäarvoa fēnix-monilajikelloosi. Esimerkiksi Uber, Strava ja AccuWeather tarjoavat sovelluksia ja parannuksia, joiden avulla voit räätälöidä fēnix 5X -kelloasi elämäntyyliisi yhä uusilla tavoilla.


Näytä persoonasi
Voit myös ladata maksuttoman Garmin Face-It™ -kellotaulusovelluksen, jolla voit mukauttaa fēnix 5X -kelloa älypuhelimesi kuvilla. Lataa vain sovellus, valitse kuva valokuvakirjastosta, määritä ajan tyyli ja aseta kuva kellotauluksi. Garminin avulla voit muuttaa kellon ulkoasun vastaamaan persoonaasi, käytitpä esimerkiksi upeaa maisemakuvaa viime patikointiretkeltä tai koiranpentusi kuvaa.

1Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen
3Pariliitettynä sykemittariin. Toimitetaan joidenkin mallien mukana, myydään erikseen muihin malleihin
4Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen - GroupTrack voi seurata enintään 50 henkilöä.

Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki. App Store on Apple Inc:n tavaramerkki. Google Play on Google Inc:n tavaramerkki.


Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Näytön koko, LxK Lävistäjä 1,2 tuumaa (30,5 mm)
Akku Ladattava litiumioni
Näytön tarkkuus, LxK 240 x 240 pikseliä, auringonpaisteessa luettava, aina käytössä oleva, vähän virtaa kuluttava, värikäs näyttö
GPS-yhteensopiva Kyllä
Mitat 51.0 x 51.0 x 17.5 mm
Paino

Silikonihihnan kanssa: 98,0 g

Akunkesto Enintään 12 päivää älykellotilassa (riippuen asetuksista), enintään 20 tuntia GPS-tilassa, enintään 50 tuntia UltraTrac-akunsäästötilassa
Herkkä vastaanotin Kyllä

Kartat ja navigointi

Reittipisteet/suosikit/sijainnit 1 000
Peruskartta Ei
Reitit 30
Jälkiloki 10 000 reittipistettä, 100 tallennettua jälkeä
Sisäinen muisti 12 GB

Ominaisuudet

Kolmiakselinen kompassi ja HSI Ei
Useita aikavyöhykkeitä ja Zulu/UTC Ei
Uintihälytykset (aika/matka) Kyllä
Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi) Kyllä
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja) Kyllä
Sykemittarin lukemaan perustuva kalorilaskuri Kyllä
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä) Kyllä
Vastaanota lentosuunnitelmia langattomasti Garmin Pilot™ -sovelluksesta Ei
Intervalliharjoittelu (mahdollisuus määrittää harjoittelu- ja lepovälit) Kyllä
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi) Kyllä
SwingTempo (mittaa backswingin ja downswingin aikojen suhteen) Ei
Kosketusnäyttö Ei
Lisäominaisuudet
 • Kartat: esiladatut topografiset kartat ja pyöräilykartat sekä yli 40 000 golfkenttää eri puolilta maailmaa
 • Connect IQ -sovelluksen tuki: kyllä (kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset).
 • EXO-antenni (GPS/GLONASS): kyllä
 • Wi-Fi®: kyllä (vain Sapphire-versiot).
 • ANT+®: kyllä (kaikki versiot).
 • Bluetooth®: Low Energy (kaikki versiot).
 • Kiertomatkajuoksu: kyllä
 • Anaerobinen kynnys: kyllä
 • Esiladatut Garmin-pyöräilykartat: kyllä
 • Kiertomatka-ajo: kyllä
 • Training Effect 2.0 (mittaa suorituksen vaikutusta aerobiseen ja anaerobiseen kuntoosi): kyllä
 • Harjoittelun kuormittavuus: kyllä
 • Harjoittelun tila: kyllä
 • Säähälytykset: kyllä
 • UltraTrac: kyllä
 • tempe-anturin tuki: kyllä
 • TracBack: kyllä
 • Hiihtotoiminnot: kyllä
 • Fysiologiset mittaukset: kyllä
 • SUP/soutu: kyllä
 • Jalka-anturi: kyllä (valinnainen).
Virtuaalinen lähtöviiva Ei
Uintiharjoitukset Kyllä
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot Kyllä
Värinähälytys Kyllä
Virtual Racer™ (kilpailen muiden tuloksia vastaan) Kyllä
TempoTraining (merkkiäänet ilmaisevat backswingin ja downswingin ihanteellisen suhteen 3:1) Ei
Negatiivitilainen näyttö Kyllä
GLONASS Kyllä
Jumpmaster Ei
Älykkäät ilmoitukset (näyttää sähköposti- ja tekstiviestihälytykset sekä muut hälytykset, kun pariliitetty yhteensopivaan puhelimeen) Kyllä
Pyörän nopeus-/poljinnopeusanturi Kyllä (valinnainen)
Vector™-yhteensopiva Kyllä
Kellon toiminnot Kellonaika (12 / 24 h), kalenteri (päivä/päiväys), päivittäinen herätys, sekuntikello, ajanotto, hälytys auringonnoususta/-laskusta
Värilliset CourseView-kartat Ei
Sykemittari Kyllä (ranne)
Laskee kulutetut kalorit Kyllä
Mukautettavat näytöt Kyllä
Omat ennätykset Kyllä
Automaattinen synkronointi (automaattinen tiedonsiirto laitteesta tietokoneeseen) Kyllä
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa Ei
Tahtihälytys (hälyttää, jos et harjoittele määritetyn tahdin mukaisesti) Kyllä
Virtual Pacer™ (vertaa nykyistä tahtia tavoitteeseen) Kyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Kyllä
Virtual Partner® (digitaalinen harjoituskaveri) Kyllä
Maksimaalisen hapenottokyvyn arvio Kyllä
Musiikin hallinta Kyllä
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot) Kyllä
Automaattinen monilaji (vaihda urheilutilaa 1 painikkeen painalluksella) Kyllä
SwingStrength™ (mittaa lyönnin kovuuden) Ei
Lipputangon osoitin Ei
Askellaskuri Kyllä
Korkeusmittari, jossa säädettävä ilmanpainemittarin asetus Ei
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan) Kyllä
Multisport Kyllä
Tallenna sijainteja (merkitse kentän kohdepisteitä tulevaa käyttöä varten) Ei
Vetotyypin tunnistus (esimerkiksi vapaauinti) Kyllä
Palautumisohjaus Kyllä
Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle) Kyllä
Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Etäisyys layupeihin/doglegeihin Kyllä
Auto Lap® -toiminto (käynnistää automaattisesti uuden kierroksen) Kyllä
Auto Pause® -toiminto (pysäyttää ajastimen ja käynnistää sen uudelleen nopeuden perusteella) Kyllä
Juoksun dynamiikka Kyllä
Ohjatun luovinnan tila Ei
Vesiluokitus 10 ATM
Värinäyttö Kyllä
Automaattiohjauksen etähallinta Ei
Useita pyöräprofiileja Kyllä
Kiihtyvyysmittari (laskee sisäharjoitusten matkan ilman jalka-anturia) Kyllä
Automaattinen langaton MOB-aktivointi Ei
Metsästys-/kalastuskalenteri Kyllä
Lepoajastimet Kyllä
Harjoitusten kirjaus Kyllä
Automaattinen selaustoiminto (tietosivujen selaus treenauksen aikana) Kyllä
Laskuriajastin Ei
Pelitilastot (puttien määrä kierroksella, osumat viheriölle ja väylälle, keskimääräinen lyönnin pituus) Ei
Puhelimen etsiminen Kyllä
Sähköinen kompassi Kyllä
Digitaalinen tuloskortti Kyllä
Manuaalinen reiän sijainnin määritys (napsauta ja vedä lippu viheriölle, jotta näet tarkan etäisyyden) Ei
Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) Kyllä
Training Effect (mittaa harjoituksen vaikutusta tämänhetkiseen aerobiseen kuntotasoon) Kyllä
Maailmanlaajuiset lentokenttätietokannat Ei
Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit) Kyllä
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen) Kyllä
Vuorovesitaulukot Ei
Pinta-alamittaus Kyllä
Sisäinen ilmanpainemittari ja vuorovesitaulukot Ei
Kilpailuennuste Kyllä
Vaativat harjoitukset (mahdollisuus luoda räätälöityjä tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia) Kyllä
VIRB®-hallinta Kyllä

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 100 x 100 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Soveltuvuus
Golf, Hiihto, juoksu, kiipeily, kuntoilu, laskettelu, Melontalajit, pyöräily, Seikkailu, Triathlon, Uinti


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus


Paino
0.33 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.36 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Jarno R. 8.5.2019
Yleisarvosana
Tosi hyvä ja monipuolinen.
Juha N. 12.9.2017
Yleisarvosana
Olen erittäin positiivisesti yllättynyt kellosta ja sen erilaisista ominaisuuksista. Käytän kelloa aktiivisesti juoksuharjoitteluun ja satunnaisesti suunnistuksen sekä aktiivisesti metsästyksessä. Tällä ei välttämättä tarvitse erilaisia vyö virityksiä ja suuntien hakeminen onnistuu hyvin kellon avulla. Voin lämpimästi suositella laitetta.
Anonyymi 11.7.2017
Yleisarvosana
Kello toimii täysin moitteetta kuten edellinen Fenix 3, koko on sama, silikonihihna parempi. Ainoa ongelma on tähän saakka ollut topokartoista puuttuvat korkeuskäyrät jotka Garminin supportin muikaan pitäisi olla näkyvillä. Ongelman saa kierrettyä lataamalla opentopomapista korkeuskäyrät mutta ongelma on silti esiladatuissa kartoissa. Rannesykemittari näytti noin 20 enemmän suorituksessa verrattuna Fenix 3 + HRM run mutta saattaa johtua itsestänikin ja vaatii testausta lisää.
Janne K. 26.6.2017
Yleisarvosana
Huikean hyvä laite niin maastossa liikkuvaan työrlämään kuin vapaa-aikaankin ja urheiluun! Akun kesto ollut positiivinen yllätys! Viisi tuntia maastossa gps 1 sekunnin päivityksellä päällä, rannesykemittaus ja kartta näytöllä akusta tippui 40% varausta. Pelkässä kellotilassa kestää hyvin valmistajan lupaaman ajan. Paras älykello/sykemittari mitä olen koskaan omistanut.
Rami I. 14.6.2017
Yleisarvosana
Kolmas Fenix menossa ja ehdottamasti paras. Safiirilasiin kannattaa sijoittaa, samoin metallirannekkeeseen. Huolimatta Garminin ja kelloliikkeiden väitteestä, niin 3-sarjan Fenixin rannekkeet (esim. titaaniranneke) käyvät myös 5-sarjaan. Akunkestoltaan ehdotonta kestoa äly- ja muihin urheilukelloihin.
Nimimerkki Tilaaja 28.4.2017
Moikka! Jokohan on tietoa millon saapuu varastoon? Malttamattomana odotan jo härpäkkeen saapumista! :)
Antti H. 2.5.2017
Hei, tätä mallia meille on tulossa toukokuun viimeisellä viikolla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki