Lajit» Hiihto» Erähiihto» Sukset»

OAC Wap 127 UC + EA Binding

OAC Wap 127 UC + EA Binding

OAC Wap 127 UC + EA Binding
OAC Wap 127 UC + EA Binding
OAC Wap 127 UC + EA Binding

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pari


Toimitusaika arviolta 1.10.2021.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Arviolta 01.10.2021. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

OAC metsäsukset, joissa on integroitu nousukarva. Nämä sukset yhdistävät lyhyet metsästyssukset ja lumikengät uudella tavalla. Todella lyhyet sukset nousukarvalla ovat hyvät kaikenlaiseen eräilyyn. Leveytensä ansiosta sukset kantavat hyvin lumessa. Lyhyytensä ansiosta sukset kulkevat kätevästi reissussa mukana ja ovat helppo säilyttää. Paketissa mukana valmiiksi tehdasasennettuna EA siteet. Nämä sukset yhdistävät suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet.

Uusi UC-pohja on kestävämpi ja helppohoitoisempi.

Kaikki OAC karvapohjasukset on voideltu tehtaalla ja ne ovat täysin käyttövalmiit myyntipakkauksessa. Mitään käyttöönottovoitelua ei tarvita.
OAC on testannut voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle. OAC ei suosittele voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle, sillä UC-pohja voi palaa aivan kuten P-Tex-pohjakin, mutta UC-pohja voi reagoida liian kuumaan voitelurautaan pullistumalla. UC-pohjaa voidellaan tarvittaessa neste- tai pasta- pikavoiteella. Suksen karvaosuudelle suosittelemme tarvittaessa käyttämään vesipohjaista nousukarvakyllästettä.

 • EA-Binding: kengän pohja 24 cm - 38 cm
 • Unicoat pohja
 • Nousukarva
 • Kestävä mutta joustava rakenne

Pituus: 127cm
Leveys: kärki 135mm, vyötärö: 120mm, kanta 132mm

Toimitetaan siteiden pohjalevyt kiinnitettynä. Kantaosa, kärkiremmi ja kärkipala ovat erillisessä laatikossa. Siteen kiinnittäminen pohjalevyyn on helppoa.

OAC EA-siteet
EA-siteet ovat monipuoliset ja helppokäyttöiset siteet vaihteleviin olosuhteisiin. Laadukkaista materiaaleista valmistetut siteet ovat kestävät ja vakaat hiihtää.

Lähes mikä tahansa kenkä käy suksen kaveriksi hiihtoretkelle. Vaelluskenkä, metsurin kumisaapas, tai talvilenkkari ovat kaikki yhtä toimivia hiihtokenkiä. Kiinnitysjärjestelmä sopeutuu helposti erilaisiin jalkineisiin ja tukee jalkaa erinomaisesti niin vaelluskengässä kuin saappaassa. Siteiden säätäminen onnistuu hyvin myös rukkaset kädessä. Siteet eivät kuitenkaan sovi kovapohjaisille kengille. Kengän tulee joustaa päkiän kohdalta, jotta se soveltuu siteiden kanssa käytettäväksi.

 • NN 75 screw pattern
 • Paino: 1050g/pari
 • Kengän pohjan pituus: 24 cm - 37,5 cm

OAC tuotteet on suunniteltu ja testattu retkeily- ja vaellushiihtoon vaativissa olosuhteissa. Väärin käytettyinä tai ylivoimaisissa olosuhteissa ne kuitenkin
saattavat rikkoutua.

 • EA siteet EIVÄT ole automaattisesti laukeavat siteet.
 • Siteitä ei tule käyttää jäykkäpohjaisilla jalkineilla
 • Siteet eivät sovellu jalkineille, joiden pohjan pituus ylittää 37,5 cm
 • Siteitä ei tule käyttää kylmemmässä kuin -30C
 • Siteet eivät sovellu alppihiihtoon.

Suurimmat erot X-Trace pivot siteeseen:

 • Paranneltu ja vahvistettu kantapään säätömekanismi
 • Mahdollisuus asentaa side ilman kärkikuppia, jolloin myös kaikista suurimman jalkineen kiinnitys helpottuu

Siteiden käyttö- ja asennusohjeet (pdf)


Eräsuksien valitseminen


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1300 x 150 x 150 mm.

Pohja
Pitokarva


Paino
2.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Anonyymi 22.3.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset kulkuvälineet. Hyvå huomioida, että lyhyemmillä suksilla kantavuus on pienempi kuin pidemmillä. Siteet tuntuvat tukevilta ja kestäviltä.
Anonyymi 13.3.2021
Yleisarvosana
Ihan hyvin pelittää, mutta jos haluaa hiihdettävämmät lumiliukukengät kannattaa ostaa pidemmät. Näillä tosiaankin kävellään hiukan liukumalla. Ihan kaikilla keleillä en oo kokeillu. Umpihangessa pellolla ja metsässä mukava käppäillä. Moottorikelkkauralla, jossa hiukan lunta tuli retkihiihtofiilistä. Jäisellä oli hyvä pito myös. Pluskelin kokeilu puuttuu...
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat todella hyvät! Siteet ovat helppo naisihmisenkin asentaa itse paikoilleen ja kätevät myös käyttössä. Polvivaivaiselle oivat menopelit! Näillä matka taittuu paljon helpommin kuin lumessa kahlaten.
Tiina S. 10.3.2021
Yleisarvosana
Tosi mukavat, varsinkin kun on satanut pakkaslunta ja alla kova pinta. Jäisellä alustalla on vaikea liikkua noilla, koska ei ole kantteja eli luisuivat sivulle päin. Hyvä ostos!
Matti S. 5.3.2021
Yleisarvosana
Metsässä loistavat pituutensa vuoksi. 85 kg kaipaisi ehkä enemmän kantoalaa. Lisäksi teräskantit voisivat tuoda kovemmalla lumella laskuun hieman tukevuutta. Liukuvat yllättävänkin hyvin ja pito on kohdillaan. Hyvä valinta metsässä touhuamiseen, lyhyille retkille, pilkille jne, mutta pidemmille retkille tarvitaan lisää pituutta....
Anonyymi 4.3.2021
Yleisarvosana
Kantavat hyvin paksulla puuterilla. Tasamaalla paksulla puuterilla suksiin verrattuna raskaat, kun jalka pitää nostaa joka askeleella hangen päälle. Kovalla pinnalla sivuttaispito lähes olematon eli toimii parhaiten kun pinnalla on edes ohut kerros pehmeää. Siteet ovat kuukauden ajan toimineet hyvin.
Anonyymi 3.3.2021
Yleisarvosana
Lumikenkiä paremmat puolen metrin upottavassa umpihankikäytössä, ei eteneminen silti kevyttä ole. Paluumatka samoja jälkiä lähes hiihdellen. Tampatulla baanalla vielä kokeilematta. Sivuttaispitoa ei juurikaan, mutta koiran kanssa nämä teräskantittomat Wapit on turvallisemmat. Helppo säätää, hyvin mahtuu autoon.
Anonyymi 28.2.2021
Yleisarvosana
Muuten todella tyytyväinen tuotteeseen, mutta metsässä mennessä ”suksen” kärki saisi kaartua hieman enemmän ylöspäin, ettei jäisi niin helposti hangen sisälle ja lisäksi kunnon plussakelillä ”suksi” tökki, kun lumi tarttui siihen kiinni. Mutta näistä huolimatta, paras ostos pitkiin aikoihin. Suosittelen lämpimästi!
Anonyymi 27.2.2021
Yleisarvosana
Siteet on todella helppo käyttöiset, säätö onnistuu helposti sekä kiinnittäminen. Meno umpihangessa onnistuu todella hyvin.
Anonyymi 27.2.2021
Yleisarvosana
Huipputuote! Hyvin kantava paksussakin lumessa, ”seinäpito”! Sopivan mittainen ryteiköissä. Kanttien puuttuminen ainut miinus.
Näytä kaikki (64) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös



Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

OAC Kar 147 UC + EA Binding
   OAC Kar 147 UC + EA Binding
Captcha$
(191)


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä...