Lajit » Kiipeily » Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt » Valjaat » Tarvikkeet »

Petzl Chest'Air


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Rintavaljas Petzl Falcon, Falcon Mountain, Aspic, Avao Sit ja Sequoia SRT istumavaljaille. Rintavaljas yhdistetään istumavaljaisiin nopeasti vain kiinnittämällä toimitukseen sisältyvä automaattilukitteinen sileäporttinen lukkosulkurengas valjaiden tekstiiliseen etulenkkiin. Yhdistettäessä Chest'Air rintavaljas edellä mainittuihin valjaisiin yhdistelmä muuttu kokovaljaaksi täyttäen standardin CE EN 12277 typpi D soveltuen työasemointiin. Yhdistelmä on myös EN361 standardin mukainen, jolloin em. valjaita voidaan käyttää myös olosuhteissa, joissa on putoamisvaara tai esim. helikopterievakuoinneissa.

Säätyy helposti erimallisille vartalotyypeille ja eri paksuiseen pukeutumiseen olkahihnastossa ja rintahihnassa olevien automaattilukitteisten DoubleBack solkien avulla.

Rinnassa tekstiilinen kiinnityspiste putoamisen pysäyttämiseen. Pehmeän rakenteen ansiosta lenkki ei häiritse käyttäjää silloin kun sitä ei tarvita ja on käytössä äänetön. Selkäkiinnityspiste puuttuu, jotta varusterepun, ilmapullojen tms. varusteiden kuljettaminen selässä olisi mahdollista.

Tiedoksi pelastuslaitoksille ja tehdaspalokunnille:
  • Chest'Air on suosituin paloasuihin integroitava rintavaljas ja yleensä paloasuintegraatioisssa yhdistettynä Petzl Falcon istumavaljaisiin.
Materiaalit: kuituosat nylon ja polyesteri, säätösoljet ja lukkosulkurengas alumiinia.
Paino: vain 495 g.
Maksimi rinnanympärys 145 cm.
Max. elinikä 10 vuotta.
3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Soveltuu myös seuraaville Petzl valjaille, joiden tuotanto on jo lopetettu: Navaho Miniboss, Navaho Variobelt, Navaho Vario, Navaho Vario Fast, Navaho Sit, Navaho Sit Fast.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 100 x 240 mm.

Paino
0.495 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.64 kg)

Valmistusmaa
Romania

Takuu
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
1 0

Tuotemerkki