Lajit‪» Kiipeily‪» Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt‪» Työasemointi- ja varmistuslaitteet‪» Liitosköydet‪» Säädettävät‪»

Petzl Jag System Haul Kit, 1 m

Petzl Jag System Haul Kit, 1 m

Petzl Jag System Haul Kit, 1 m
Petzl Jag System Haul Kit, 1 m

Tarjoushinta
Captcha$ + toimituskulut
Tarjous on voimassa 29.11.2021 asti.
Tarjouksen päättymiseen

Normaalihinta 229.10 $


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

P044AA00

Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Valmis pelastustaljapakkaus. Monikäyttöinen tuote mahdollistaa mm. nostamisen, vapautettavan ankkuripisteen tekemisen, järjestelmän kiristämisen jne. Erityisen näppärä liitosköyden varassa roikkuvan pelastamiseen. Mahdollistaa käyttöönoton sekä uhrin nostamisen nopeasti ja helposti. Kokonaisuus on aina heti käyttövalmis notkean suojasukan ansiosta, joka eliminoi sotkeutumisriskin. Erittäin kompakti rakenne (kokonaispituus vain 32 cm), mikä mahdollistaa käytön myös silloin kun etäisyys ankkuriin on hyvin lyhyt (esim. ahtaissa tiloissa, säiliön päällä, kolmijalan kanssa jne.). Kompaktin koon ansiosta köysityöskentelijä voi kuljettaa Jag Systemiä vaikka aina valjaiden varustelenkissä mukana.

Jag System voidaan yhdistää Petzl I'D-laskeutumislaitteen kanssa kaksisuuntaisen valmiin pelastuspakkauksen tekemiseen, jolloin kokonaisuudella onnistuu sekä uhrin nosto että laskeminen alas. Jag System voidaan kiinnittää joko yläankkuripisteeseen = avustamaton evakuointi (uhria ei tarvitse valvoa eikä evakuointitapa ole vapaasti roikkuen suoritettava), tai uhrin luo laskeutuvan pelastajan laskeutumislaitteeseen = avustettu evakuointi (uhria voidaan suojata laskeutumisen aikana ja loitontaa rakenteista).

Taljaustehokkuus: mekaaninen 4:1-etu mahdollistaa käyttäjää kohti olevan rasituksen jaettavan neljällä. Suojatun kuulalaakeroinnin ansiosta järjestelmän tehokkuus on erinomainen ja kokonaishyötysuhde suuri. Mekaaninen tehokkuus takaa hyvän ja pitävän otteen, vaikka köysi onkin ohut. Taljauspääty on heti tunnistettavissa päällyksen keltaisen värin ansiosta. Suojasukan päätyhihat pitävät sulkurenkaat paikoillaan ja oikeissa asennoissa, mikä helpottaa klippaamista.

Valmiiksi kasattuun pakkaukseen kuuluu: Kaksi automaattisesti lukkiutuvaa Am'D TriactLock -lukkosulkurengasta, Jag taljapyörä, Jag Traxion lukkiutuva taljapyörä, suojasukka päätyhihoilla sekä molemmista päistä tehdaspäätetty 8 mm köysi.

Enimmäistyökuorma: 6 kN.

Murtolujuus: 16 kN.

Maksimi nostomatka kertanostolla: 68 cm.

Kokonaispaino: vain 610 g


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 173 x 250 x 70 mm.

Paino
0.61 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.80 kg)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki