Lajit » Koirailu » Automatkustus » Turvavyövaljaat »

Allsafe Turvavyövaljaat


Hinta

Määrä
kpl

Koko
S (pienet koirat 5-18 kg)
M (keskikokoiset 18-32 kg) +12.72 $
L (keskikokoiset 32-55 kg) +27.38 $
XL (isot koirat yli 55 kg) +29.34 $Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Etuosa, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Tällä hetkellä selkeästi maailman turvallisimmat ja laadukkaimmat kolaritestaukset läpäisseet turvavyövaljaat. Erinomaista saksalaista laatua.

Jos koiran valjaat ei kestä hinata autoa, niitä ei voi kutsua turvavaljaiksi. Esimerkiksi 30 kiloinen koiran painaa 50 km/h tapahtuneessa kolarissa 800 kg. Mitä luulet, kestävätkö muoviset pikalukot tällaisia voimia? Voimme kertoa, eivät kestä. Allsafe valjaiden kaikki soljet ja lukot ovat metallisia ja vankkaa tekoa.

Allsafe turvavaljaat on kolaritestattu Statens Provnings- och Forskningsinstitut AB:ssa Ruotsissa ja Saksan TÜV on testannut ja hyväksynyt valjaat sekä myöntänyt niille GS-merkinnän.

Paketissa on sekä autovaljaat että hihna, jolla koira kiinnitetään auton turvavöihin. Erillinen kiinnityshihna mahdollistaa kiinnitysosan jatkuvan säilytyksen turvavyössä. Allsafe-valjaita voidaan käyttää ihan tavanomaisesti talutusvaljaina. Valjaissa on hyvät ja näkyvät heijastimet edessä, sisäpinnalla pehmusteet vetoalueella ja materiaali erittäin kestävää turvavyö-nylonpunosta. Vetolujuus testattu 1000 kg asti.

Buy It For Life™

Buy it for Life™ -tuotteet ovat elämää kestäviä, korjattavissa ja niille myönnetään 10 vuoden takuu. Suomalainen heittää vuodessa pois 13 kiloa tekstiilijätettä. Yhdessä tuotamme sii...

Paino
0.83 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Takuu
120 kk

Kommentit
Sari S. kirjoitti 13.8.2020:
12 kiloiselle( S koko) Bretonille valjaat olivat sopivat. Nyt, kun on koira on tottunut turvavyövaljaisiin, niin istuu ihan rauhallisesti paikallaan.
Johanna M. kirjoitti 4.7.2020:
Helpot pukea ja riisua, turvallisen tuntuiset. Nopea asentaa autoon, joskin koira pääsee liikkumaan liikaa turvavyön antaessa periksi. En ole keksinyt kuinka auton turvavyön saa lukittua ilman omia virityksiä. Auton turvavyön ollessa kiristettyä, koira pääsee seisomaan ja makuulle vaivatta. Viihtyy matkustaessa paremmin valjaissa kuin vapaana ollessa. Suosittelemme!
Sami V. kirjoitti 16.7.2019:
Kestävät
Taina E. kirjoitti 17.1.2019:
Helppokäyttöinen ja tukeva turvavyö. Metalliosat kestää ja koira pystyy kuitenkin liikkumaan ja vaihtamaan asentoa.
fag...@...om kirjoitti 18.7.2017:
Kestävän ja laadukkaan oloiset. Tukevat ja hyvät kiinnitykset suurelle Pyrenneittenkoiralle.
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: