Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪»

Fjällräven Polar Endurance 3

Fjällräven Polar Endurance 3

Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3
Fjällräven Polar Endurance 3

Hinta
1349.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Fjällräven Polar Endurance 3 Burnt Orange (212)
Burnt Orange (212)
Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.


Väri: Burnt Orange (212)

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi
F53605
Viivakoodi
7323450260415
Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Fjällräven Polar Endurance 3 on erityisen vahva ja luotettava tunneliteltta talvivaelluksille arktisissa olosuhteissa. Erityisen vahva tunneliteltta on suunniteltu talvivaelluksille arktisissa olosuhteissa. Tuplasetti DAC-kaaria, lumiliepeet ja useita muita talvisiin olosuhteisiin suunniteltuja yksityiskohtia.

Palkitussa mallissa kaikki yksityiskohdat on suunniteltu siten, että ne kestävät äärimmäistä rasitusta ja niitä voidaan käsitellä paksuilla käsineillä. Teltan mukana tulee tuplasetit DAC Pressfit -kaaria, jotka pitävät teltan vakaana kovassakin tuulessa. Lisäksi vahva 75D polyesterikangas varmistaa, että kosteus- tai lämpötilavaihtelut eivät vaikuta telttaan. Erinomainen pitkille hiihtoretkille ja muuhun oleskeluun vaativissa talviolosuhteissa. Useita yksityiskohtia, jotka tekevät teltassa oleskelusta yksinkertaisempaa ja joiden ansiosta teltta on nopea pystyttää tilanteen tullen.

Silikonikäsitellyt kaaritunnelit ja pikajärjestelmällä varustetut kaarenpidikkeet tekevät teltan pystytyksestä ja purkamisesta nopeaa ja helppoa. Telttaa ympäröivät lumiliepeet estävät lunta pääsemästä absidiin ja sisätelttaan. Molempien absidien ovissa on lumiaukot, joista voit työntää paistinpannun ulos ja ottaa siihen lunta sulamaan. Näin sinun ei tarvitse poistua teltasta, ja absidi pysyy suojassa tuulelta ja lumelta. Lumiaukoista on myös mahdollista ojentaa varusteita muille retkikunnan jäsenille, jotka toimivat teltan ulkopuolella.

Kestävissä, heijastavissa Dyneema-myrskynaruissa on tuplasäädöt, joten niiden pituutta voi säätää kahdesta kohdasta – käytännöllistä silloin kun kiilat ovat lumen ja jään peitossa. Telttakiilat ovat erityisen pitkät (20 cm) ja mahdollistavat tukevan kiinnityksen vaikeassa maastossa. Tasakorkeus koko sisäteltassa ja erityisen suuret absidit antavat tilaa varusteille, ruoanlaittoon ja muuhun toimintaan teltan sisäpuolella. Absidissa on yksi ja sisäteltassa kolme vaatenarua, joita voidaan käyttää varusteiden kuivaamiseen. Kymmenen verkkotaskua pitävät pikkutavarat järjestyksessä. Suuret, korkealla olevat tuuletusaukot varmistavat hyvän ilmanvaihdon ja vähentävät teltan sisälle muodostuvaa kosteutta. Ne voidaan myös tarvittaessa sulkea kokonaan. Teltan oranssi väri varmistaa hyvän näkyvyyden talvella ja erityisen suurten heijastinyksityiskohtien ansiosta teltta näkyy myös pimeällä.

Ulkoteltan materiaali: 75D TripleRip Sil/Sil 3 000 mm 100 % polyesteriä
Teltan alemman läpän materiaali: 75D TripleRip Sil/Sil 3 000 mm 100 % polyesteriä
Sisäteltan materiaali: 30D Ripstop DWR, 100 % polyamidia
Pohjamateriaali: 70D PU 10 000 mm 100 % polyamidia
Hyttysverkon materiaali : 20D polttiaisverkko 100 % polyesteriä
Kaaren materiaali: DAC Pressfit
Kiilat: DAC V-tapit keskikoko
Myrskynarujen määrä: 8
Myrskynaru: 3 mm Dyneema (200 kg), heijastava
Lakitiedot: Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia.

Verkkotaskut sisäteltassa: 2 isoa, 4 pientä
Eteisten määrä: 1
Sisäänmenoaukkojen määrä: 2
Kaarien lukumäärä: 3
Kaaren läpimitta: 10,2 mm
Koko pakattuna: 24 x 48 cm
Paino: 5440 g
Vähimmäispaino: 4640 g

Henkilömäärä: 3
Vuodenajat: 4 vuodenajan
Rakenne: Tunneli
Teltan ominaisuudet: Pyykkinaru, Heijastavat myrskynarut, Kiinnityspisteet varustehyllylle


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 250 x 250 mm.


Henkilömäärä
3


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Paino
5,4 kg
(myyntipakkauksen kanssa 6 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Marko S. vahvistettu ostaja, 28.2.2022
Yleisarvosana
aivan fantastinen teltta. kotonaan kaikissa keleissä ja oloissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.11.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Materiaali OK.
Timothy S. vahvistettu ostaja, 13.10.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Suuri teltta, vahva ja hyvin ilmastoitu. Sen mukana tulee kaksoisnapa! Henkilökohtaisesti luulen, että suuren talvimatkailun teltassa tulisi olla kunnolliset vähintään 30 cm pituiset lumi- / hiekkalaatat ja telttalaukku kellariin (jo pylväät joustavasti). Minusta tuntuu paremmalta maksaa hieman enemmän ja pitää se retkikunta valmiina! ... Muuten loistava teltta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Fjällräven -teltan valintaopas

Valitako tunneliteltta vai kupoliteltta? Minkä kokoinen teltta on syytä valita? Miksi hankkisin Fjällräveniltä teltan, mikä niissä on niin erikoista? Näihin ja moniin muihin pointteihin saat vastauksen Fjällräven -telttojen valintaoppaastamme.


Fjällräven telttojen saumat

Saamme aina silloin tällöin kysymyksiä ja reklamaatioitakin koskien Fjällräven telttojen (vuotavia) saumoja sekä korjaussarjan silikoniliimaa.  Fjällräven käyttää teltoissaan puuvillakehrättyä polyesterilankaa, joka laajenee kastuessaan, tehden saumoista vedenpitävät. Lan...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Talvitelttailu: Ohjeet ja vinkit

Telttaa hankittaessa ensimmäisiä pohdintoja on usein käytetäänkö telttaa myös talvella lumisissa olosuhteissa? Mikäli vastaus on kyllä, valitaan sellainen teltta, joka toimii varmasti myös talviolosuhteissa. Talviteltan ehkä tärkein ominaisuus on hyvä tuuletus. Kosteuden on pääs...