Lajit‪» Kiipeily‪» Köydet ja narut‪» Tarvikkeet‪» Suojat‪»

Beal Magnetic Protector

Beal Magnetic Protector

Beal Magnetic Protector

Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Uudenlainen normaalia kulutuskestävämpi köysisuojus, joka suojaa köyttä kulumiselta, teräviä reunoja vastaan ja ulkoisilta vaurion aiheuttajilta. Tarjoaa lisäsuojaa mm. pelastustyöhön, köysityöskentelijöille, teollisuuden tarpeisiin ja kattotyöhön. Varustettu uudenlaisilla tehokkailla magneeteilla, joiden ansiosta suojus on helppo asettaa köyden ympärille ja napsauttaa kiinni. Irrottaminen tapahtuu yhtä nopeasti, joten suojus saadaan aina nopeasti oikeaan kohtaan köyttä. Suojus voidaan myös avata kokonaan ja asettaa haluttuun kohtaan metallialustalle (peltikatolle, metallirakenteisiin, laivan runkoon jne.)

Soveltuu kaiken merkkisille ja mallisille köysille, magneettien ansiosta suojuksessa ei ole likaa kerääviä tarranauhoja joten se on hyvin pitkäikäinen vaativissakin olosuhteissa. Vahvistettu lisänauhalla molemmilta puolita kulutuskeston lisäämiseksi. Pituus 70 cm. Paino 260 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 50 x 650 x 20 mm.


Paino
0.26 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.29 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
0 3


Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiip...