Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» GPS-laitteet‪» GPS-koiratutkat‪»

Garmin Alpha 50 + T5 Mini Bundle

Garmin Alpha 50 + T5 Mini Bundle


Hinta
600,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
010-01635-31
Viivakoodi
753759163167

Lisäksi
Kartta
Maanmittauslaitoksen koko Suomen Maastokartta microSD kortilla
+25,00 €


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uuden sukupolven Garmin Alpha 50 -koiratutka metsästyskoiran seurantaan. Laite toimii erittäin tarkasti, koska se käyttää kahta eri satelliittipaikannusta eli GPS:ää ka GLONASSia.
 • Seuraa jopa 20 koiraa¹ kerralla enintään 14,5 km:n päästä käytettäessä Garmin T 5 -lähetinkaulapantaa tai enintään 6,4 km:n päästä käytettäessä T 5 mini -lähetinkaulapantaa.
 • 2,5 sekunnin päivitysväli takaa entistä nopeamman paikannuksen.
 • HD Bark Detect takaa luotettavan haukun seuraamisen laskemalla haukut minuutissa, näyttämällä todellisten haukkujen määrän ja haukkuhälytysten avulla
 • Sisältää GPS/GLONASS-vastaanottimen, joka parantaa jäljitystä haastavissa ympäristöissä, ja kahden akun järjestelmän.
 • Sisältää edistyneitä turvaominaisuuksia, kuten geoaidat ja pelastustilan.
 • Ajotilastojen avulla voit analysoida koirien ajotapoja sekä tarkastella esimerkiksi kuljettua matkaa ja aikaa kentällä.
PAKKAUKSESSA

Alpha 50 + T 5 Mini
 • Alpha 50
 • T 5 mini -koiralaite, ladattava litiumioniakku ja oranssi kaulapanta
 • 12,7 cm:n vakioantenni
 • 33 cm:n laajan kantaman antenni
 • 47 cm:n vakioantenni (T 5 mini)
 • Verkkolaite
 • Ajoneuvon virtajohto
 • Latauspidike (T 5 mini)
 • USB-kaapeli
 • Vyöpidike
 • Oppaat
UUTTA
 • PARANNETTU SEURANTA - Jopa 20 koiran1 samanaikainen seuranta jopa 14,5 km2 etäisyydeltä.
 • NOPEA PÄIVITYSVÄLI - Sijaintipäivitys 2,5 sekunnin välein takaa, että koirien sijainti tiedetään tarkasti.
 • GPS/GLONASS - Erittäin herkkä GPS/GLONASS -vastaanotin säilyttää yhteyden hankalassakin maastossa.
 • HUNT METRICS - Hunt Metrics -koiratiedoissa näkyvät koiran kulkema matka, aika maastossa jne. Tiedoista on hyötyä
 • HUOMIOVÄRI - Kirkkaanoranssin kuoren ansiosta mahdollisesti kadonnut laite löytyy maastosta helpommin.
 • ESILADATTU KARTTA - Laite sisältää esiladatun Euroopan vapaa-ajan kartan (1:100 000) ja maksuttoman yhden vuoden BirdsEye
 • GARMIN DRIVETRACKTM 70 LM - Yhteensopivan autonavigaattorin 7 tuuman näytöltä kuljettaja näkee koirien sijainnin jälkeä seuratessaan
 • SEURANTA GARMIN-RANNELAITTEILLA - Koiran tilapäivitykset ja -hälytykset näkyvät Alpha 50 -laitteen lisäksi fēnix® 3 GPS-kellon näytöllä.
 • YHTEENSOPIVAT KOIRAPANNAT - Alpha 50 on yhteensopiva useiden koirapantojen kanssa: T 5, T 5 mini, DCTM 50.4
 • KAKSOISAKKUTUKI - Vaihtoehtoina lisävarusteena myytävä ladattava NiMH -akkusarja tai vakiomalliset AA -paristot.
 • KOIRAILMOITUKSET - Saat ilmoituksen, kun koira seisoo riistaa ja haukkuu.
Entistä nopeamman 2,5 sekunnin sijaintipäivityksen ja jopa 20 koiran1 seurantamahdollisuuden ansiosta Alpha 50 on uuden sukupolven käsilaite koirien seurantaan sisältää HD BarkDetect -haukunseurannan. Intuitiivisessa ja helppokäyttöisessä Alpha 50 -käsilaitteessa on kirkas 2,6-tuumainen värinäyttö, valinnainen laitteen sisäinen ladattava akku, geoaidat ja ajotilastot, joiden avulla voit analysoida koiran seurantatapoja, jotta voit kouluttaa sitä entistä tehokkaammin. Alpha 50 -laitteella voi seurata lähetinkaulapantoja samanaikaisesti muiden Alpha 50- ja Alpha 100 -laitteiden kanssa.

Huomautus: kun lähetinkaulapannat on määritetty tukemaan Alpha-laitteita, niitä ei voi enää seurata samanaikaisesti Astro 320 -laitteella.

Seuraa koirasi liikkeitä
Kun koirien sijainti lähetetään Garmin T 5- tai T 5 mini -lähetinkaulapannan2 (saatavilla pakettina tai erikseen) avulla jopa 2,5 sekunnin välein, Alpha 50 näkee koirien reitin tarkasti. Näet koiran nykyisen sijainnin ja sen kulkeman reitin Alpha-laitteen kirkkaassa, terävässä näytössä. Lisäksi voit siirtyä koiran jälkisivulle, jolla oleva kompassi osoittaa koiran sijainnin. Saat hälytyksen, kun koira alkaa haukkua, ja voit seurata haukuntaa tarkasti tarkastelemalla haukkuja minuutissa ja haukkulaskuria. Kun seuraat useita koiria, näet kokonaiskuvan zoomaamalla karttasivun automaattisesti, jotta näet aina kaikki koirat. Kartan nykyisen zoomausmittakaavan suhteen liian kaukana olevat koirat voidaan näyttää näytön reunassa koiran sijainnin suunnalla. Voit selkiyttää karttaa valitsemalla, miten kauan kunkin koiran jälki näkyy näytössä. Vaihtoehdot ovat näytä kaikki, näytä joitakin ja älä näytä. Voit myös antaa koirasi jäljityskoodin toiselle henkilölle, jotta hän voi tarkastella koirasi sijaintia kartalla ja jäljityskompassissa. Jakamalla koiran hallintakoodin voit lisäksi antaa toisen henkilön määrittää koiran kaulapantalaitteen ja hallita sitä.

Ajotilastot
Edistyneiden ajotilastojen avulla voit seurata koiran ajotapoja ja optimoida siten koiran toimintaa. Näet koiran ajoajat, sen kulkeman matkan ja reitin. Lisäksi Alpha 50 tallentaa ajon aikana, miten monta kertaa koira seisoo ja ajaa saaliin puuhun.

Erikoisreittipisteet
Kun olet saanut saalista, merkitse paikka tarkasti Alphan Covey Counter™ -erikoisreittipisteeksi, josta näet saaliin tarkan löytöpaikan, kellonajan ja korkeuden sekä paikasta saaliiksi saamiesi lintujen määrän. Alpha-laitteella voi tallentaa muita erityisiä kohdepisteitä, kuten Auto tai Mökki, jotta löydät takaisin lähtöpaikkaan ajon lopuksi. Lisäksi Alphassa on erityiset reittipistekuvakkeet ruokintapaikkoja, puustoa ja muita metsästykseen liittyviä pisteitä varten.

Tee joka retkestä merkityksellinen
Suunnittele metsästysmatkat BaseCamp™ -ohjelmistolla, jolla voit tarkastella ja järjestellä karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tällä maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit myös luoda Garmin Adventures -seikkailuja, joita voit jakaa kavereiden, perheen tai muiden koirien seuraajien kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa. Lisäksi sillä voi siirtää huikean määrän satelliittikuvia Alpha-laitteeseen laitteen maksuttoman 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvatilauksen kautta.

Käytä tietokonetta koirien seurantaan
Lataamalla kannettavaan BaseStation-ohjelmiston voit käyttää kannettavaa hallintakeskuksena, jolla voit seurata useita koiria (koirilla on oltava T 5- tai T 5 mini -lähetinkaulapanta2). Voit tarkastella reaaliaikaisia GPS-tietoja tietokoneen suuressa näytössä, mikä helpottaa koirien etsimistä ja pelastustiimien toimintaa. Koska ohjelmisto tukee GPS/GLONASS-tekniikoita, voit seurata koiria myös paikoissa, joissa Internet- ja matkapuhelinpalvelut eivät ole käytettävissä.

Kestävä, vesitiivis
Kaikkien Garmin-ulkoilutuotteiden tavoin Alpha 50 on suunniteltu tehokkaaksi, helppokäyttöiseksi, luotettavaksi ja niin kestäväksi, että se selviytyy kaikista koulutukseen ja metsästykseen liittyvistä iskuista, töyssyistä ja hankalista olosuhteista. Käsilaite on vesitiivis IPX7-standardin mukaisesti. Sen virtalähteenä voi käyttää tavallisia AA-paristoja tai valinnaista kestävää NiMH-akkua, joka ladataan laitteen sisällä. Jos kadotat Alpha 50 -laitteen, se erottuu ympäristöstään selvästi oranssin värin ansiosta.

1Lisäksi tarvitaan koiralaitteet (myydään erikseen)
2DC 50 edellyttää ohjelmistopäivitystä.
Näet lisää tietoja lisäkarttojen avulla
Alpha 50 -laitteen microSD™-korttipaikan kautta saat käyttöösi lisää karttavaihtoehtoja, kuten TOPO- taiBirdsEye Select karttoja (myydään erikseen). Halutessasi voit käyttää myös City Navigator® NT -karttatietoja, joista näet käännöskohtaiset ajo-ohjeet teillä. Lisäksi Alpha 50 tukee BirdsEye-satelliittikuvia (sisältää 1 vuoden tilauksen), jotta voit ladata satelliittikuvia laitteeseen ja yhdistää niitä karttoihin. Alphan kartoista näet tärkeät lähellä olevat maantieteelliset kohteet ja voit tarkistaa, onko koira ylittänyt joen tai onko se lähestymässä vaarallista tietä. Alpha 50 on yhteensopiva myös maksuttoman Garminin mukautetun karttaohjelmistonkanssa. Se muuntaa paperiset ja sähköiset kartat laitteeseesi ladattavaan muotoon.

Jaa tiedot langattomasti
Laajojen langattomien yhteysmahdollisuuksien ansiosta Alpha 50 tukee tiedonsiirtoa monenlaisten yhteensopivien Garmin-laitteiden välillä. Esimerkiksi ulkoiluun tarkoitettu Garmin DriveTrack™ 70LM -GPS-navigaattori voi vastaanottaa ja näyttää koirien sijainnit kartalla TOPO- tai satelliittikuvanäkymässä sekä näyttää navigointiohjeet koiran nykyiseen sijaintiin. Samoin fēnix® 3 -GPS-kello voi vastaanottaa koirien tilapäivityksiä ja hälytyksiä, jotka näet yhdellä silmäyksellä ranteessasi. Voit lisäksi linkittää ja jakaa koiran tietoja langattomasti Alpha 50 -laitteesta kavereidesi yhteensopiviin ANT+®-tekniikkaa tukeviin laitteisiin, jotta voitte koordinoida jahtia.


Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Mitat 6,1 x 16,0 x 3,6 cm
Näytön koko, LxK 3,6 x 5,5 cm, lävistäjä 6,6 cm (2,6 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 160 x 240 kuvapistettä
Näytön tyyppi heijastava, 65 000 värin TFT-näyttö
Kosketusnäyttö Ei
Paino

260,1 g akkujen kanssa

Akku Valinnainen NiMH-akku tai 2 tavallista AA-paristoa (ei mukana)
Akunkesto Enintään 20 tuntia (Alpha 50)
Vesiluokitus IPX7
Herkkä vastaanotin Kyllä
Liitännät USB
Kamera

Ei

Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Sähköinen kompassi Kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin) Kyllä

Kartat ja muisti

Peruskartta Kyllä
Esiladatut kartat

Ei

Mahdollisuus lisätä karttoja Kyllä
Sisäinen muisti 4 Gt
Yhteensopiva muistikorttien kanssa microSD™-kortti (lisävaruste)
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Kyllä
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 2000
Routes 200
Jälkiloki 10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä

Ulkoiluominaisuudet

Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä) Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Sopii geokätkennässä käytettäväksi Kyllä (paperiton)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa Kyllä
Metsästys-/kalastuskalenteri Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot Kyllä
Vuorovesitaulukot Kyllä
Pinta-alamittaus Kyllä
Kuvien katseluohjelma Ei

Garmin Connect™

Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Kyllä

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Alue (näköyhteys): T 5: 14,5 km; T 5 mini: 6,4 km
 • Värinätila: kyllä
 • Seuraa enintään 20 koiraa samanaikaisesti
 • Yhteensopivuus: T 5, T 5 mini ovat yhteensopivia Alpha 50-, Alpha 100- ja Astro 320 -laitteen kanssa. T 5, T 5 mini voidaan määrittää toimimaan Alpha 50- ja Alpha 100 -laitteiden kanssa samanaikaisesti. Kun lähetinkaulapannat on määritetty toimimaan Alpha-laitteiden kanssa, niitä ei kuitenkaan voi enää seurata samanaikaisesti Astro 320 -laitteella.

T 5 / T 5 mini -koiralaitteiden tekniset tiedot


Yhteensopivuutta koskeva huomautus
: Alpha 50 -laitetta voidaan käyttää Alpha 100 -laitteiden kanssa yhteensopivien koirapantojen seurantaan.

Alpha 50 ja Alpha 100 eivät ole yhteensopivia Astro 320 -käsilaitteiden kanssa.

HUOM! Uuden 7.60 ohjelmistopäivityksen Alpha 100- laitteeseen sekä 3.40 ohjelmistopäivityksen Alpha 50- laitteeseen voi ladata Garmin Express ohjelmalla veloituksetta.

Ohjelmistopäivityksen ansiosta Alpha -laitteilla voidaan seurata Dc50- ja T 5/T 5 mini -koirapantoja, jotka on pariliitetty Astro 320 -laitteeseen.

Tärkeitä Tietoja

Alpha, Astro, T 5, T 5 mini-ja DC 50-laitteen käyttöä koskevat taajuuslisenssivaatimukset, jotka vaihtelevat tuotteen käyttömaan mukaan. Katso lisätietoja osoitteesta www.garmin.com/tracking-legal. Suomessa harrastuskäyttöön tarkoitetut VHF-radiopuelimet taajuusalueella 67-72 MHz ja 155 MHz jäljitys- ja seuratalähettimet on vapautettu luvanvaraisuudesta 1.1.2017 alkaen. Lisätietoja: www.viestintavirasto.fi/taajuudet/radioluvat/metsastajatjamuuharrastustoiminta.html

Alpha, Astro, T 5, T 5 mini-ja DC 50-tuotteiden Yhdysvalloissa käyttämiä radioviestintätaajuuksia ei ole hyväksytty käyttöön Euroopassa. Jotta Yhdysvaltojen kaulapantatuotteet olisivat paikallisten lakien mukaisia, niiden käsilaiteyhteyteen käyttämä radiotoiminto ei toimi Euroopassa.

Tarkistathan aina laitteen yhteensopivuuden maassasi.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 310 x 275 x 75 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Erikoislava
- Eurolava, sovittuun aikaan
- Eurolava, työaikaan
- Kirje seurannalla
- Nouto Matkahuollon pakettipisteestä
- Nouto Postin pakettiautomaatista
- Nouto Postin toimipisteestä
- Nouto R-kioskin tai K-kaupan noutopisteestä (DB Schenker)
- Postin rahti perille asti
- Rullakko, sovittuun aikaan
- Rullakko, työaikaan
- Toimitus perille asti (DB Schenker)
- Toimitus perille asti (Matkahuolto Jakopaketti yrityksille)
- Toimitus perille asti (Posti)
- Toimitus perille asti (Posti Aamujakelu)
- Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Matkahuolto Kotijakelu)
- Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Posti Kotipaketti)


Barometrinen korkeusmittari
Kyllä


Näytön koko (tuumaa)
2,6


Näytön tarkkuus
160 x 240


Paino
1,09 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,17 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Henri J. vahvistettu ostaja, 14.8.2020
Yleisarvosana
Pätevän tuntuinen laite. Pannan lähettimen antenni oli yllättävän pitkä, mutta ei tuntunut koiraa haittaavan. Koira on pienikokoinen beagle. Panta olikin jokin standardipanta, jota sai lyhentää aika reilusti. Pantalähettimen pujotteleminen pantaan vaati hieman pitoa sormiin, mutta lähetin tuntuisi olevan jämäkästi kiinni pannassa. Mukana tuli myös muutama nippuside, jolla lähettimen ja antennin saa pysymään hyvin paikoillaan. Käsilaite on sopivan kokoinen ja näyttää ainakin omalle metsästykselle aivan riitävästi tietoa koiran sijainnista. Käsilaitteella voi katsoa koiran sijaintia ja kulkua karttanäkymässä tai kompassinäkymässä, joka näyttää koiran suunnan käsilaitteeseen nähden. Kompassinäyttö näyttää myös koiran etäisyyden, mutta se tuntuu olevan hieman suuntaa-antava. Muutaman kerran kompassinäyttö on kertonut pannan olevan 300 metrin päässä, vaikka panta oli parin metrin päässä. Karttanäkymässä näkyy koiran sijainnin lisäksi oma sijainti, mikä on hyvä juttu. Käsilaitteen näyttö on selkeä ja sopivan iso. Päädyin tähän ns. vanhempaan malliin, sillä koskeutsnäytön toimivuus metsällä arveluttaa, varsinkin kun laitetta pitäisi käsitellä hanskat kädessä ja nopeasti. Laitteella voisi tehdä vaikka mitä seurantaa ja tilastoida ajoja yms. Itselle nämä ominaisuudet ovat kuitenkin ehkä vähän turhia. Käyttöhje kannattaa lukea, mutta silti joitain juttuja oli vaikea löytää laitteesta, kuten lähettimen turvavalon päälle/pois kytkeminen ja päivitystiheyden säätö. Välillä tulee edelleen painettua väärää nappia ja halaumaansa toimintoon täytyy taas lähteä alkuvalikoista seikkailemaan. Yksi isohko miinus on se, että pannan voi sammuttaa pannan lähettimessä olevasta virtanapista. Parempi olsi, jos pannan virtakytkin olisi käsilaitteessa tai niin, että pantaa ei voi kytkeä pois päältä ilman käsilaitetta. Muuten hyvä laite ja kestävän tuntuinen.
Peter S. vahvistettu ostaja, 27.11.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Se toimi hyvin. Super.
Pekka P. vahvistettu ostaja, 6.10.2018
Yleisarvosana
Kartta saisi olla tarkempi. Ohjekirjaa kaipaisin, läppäri on maastoon liian hankala. Kompassi tuli epäluotettavaksi ja laite on menossa takuuhuoltoon.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Alpha 50: Handheld Tracking System for Sporting Dogs

Katso myösBlogi

Hanki esiladattu kartta-aineisto mukaan muistikorttipaikkaisiin Garmin-laitteisiin

Myymme muistikorttipaikkaisiin Garmin GPS-laitteisiin microSD-korttia, johon on esiladattu Maanmittauslaitoksen kartta-aineiston pohjalta laadittu maastokartta (Tekijä on Teemu Peltonen. Lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 4.0 Muokkaamaton -lisenssillä.)...