Lajit‪» Vaellus‪» Puukot ja veitset‪» Puukot‪» Metsästyspuukot‪»

Marttiini Nylkykoukku Martef

Marttiini Nylkykoukku Martef

Marttiini Nylkykoukku Martef
Marttiini Nylkykoukku Martef

Kampanjahinta
43,74 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 54,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Loistava lahjaidea hirvenmetsästäjille!

Erinomainen apuväline hirvieläinten avaamiseen ja nylkemiseen. Hamarapuolella olevalla koukulla eläimen avaaminen käy näppärästi ja pyöreä terämalli takaa vuodan irtoamisen ehjänä ja siististi. Koukku voidaan teroittaa kätevästi esim. Marttiinin timanttisella kynäteroittimella. Kumikahva ja sormisuojahela takaavat koukun turvallisen käytön. Terän Martef-pinnoite vähentää terän kitkan lähes olemattomiin sekä helpottaa puukon puhdistamista. Ruostumattoman kromiterästerän teroituskulma mahdollistaa nylkykoukun käytön myös normaalin puukon tapaan. Siis todellinen metsästäjän monitoimityökalu.

Terän pituus 110 mm
Koko pituus 275 mm

Metsästäjät ovat jo vuosikymmenien ajan luottaneet Marttiini-puukkojen laatuun ja terävyyteen. Tuotekehityksen mukanaan tuomat innovaatiot ovat tehneet näistä puukoista entistäkin monipuolisempia ja helppokäyttöisempiä. Condor-sarjan puukkojen karhennettu kumikahva ja sormisuojahela takaavat pitävän otteen puukosta vaativissakin olosuhteissa. Martef-pinnoitetut puukot ovat viime vuosina nousseet metsästäjien ykkösvalinnoiksi. Terää suojaava pinnoite vähentää kitkan lähes olemattomiin ja helpottaa terän puhdistamista huomattavasti. Ruostumattomasta kromiteräksestä valmistettujen puukkojen teroittamiseen suosittelemme Marttiinin timanttiteroitinta.

TERÄ:
Marttiinin terän raaka-aine Marttiini® -Steel ja terän valmistus- ja viimeistely tekevät siitä partaveitsen terävän. Marttiini-Steel -kromiteräksen kehittäminen on vuosikymmenien kehitystyön tulos.
Terän karkaisu oikeassa lämpötilassa takaa kestävän ja vahvan terän. Marttiinin kromiteräksen kovuus on 54-56 Rockwellin yksikköä (HRC). Kromiteräksen osuus raaka-aineesta on 13 %, mikä tekee terästä ruosteenkestävän; se kestää jopa suolavettä ja joitain happoja. Alle 54 HRC:n kovuus on liian pieni puukon terälle. Tällainen terä on helppo teroittaa, mutta sen teroituskulma kuluu nopeasti ja terä on liian pehmeä kovaan käyttöön. Jos teräksen kovuus on yli 56 HRC:ä, terä takuulla pysyy terävänä, mutta myös murtuu helpommin. Liian kovan teräksen teroittaminen on joskus jopa mahdotonta ilman ammattimaista teroituskonetta.

KAHVA:
Marttiini-kahvat valmistetaan omalla kahvatehtaalla Rovaniemellä.

Muovikahvan on syrjäyttänyt luonnonmateriaali kumi, joka Marttiinin tuotteissa on elintarvikekelpoista. Kumikahva on konepesun kestävä ja turvallinen. Kumikahvan todettiin olevan myös erinomainen eräpuukon kahvamateriaali: kovalla pakkasella se kerää vähäisenkin lämmön erämiehen kylmästä kädestä.

TUPPI:
Tupen tehtävänä on suojata puukon terää ja käyttäjäänsä silloin, kun puukko ei ole käytössä. Puukon voi kiinnittää vyöhön tupen ripustuslenkin eli kantimen avulla. Tuppi suunnitellaan puukon käyttötarkoituksen ja muodon mukaan. Pienet yksityiskohdat lisäävät näyttävyyttä, mutta niillä on usein myös käytännön merkitystä. Esimerkiksi useimpien tuppien päässä oleva nahkakappale estää vyöhön kiinnitetyn tupen häiritsevää heiluriliikettä.

Marttiini-tuotteiden tuppi valmistetaan kasvisparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan lähinnä Italiasta ja Espanjasta. Perinteisen luonnonvaalean nahan lisäksi Marttiini käyttää mustaksi ja ruskeaksi värjättyä nahkaa. Ruskean eri sävyjä on useita.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 70 x 280 x 50 mm.

Tämän tuotteen voi maksaa vain näillä maksutavoilla:
- Ennakkolasku / tilisiirto
- Lasku tai osamaksu (Klarna)
- Luottokortti
- MobilePay
- Paperilasku (vain yrityksille ja yhteisöille)
- Pivo
- Sähköpostilasku (vain yrityksille ja yhteisöille)
- Verkkolasku (vain yrityksille ja yhteisöille)
- Verkkopankki: Aktia
- Verkkopankki: Danske Bank
- Verkkopankki: Handelsbanken
- Verkkopankki: Nordea
- Verkkopankki: OmaSp
- Verkkopankki: OP
- Verkkopankki: Pop
- Verkkopankki: S-pankki
- Verkkopankki: Säästöpankki
- Verkkopankki: Ålandsbanken

Erinomainen apuväline hirvieläinten nylkemiseen.


Materiaali
Kumikahva, ruostumaton kromiterästerä


Paino
0,22 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.6.2019
Yleisarvosana
Nylkemiseen ei ole vielä kokeiltu, mutta terä leikkaa hyvin. Kahvasta saa pitävän otteen ja se tuntuu kädessä hyvältä.
Inka K. vahvistettu ostaja, 4.5.2019
Yleisarvosana
Toimii moitteetta tehtävässään
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Puukon ja kirveen teroitus ja huolto

Puukkojen ja kirveiden terien kunnossapito on tärkeää niiden tehokkaan toiminnan ja pitkäikäisyyden ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Alla löydät muutamia simppeleitä ohjeita, kuinka huoltaa ja pitää huolta puukkojen ja kirveiden teristä. Puukot Puhdista säännöll...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...