Lajit‪» Vaellus‪» Keittimet‪» Monipolttoainekeittimet‪»

Primus Omnifuel II

Primus Omnifuel II

Primus Omnifuel II

Hinta


Määrä
pakkaus


Toimitusaika arviolta 7 - 30 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 pakkausta
Netistä toimitettavissa heti0 pakkausta


Saatavuus
Arviolta 7 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Entistä parempi Omnifuel. Keitin on vanhaa mallia pienempi mutta edelleen yhtä tehokas. Siinä käytetään korkealuokkaisia materiaaleja. OmniFuel on suunniteltu toimimaan vaativissa olosuhteissa; korkealla vuoristossa. Keitin toimii sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa. Säätönupilla liekki voidaan säätää täsmälleen tietyn lämpöiseksi, joten ruoanlaitto on tällä keittimellä erittäin helppoa, jopa hanskat kädessä. Keittimen jalat on uudistettu. Ne pitävät keittimen paremmin paikallaan ja pakkautuvat pieneen tilaan.

Keitin toimii kaasulla, bensiinillä, dieselillä ja polttoöljyllä ym. Suuttimiin on merkitty mikä käy millekin polttoaineelle ja ne ovat kiinni keittimessä. Omnifuel-keittimessä mukana tulee ErgoPump, joka sisältää puhdistusneulan, tuulensuojan ja lämpöheijastimen. Säätönupilla liekki voidaan säätää täsmälleen tietyn lämpöiseksi, joten ruoanlaitto on tällä keittimellä erittäin helppoa.

Korkeus: 88 mm
Halkaisija: 66 mm
Pituus: 142 mm
Veden kiehumisaika (1 litra): 2 min / 3,10 min
Paino: 375 g
Teho: 3000 W, 10500 BTU / h
Aika, joka kuluu, kun lämmitetään litra 20 asteista vettä kiehuvaksi: 3 min plus esilämmitys 40 sekuntia

Soveltuu 1-4 henkilön ruuan valmistukseen

HUOM! Keitin ei toimi alkoholipohjaisilla nestepolttoaineilla kuten spriillä (Marinol, Sinol jne.)

Tässä tuotteessa ei ole polttoainepulloa mukana.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 110 x 180 x 220 mm.

Paino
0.375 kg


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Matias H. 2.8.2017
Yleisarvosana
Monikäyttöinen ja laadukas poltin joka soveltuu erä- ja camping käyttöön. Nestekäyttöisenä vaatii hieman enemmän perehtymistä kuin normaali kaasukeitin.
out...@...om 4.6.2017
Yleisarvosana
Bensakeittimen käyttö vaatii harjoittelua, minkä jälkeen laite on kätevä ja tehokas. Keittimen omat ohjeet ovat puutteelliset. Niissä ei esim. mainita esilämmityksestä Sinolilla. Lisäksi ohjeen kuvat ovat eri keittimestä. Olisin myös kaivannut ohjeisiin listan mahdollisista virhetilanteista. Liitimme keittimen Trangiaan, mihin tarvittavaa adapteria ei saanut Suomesta. Tilasimme adapterin Englannista. Trangiaan piti lisäksi sahata ylimääräinen reikä bensaletkua varten.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Primus Tuulisuojus / lämpöheijastin
 
Primus Tuulisuojus / lämpöheijastin
Captcha$
(15)
Heti saatavilla


Blogi

Polttoaineen valintaopas

Kaasua, bensaa, spriitä ja muutama risu. Polttoaineita löytyy jokaiseen tarpeeseen, joten on tärkeää valita oikea energianlähde omaan käyttöön. Seuraavassa lyhyt opas siitä minkälaisia polttoaineita valitaan mihinkin laitteisiin.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...