Lajit‪» Kiipeily‪» Köydet ja narut‪» Tarvikkeet‪» Suojat‪»

Beal Magnetic Protector

Beal Magnetic Protector

Beal Magnetic Protector

Hinta
69,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Uudenlainen normaalia kulutuskestävämpi köysisuojus, joka suojaa köyttä kulumiselta, teräviä reunoja vastaan ja ulkoisilta vaurion aiheuttajilta. Tarjoaa lisäsuojaa mm. pelastustyöhön, köysityöskentelijöille, teollisuuden tarpeisiin ja kattotyöhön. Varustettu uudenlaisilla tehokkailla magneeteilla, joiden ansiosta suojus on helppo asettaa köyden ympärille ja napsauttaa kiinni. Irrottaminen tapahtuu yhtä nopeasti, joten suojus saadaan aina nopeasti oikeaan kohtaan köyttä. Suojus voidaan myös avata kokonaan ja asettaa haluttuun kohtaan metallialustalle (peltikatolle, metallirakenteisiin, laivan runkoon jne.)

Soveltuu kaiken merkkisille ja mallisille köysille, magneettien ansiosta suojuksessa ei ole likaa kerääviä tarranauhoja joten se on hyvin pitkäikäinen vaativissakin olosuhteissa. Vahvistettu lisänauhalla molemmilta puolita kulutuskeston lisäämiseksi. Pituus 70 cm. Paino 260 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 50 x 650 x 20 mm.


Paino
0,26 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,29 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
0 3

Tuotemerkki


Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiipeily, eli...