Lajit‪» Wakeboarding ja vesihiihto‪» Laudat‪»

O'Brien Radica polvilauta

O'Brien Radica polvilauta


Hinta


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 1.5.2022

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 01.05.2022. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Täydellinen paketti polvilautailun aloittamiseen. Radica tuo polvilautailun aivan uudelle tasolle hintaluokassaan; lautaan on tuotu elementtejä niin wakeboardista kuin vesihiihdostakin, joten mikä olisikaan parempi tapa ottaa tuntumaa veden päällä harrastamiseen.

Wakeboard-tyyliset kiinteät evät pohjassa (edessä ja takana) tarjoavat tyylikkäät kurvailut ja vauhdikkaat kanttaukset hyppyihin, mahdollistaen kuitenkin hauskat pyörimistemput veden pinnalla. Vesisuksista kopioidun reunan muotoilu tekee Radicasta hieman syvemmällä uivan kuin kilpalaudat, minkä vuoksi Radica on todella vakaa polvilauta. Pehmustettu kiinnityspanta takaa tukevan asennon myös vauhdikkaammassa lautailussa. Laudan kiinteä vetokoukku tekee polvilaudalla lähdöstä helppoa.

Polvilautailu sopii kaikille ja on helppo askel kohti muita lajeja - toisaalta myös todella hauskaa vaihtelua vesihiihdolle tai wakelle.


Paino
5.1 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Anonyymi 7.7.2021
Olemme nyt ajaneet muutaman kerran. Toimii hyvin. Hyvä koukulla aloitettaessa. Vakaa lauta. Oli mahdollisesti harkinnut levyä, jossa oli irrotettavat evät, voidakseen lisätä temppua (360, taaksepäin jne.). Mutta se toimii, mutta on hieman vaikeampi. Toimii hyvin myös nuoremmille teini-ikäisille!
Lisää kommentti

Tuotemerkki