Lajit‪» Kuntoilu‪» Lisäravinteet‪» Proteiinit‪»

CocoVi Hamppuproteiinijauhe 300 g

CocoVi Hamppuproteiinijauhe 300 g


Kampanjahinta
7,92 + toimituskulut
26,40 € / kg
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 9,90 €
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Maustamaton hamppusetti.


CocoVin hamppuproteiinijauhe on korkealaatuisista hampunsiemenistä luonnonmukaisesti tuotettu jauhe. Hamppuproteiini sisältää noin 50% proteiinia, 21% kuituja sekä runsaasti elimistölle tärkeitä rasvahappoja. Hampunsiemenissä on kaikkein kattavin syötävissä ja käytettävissä oleva proteiini koko kasvikunnassa.


Proteiineja pidetään täysiarvoisina, kun ne sisältävät kaikkia aminohappoja siinä määrin, että ne vastaavat ihmiskehon tarpeita. Hamppuproteiini sisältää kaikkia 21:tä tunnettua aminohappoa, mukaan lukien 8 välttämätöntä aminohappoa, joita aikuisen ihmisen keho ei pysty tuottamaan itse.


65 % hampunsiemenien kokonaisproteiinisisällöstä on globulaarista proteiinia ns. edestiinia, joka on hyvin samantapaista kuin ihmisen verinesteen sisältämä globuliini. Edestiini on helposti sulavaa ja imeytyvää.


Proteiinit ovat mahdollisia herkistäviä aineita. Reaktioita ovat aiheuttaneet ainakin soija ja maitotuotteet. Hampunsiemenistä johtuvia allergioita ei kuitenkaan ole raportoitu. Muihin proteiinijauheisiin verrattuna hamppuproteiinijauheessa on runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (omega-6 ja omega-3) ihmiskehon kannalta ihanteellisessa suhteessa 3:1.


Useat kasvisperäiset proteiinijauheet, joissa ei ole luomumerkintää, sisältävät usein liuottimia, joilla on kielteinen vaikutus ympäristöön ja ihmisen terveyteen. CocoVi-hamppuproteiinijauhetta valmistetaan ainoastaan kylmäpuristustekniikalla, näinollen se ei edellytä heksaanin tai muiden liuottimien käyttöä valmistusprosessin aikana.Hamppuproteiinijauhe on ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.


Käyttö: Lisää jauhetta puuroon, jogurttiin tai pirtelöön. Käytä osana urheilusuorituksen jälkeen nautittavaa palautusjuomaa. 1 - 6 rkl / pvä.


Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pakkauksessa, valolta suojassa.


Alkuperämaa: Romania


Ravintoarvot (/100g)


Energia: 362 kcal

Proteiinit: 49,0g

Rasvat: 11,1g

joista tyydyttyneitä: 1,1g

Hiilihydraatteja: 10,0g

joista sokereita: 5,9g

Ravintokuituja: 13,3g


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 210 x 120 x 120 mm.


Paino
0,3 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,32 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki