Lajit‪» Vaellus‪» Retkikeittimet‪» Kaasukeittimet‪» Kaasupullon päälle asennettavat‪»

Primus Lite

Primus Lite


Kampanjahinta
103,20 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 129,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Lite is the new entry-level stove in the Primus Lite family, offering simplicity yet the same performance as the rest of the range. The patent pending attachment of the pot to the stove and patent pending Laminar Flow Burner Technology provides a stable and efficient cooking experience whenever you need a stove at hand. The pot in combination with the burner makes the stove one of the most efficient of its kind. The stove and all accessories, including a 100-gram gas cartridge, fits into the 500 ml hard anodized aluminium pot. Lite has a insulating felt sleeve ensures easy and safe handling. Gas is not included.

Height (mm): 130
Diameter (mm): 100
Burn time: 59 min on 100 g
Season: 3 Seasons
Effect: 1500
Boiling time Regular Pot: 2:45 (0,5 liter)
People: 1
Ignition: Piezoelectric
Weight: 360 g
Volume: 500

Paino
0,355 kg


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
8 1

Tuotemerkki


Blogi

Retkikeittimen valinta

Retkikeittimiä on niin moneen lähtöön, kuin on keittelijöitäkin. Minkä tuotteen valitsisi ensimmäiseksi keittimeksi? Kaasu vai monipolttoaine? Aktiivisella retkeilijällä voi ollakin useampaa erilaista keitintä eri luontoisiin retkiin ja -olosuhteisiin.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Kotivara: Kodin selviytymispakkaus

Viime aikoina on mediassa ollut esillä 72 tunnin kotivara/hätävara ja kodin selviytymispakkauksen koostaminen. Valikoimastamme löytyykin melkein kaikki tarvittava kodin selviytymispakkaukseen. Samalla kun koostat talven kotivaran ja kodin selviytymispakkauksen, hankit myös ensi k...


Retkikeittimen polttoaineen valintaopas

Kaasua, bensaa, spriitä ja muutama risu. Polttoaineita löytyy jokaiseen tarpeeseen, joten on tärkeää valita oikea energianlähde omaan käyttöön. Seuraavassa lyhyt opas siitä minkälaisia polttoaineita valitaan mihinkin laitteisiin.