Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military-reput‪»

Eberlestock Phantom Pack (G3)

Eberlestock Phantom Pack (G3)

Eberlestock Phantom Pack (G3)
Eberlestock Phantom Pack (G3)
Eberlestock Phantom Pack (G3)
Eberlestock Phantom Pack (G3)

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Eberlestock Phantom Pack (G3) Black
Black
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock Phantom Pack (G3) Multicam +34.01 $
Multicam +27.43 $
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock Phantom Pack (G3) Coyote
Coyote
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock Phantom Pack (G3) Dry Earth
Dry Earth
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock Phantom Pack (G3) Military Green
Military Green
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrkSaatavuus
Arviolta 30 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

”Puolitelavaunu” on Eberlen ensimmäinen ”tavanomainen” rinkka ilman varsinaista asekoteloa. Tämä rinkka sopii sotilaille, poliiselle, vaeltajille, safareille, metsälle, kamerarepuksi, mihin vain. Nyt ei tarvitse kurkotella rinkan sisälle - pääosasto avautuu kokonaan! Ja koska vetoketju on kaksisuuntainen niin voit kaivaa varusteita aina alaosasta asti pelkästään raottamalla läppää. Läpän vetoketju on 10 mm spiraali, joka kestää.

Läpimenevät kanavataskut isojen sivutaskujen alla (ripustusrengas ja juomapussikoukku), joihin voit laittaa vaikka sukset tai haulikon. Sivutaskujen päältä menevillä kompressioremmeillä voidaan litistää rinkkaa, taskua ja kaapata varusteita. Sivutaskujen alapäässä on vahvat narukiristeiset pussitaskut. Tavarat voidaan organisoida pääosastossa sisäseinämissä oleviin lukemattomiin pusseihin ja osasto voidaan jakaa kahtia välipohjalla. Repun sisävuoraus on vaalea, joten tavaroiden läytäminen on helppoa.

Sisäiset, irrotettavat ja säädettävät alumiinikiskot. Ohuemmat, hengittävät ammuntavaljaat. Anatomisesti muotoiltu lantiovyö. Äänettömät vetoketjun vetimet. Kaksi läpivientiä radioantennille repun yläosassa. Sadesuoja on vakiovarusteena pohjassa olevassa taskussa. Repun päällä tasku ja nostokahva. MOLLE/Pals -matriisit läpän sisä- ja ulkopuolella, repun sivuilla, päällä, pohjassa, vyössä ja jopa repun sisällä.

Haulikko tai kivääri ilman kiikaria mahtuu sivutaskujen alla olevaan kanavaan. Ase pitää sitoa kiinni D-lenkkiin.

Koska kaikkia M-sarjan Eberlestockeja käytetään myös taisteluolosuhteissa, on niiden suunnittelussa ja valmistuksessa huomioitu Mil-spec vaatimukset (United States Defense Standard). Tämä käytännössä tarkoittaa, että kankaat, langat, vetoketjut, valmistustapa (mm. stressikohdat) yms. noudattavat Mil-spec vaatimuksia. Komponenteissa on matala IR-heräte ja rinkassa on vähän räjähdyksessä sekundääriprojektiiliksi muuttuvaa metallia. Materiaali kokonaan 1000d Corduraa. MOLLE/Pals-yhteensopiva. Rinkkaa on käytössä mm. puolustusvoimien eri joukko-osastoilla, rajavartiolaitoksella ja ISAF ja Eufor-joukoilla.

Tilavuus: 50 litraa + pussitaskut
Mittoja: pääosasto K54 x L28 x S18 28 L), sivutasku K52 x L17 x S10 (8,8 L), ylätasku L24 x S17 x K7 (3 L)
Paino: 4,8 Kg.
Runko: pituus 57, leveys 28 cm, muovilevy, säädettävät alumiinikiskot
Kangas: 1000 den nylon
Valjaat: täysin säädettävät, irrotettavat
Lantiovyö: pikairrotettava, 6x2 MOLLE/Pals, 84 x 14 x 3 cm (pehmustettu osuus)
Sisävuoraus: vaalea Hi-Viz nylon
Kompressioremmit: 2 pikalukolla
Tarvikekiinnitys: MOLLE/Pals
Juomapussitaskut: 2 isoa sivutaskua, halkaisija 7 cm x 18 cm x pituus 50 cm sekä alla läpikanavat (mahtuu sukset tms.)
Sadesuoja: vakiovaruste (G1RCMC)
Asesuoja (asehuppu): taittuu piiloon, voidaan myös irroittaa.
Takuuaika: elinikäinen valmistus ja materiaalivioille.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 650 x 420 x 180 mm.


Paino
4.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 4.42 kg)


Kommentit
Ronnie M. 18.1.2020
Yleisarvosana
Ei väliä kuinka hyvät, nopeat toimitukset, nopeat vastaukset ja hyvät hinnat Ronnie
Jussi H. 7.1.2020
Yleisarvosana
Erinomainen reppu kivääriä selässä kantaville! Erinomaiset säädöt selänpituudelle ja lonkkavyölle! Repun saa säädettyä itselle juuri sopivaksi. Tilaa on riittävästi ja suunnittelu onnistunut.
Jarkko K. 16.12.2019
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen, hyvin taskuja, joista saa tavarat pois purkamatta koko pakkausta. Pohjassa oleva sadesuoja on todella hyvä lisä syksyn metsään, joka peittää koko repun ja aseen sen ollessa repussa. Reppu toimii myös virallisena asesuojuksena, kun laittaa hupun kiinni. Iso kivääri vaimentimella, bipodeilla ja 56 mm optiikalla mahtuu hienosti. Olka- ja lantiohihnojen säätö jokaiselle sopivaksi.
Henri R. 14.10.2017
Yleisarvosana
Todella lujaa tekoa ja hyviä ratkaisuja. Ainoa syy miksi ei 5 tähteä irtoa on scabbardin luoma tyhjä tila kantajan ja kannettavan välillä. Tämä luo lievää ylimääräistä edestakaista liikettä täyteen rinkkaan. Ongelma häviää kun kannossa on kivääri. Tästä huolimatta rinkkaa on hyvä kantaa ja siinä on hyvät ja jykevät säätö mahdollisuudet. Sopii vaellusretkistä aina range bagiksi.
Nimimerkki Niko 23.12.2018
Tästä parasta reppua mitä rahalla saa! Erittäin jykevää tekoa, mahdollisuus irroittaa asepussi jos ei tarvitse, miellyttävä kantaa ja on taskua joka lähtöön. Välillä pakannut repun ”yli” täyteen ja pelännyt, että vetoketjut hajoaa mutta eipä ne näytä edes väsymisen merkkejä. Omistanut repun nyt 4vuotta, melkein jokapäivä sitä kantanut ja on vieläkin melkein kuin uusi. En voi muuta kuin suositella tuotetta!
Nimimerkki Salmicat 11.3.2015
Nyt on reppu, minkä hankinnan jälkeen ei ole tarvinnut enää muiden reppujen perään katsella. Istuu säätöjen vuoksi erinomaisesti ja toimii hyvin metsällä eri aseiden kanssa. Molle-kiinnikeiden vuoksi mukautuu aina tarpeeseen ja on palvellut hyvin myös ulkomailla. Minulla toiminut myös autossa "metsästysvarustevarikkona" kun ei ole ollut välitöntä kantotarvetta.
Lisää kommentti