Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 1 hengen teltat‪»

Hilleberg Enan

Hilleberg Enan

Hilleberg Enan
Hilleberg Enan
Hilleberg Enan
Hilleberg Enan
Hilleberg Enan
Hilleberg Enan
Hilleberg Enan

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Hilleberg Enan Green
Green
Tulossa lisää arviolta 1.1.2023
Hilleberg Enan Red
Red
Tulossa lisää arviolta 1.1.2023
Hilleberg Enan Sand
Sand
Tulossa lisää arviolta 1.1.2023Saatavuus
Arviolta 14 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Erittäin kevyt, mutta taatusti laadukas teltta. Materiaali on kevyttä Keron 1000 kangasta. Enan on suunniteltu vielä kevyemmäksi versioksi suositusta Akto teltasta. Enan pärjää hyvin 3-vuodenaikana. Yksi kaari, joten teltta on tosi helppo ja nopea pystyttää.

 • Minimipaino: 960 g
 • Paino: 1.2 kg
 • Materiaali: Kerlon 1000
 • Kaaret (9 mm): 1 x 293 cm
 • Kiilat: 8 kpl Y-Peg UL


Tämä teltta kuuluu Hilleberg Yellow Label -tuoteperheeseen:
Yellow Label tuoteperheen teltat ovat paras vaihtoehto, jos teltan keveys on ykkösprioriteetti teltan valinnassa. Yellow Label teltat soveltuvat käytettäväksi lumettomina vuodenaikoina ja/tai lumettomissa korkeuksissa.

Rakennettu kevyimmistä mahdollisista materiaaleista:

 • Kevyt Kerlon 1000 -telttakangas (20 D High Tenacity Ripstop Nylon 66)
  • Vesipilari: 5000 mm/49 kPa (ISO 811)
  • Repeäimislujuus: min. 8 kg (ISO 13937-4)
 • 9 mm telttakaaret
 • 2 mm telttanarut
 • Kevyt sisäteltta (10 Denier Ripstop Nylon)
 • Kevyt lattiamateriaali (50 Denier Nylon)
 • Kevyet vetoketjut
Soveltuu lämpimiin ja lumettomiin olosuhteisiin:
 • Ulkoteltan kangas ei ylety maahan asti, joten teltan tuuletus alakautta onnistuu, mutta lumisuoja puuttuu
 • Eri mittaiset kaaret osassa malleista minimoi kokonaispainoa
 • Isot verkkokankaat sisäteltassa ovat kevyitä ja takaavat hyvän ilmastoinnin
 • Sisätilat ovat hieman pienemmät - vähemmän materiaalia, kevyempi pakkaus


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 530 x 180 x 180 mm.

Henkilömäärä
1


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Paino
1.2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Anonyymi 3.11.2021
Käytännöllinen, kevyt ja kestävä teltta. Helppo asentaa.
Anonyymi 22.9.2021
Yleisarvosana
Yhdelle hengelle erinomainen. Taattua Hilleberg laatua. Vaikka on pieni niin kummasti on tilaakin. Pystystys sujuu muutamassa minuutissa. Vinkki: testaa ensin makuualustalla tasainen kohta, pystytä makuualustan päälle, vedä alusta pois kun teltta on pystyssä ja sinulla ei ole möykkyä selän alla.
Anonyymi 8.9.2021
Yleisarvosana
Kevyt, mutta ensimmäinen pystytys kesti että sain teltan tiukaksi. Syksyinen ilma tuotti sen verran kosteutta, että aamulla kosteus tiivistyi pisaroiksi telttakankaaseen ja pisarat tippuivat katosta. Alle 170 cm naiselle sopivan korkea istumiseen, paitsi aamulla, jolloin "märkä" ulkokangas kasteli nukkujan ja tavarat sisällä.
Veikko O. 29.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukas ja oikein kevyt.
Philippe L. 20.12.2020
Yleisarvosana
Upea tuote. Täydellinen viimeistely
mikko l. 29.8.2020
Yleisarvosana
Yksinkertaisesti paras sooloteltta, jota olen koskaan käyttänyt. Tilaa ja istumakorkeutta piisaa omilla mitoillani (177cm, 70kg) todella hyvin.
Markus L. 4.8.2020
Yleisarvosana
Kahden yön perusteella teltta on aivan mahtava. Teltan pystytys keskellä metsää itikoiden syödessä naamaa onnistuu ilman suurempaa raivokohtausta ja oman naaman hakkausta koska on vaikea olla lumoutumatta Hillebergin käsityötaidetta esille laitettaessa. Teltta on helppo ja nopea pystyttää kokemattomanakin ja harjoitus sekä rutiini tekee pystytyksestä varmasti supernopean. Tyylini polkea pyörällä niin pitkään kunnes väsyttää ja sitten teltta pystyyn aiheuttaa vähintäänkin lievevää kognitiivista declinatiota ja yleisessä havaintokyvyssä lievää cromaattista aberaatiota. Teltan yksinkertaiset ratkaisut ja rakenteellinen selkeys takaa kuivan ja hyvin nukutun yön rankan päivän jälkeen. Aamulla ulkoteltan katossa oli jokseenkin kondensaati vettä, sisätelttan se ei pääsyt ja uskon että syy oli 50 senttisen läpimärän heinikon sekä märän maaperän. Hillebergin footprint on nyt tilattu. Katsotaan miten se toimii. Jos ei toimi se ei haittaa. Tyyli edellä mennään. Suosittelenko Enan telttaa muille? Kyllä minun kokeusten perusteella iha kiva teltta. Vertailukohtia minulla ei juurikaan ole mutta teltassa ei vielä ainakaan mikään harmittanut. Se ei paina juuri mitään tarakalla. Rakenne on tukeva keveydestä huolimatta. Vetoketjut ja venttiilit toimii. Teltan sisätaskut on oikein hyvin sijoitettu. Itse säilytin kalliita aurinkolaseja teltan taskussa eikä missään vaiheessa pelottanut että rikon ne. Suosittelen punaista Hillebergin telttaa koska itse haluan että metsässä vaeltavat ihmiset lähtevät kiertämään leiriäni 500metrin päästä eivätkä vasta 10metrin päästä havaittuaan teltan kun astuvat nuotiooni. Ilmastointi toimi teltassa todella kivasti vaikka tuulta ei juurikaan ollut.
Anonyymi 24.3.2020
Yleisarvosana
Tähän mennessä todellisia käyttökokemuksia ei vielä ole, mutta pihalle telttaa on kyllä viritelty. Kaikki vaikuttaa viimeistellyltä ja laadukkaalta. Valmistusmaa on mukavasti etelänaapuri, eikä ainainen kaukoitä. Ompelijan nimi sekä tarkastajan ja pakkaajan nimi on merkitty selkeästi ja "ammattiylpeästi" esille. Kankaat on kevyttelttaan oivallisen tuntuinen kompromissi. Hilleberg paksunsi kankaita ensimmäisten Enan-mallien jälkeen, ja tämä nykyinen on varmasti oikea valinta. Kangas on ohutta, mutta ei seitinohutta, kuten joissakin kilpailijoissa, ja tämä on varmasti kevytsarjan teltoista kestävimpiä ja toimivimpia. En epäile tämän kestävän varsin koviakin oloja. Tummanvihreä maastoon sulautuva sävy ulkoteltassa miellyttää. Teltan sisällä on avaramman ja valoisamman oloista kun uskalsin toivoakaan, keltainen sisäteltta auttaa paljon. Tilat vaikuttavat toimivilta, ja nukkumapituutta on varsin runsaasti, eikä sisäteltta roiku mistään suunnasta. Jos tulee teltan osto eteen, vaikkapa useamman henkilön mallin, niin merkki pysyy melko varmasti tässä Hillebergissä. Ei mitään moitittavaa ensitutustumisella. Ehkä lisään joskus varsinaisia käyttökokemuksia.
Oleg Z. 13.4.2019
Yleisarvosana
Kevyt, ja laadukas.
Nimimerkki Jahar 1.8.2020
Hyvä teltta, mutta jotain puutteitakin on. Itseä eniten ihmetyttää ja ärsyttää tässä Enan mallissa nuo tuuletusluukut. Niitä ei saa avattua tai suljettua teltan sisältä, vaan on mentävä ulos säätämään. Fjellun vastaavissa teltoissa pääsee aina sisältäkin säätämään ilma-aukkoja. Joku sanoi, että tämä ominaisuus on kaikissa Hillebergeissä, mutta jos oikeasti on näin, niin ei siinä ihan suunnittelu ole ollut käyttömukavuuden tasalla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Hilleberg -teltan valintaopas

Hillebergin telttavalikoima on niin runsas, että Hillen hankkijalla saattaa olla edessään ihan valinnanvaikeus: niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Mikä Hillebergin teltta on paras juuri sinun tarpeisiisi? Lue Varuste.netin vinkit Hilleberg -teltan valintaan.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...