Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪»

OAC Kar 147 UC + EA 2.0 -siteet

OAC Kar 147 UC + EA 2.0 -siteet


Black Friday Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Kampanja on voimassa 29.11.2021 asti.
Normaalihinta 378.65 $
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pari


Väri
OAC Kar 147 UC + EA 2.0 -siteet Mountain
Mountain
Toimitusaika arviolta 7 - 30 vrk


Väri: Mountain
Toimitusaika arviolta 7 - 30 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Arviolta 7 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä suksi yhdistää sukset, eräsukset, telemark-suksen ja lumikengän. Erona Kar 147 -suksiin näissä on kestävä ja helppohoitoinen Unicoat pohja. Lyhyempi nousukarvaosuus ja suurempi jalkavuus kuin Altai HOK:lla. Paketissa mukana valmiiksi tehdasasennettuna EA siteet. Nämä sukset yhdistävät suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Suksen kärki kelluu kevyesti lumessa, teräskantti puree ja hiihtäminen on helppoa ja nautinnollista. Toimii myös freeride-, telemark- ja jotenkuten rinnelaskussa.

Kestävä ja helppohoitoinen Unicoat UC-pohja on liukas eikä välttämättä tarvitse luistovoitelua.

Kaikki OAC karvapohjasukset on voideltu tehtaalla ja ne ovat täysin käyttövalmiit myyntipakkauksessa. Mitään käyttöönottovoitelua ei tarvita.
OAC on testannut voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle. OAC ei suosittele voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle, sillä UC-pohja voi palaa aivan kuten P-Tex-pohjakin, mutta UC-pohja voi reagoida liian kuumaan voitelurautaan pullistumalla. UC-pohjaa voidellaan tarvittaessa neste- tai pasta- pikavoiteella. Suksen karvaosuudelle suosittelemme tarvittaessa käyttämään vesipohjaista nousukarvakyllästettä.
  • EA-Binding: kengän pohja 24 cm - 38 cm
  • Kestävä ja helppohoitoinen Unicoat pohja
  • 3/4 teräskantit
  • Mohair MIX -nousukarva
  • Sidealueella alu/lasikuituvahvikkeet
  • Kestävä, mutta joustava rakenne

Pituus: 147cm
Leveys: kärki 125 mm, vyötärö 110 mm, kanta 122 mm

Valmistettu Suomessa.

Toimitetaan siteiden pohjalevyt kiinnitettynä. Kantaosa, kärkiremmi ja kärkipala ovat erillisessä laatikossa. Siteen kiinnittäminen pohjalevyyn on helppoa.

OAC EA 2.0 -siteet

EA 2.0 on uudistettu versio helppokäyttöisestä OAC:n EA-yleissiteestä. Toiminnallisuudeltaan side on pitkälti sama kuin edeltäjänsä, mutta tehtyjen parannusten ja muutosten myötä side toimii entistä paremmin. Valkoinen signature-väri ja päivitetty muotoilu antavat siteelle uuden ilmeen.


Kantaosa ja jousi: Kantaosan säätövipua on paranneltu siten, että uusi vipu peittää jousen liikkeessä, mikä estää lumen kertymisen siteeseen. Kantaosan paksuutta on kasvatettu, jotta on saatu enemmän jousivoimaa. Uusi kumijousi on myös aiempaa helpompi vaihtaa.

Remmit:
 Uusi kärkiremmi antaa paremman sivuttaistuen, kun taas nilkkaremmi joustaa ja muotoutuu paremmin jalkaan sopivaksi. Remmeissä on käytetty uusimpia muovi-materiaaleja, joissa on aiempaa parempi pakkaselastisuus. 

Soljet:
 Siteen käyttömukavuutta parantavat uudenlaiset soljet. Uusissa soljissa on erilainen mekanismi, joka estää soljen aukeamisen itsestään.

Pohjalevy:
 Nilkkaremmien mitta EA 2.0 - siteessä on eri kuin edeltäjällään, mistä johtuen uusi pohjalevy on jämerämpi ja antaa laskuissa enemmän tukea. Muutoin siteen säädöt ja pituus ovat säilyneet samana. 

Sopii kengille, joiden pohjan pituus on 24-38 cm. Kuten edeltäjänsä, side sopii vain joustavapohjaisille, päkiästä taipuville kengille. 

Siteen kaikki osat ovat tehty EU:ssa. Jokainen osa on tarvittaessa helppo vaihtaa uuteen, sillä EA 2.0:ssa mitään osaa ei ole niitattu kiinni. Kiinnitys tapahtuu ruuveilla.


Eräsuksien valitseminen


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1500 x 140 x 140 mm.

Pohja
Pitokarva


Paino
3.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 4.50 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Anonyymi 13.11.2021
Yleisarvosana
Hehkuvien arvostelujen jälkeen tilasin 2 paria. Erittäin nopea toimitus. Tuote on erittäin hyvin viimeistelty (pieni graafinen vika yhden suksen päällä, mutta ei vaikuta laatuun). Siteiden asennus on erittäin helppoa (tarvittaessa on jopa opetusohjelma). Ensimmäisestä lumisateessa kokeilen sitä ja teen sitten arvosteluni loppuun (siksi annan "vain" 4 tähteä. Ehkä viidennen testin jälkeen? Jatkuu... Toistaiseksi, ilman että ei ole vielä päässyt kokeilemaan tuotetta, voin vain suositella Varuste.netiä, joka vaikuttaa erittäin vakavalta yritykseltä.
Anonyymi 10.11.2021
Yleisarvosana
Hyvät jokapaikan höylät.
Catalin P. 9.11.2021
Yleisarvosana
Helppo koota ja näyttää toimivan hyvin.
Anonyymi 9.11.2021
Yleisarvosana
Tuote oli just se mitä tilasin ja toimitus tapahtui sukkelaan ja sovitusti.
Päivi R. 31.10.2021
Yleisarvosana
Nopea ja sujuva toimitus luvatusti. Tilaan täältä uudelleenkin, kun tarvetta tulee.
Olli L. 26.10.2021
Yleisarvosana
Sukset on upeasti viimeistelty eli näyttävät kauniilta. Kokoaminen (siteet) oli helppoa. Nyt kun tulisi tarpeeksi vain lunta niin pääsisi valloittamaan vaaroja.
Matti S. 19.10.2021
Yleisarvosana
Hyvät on. Jää nähtäväksi onko EA 2.0-siteet yhtä kestävät kuin edelliset OAC:n siteet
Niklas S. 22.9.2021
Yleisarvosana
Parhaat sukset etelä-suomeen!
Anonyymi 30.8.2021
Yleisarvosana
Hauskat, ketterät, näppärät - tasamaan tallaaja pärjää näillä hyvin ylämäessäkin. Laskettelu sitten vaatii hieman vielä itsellä treenaamista. Hangella hyvät kovalla jäällä eivät.
Tero K. 31.7.2021
Yleisarvosana
Kohtuullisen hyvät joka paikkaan, mutta erinomaiset ei mihinkään. Tiheässä risukossa ovat näppärän lyhyet ja silti kantavuus riittää kohtuullisesti. Suuntavakavuuden puolesta saisi olla jonkinlainen ura pohjassa. Vika saattaa olla käyttäjän jalossakin, mutta siteet eivät oikein anna mahdollisuutta hyödyntää metallikantteja kovaksi pakkautuneessa rinteessä. Varsinaisten lumikenkien käyttö on jäänyt hyvin vähälle näiden hankinnan jälkeen.
Näytä kaikki (187) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

-20%
OAC MF Skinwax Rub-on
 
OAC MF Skinwax Rub-on
Tarjoushinta Captcha$
(2)
Heti saatavilla


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

-15%
OAC XCD GT 137 UC + EA Junior -siteet
 
OAC XCD GT 137 UC + EA Junior -siteet
Tarjoushinta Captcha$
(5)
Heti saatavilla
-20%
Swix Mountain Advanced Composite
 
Swix Mountain Advanced Composite
Tarjoushinta Captcha$
(8)
Heti saatavilla
-20%
Åsnes Ingstad Alloy Pole
 
Åsnes Ingstad Alloy Pole
Tarjoushinta Captcha$
(12)
Heti saatavilla
-20%
LEKI Big Mountain Binding Basket
LEKI Big Mountain Binding Basket
Tarjoushinta Captcha$
(2)
Heti saatavilla


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä...