Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Pyörävalot‪»

Fenix BC30 XM-L

Fenix BC30 XM-L

Fenix BC30 XM-L

Hinta


Määrä
kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Fenix BC30 ultra-kirkas pyörälamppu etäkytkimellä. Fenixin ainutlaatuinen kaksoislinssiteknologia yhdistettynä kahteen neutraalivalkoista valoa tuottavaan LED-emitteriin tekevät BC30:stä erään markkinoiden suorituskykyisimmistä pyörälampuista! Fenix BC30 valaisin kykenee tuottamaan lähes 30% enemmän valovoimaa valokeilalle normaaleihin pyörävalaisimiin verrattuna - kiitos ainutlaatuisen kaksoislinssiteknologian. Fenixin kaksoislinssillä valovoima ohjataan tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - lähelle ja kauaksi samanaikaisesti ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille!

Fenix BC30 tuottaa erittäin kirkkaan ja koko kantomatkan valaisevan max. 1800 lumenin valovoiman ja 170 metrin kantomatkan. Fenix BC30:ssa käytetään kahta erittäin tehokasta neutraalivalkoista väriä tuottavaa LED-emitteriä (tyyppi: Cree XM-L2 T6). Neutraalivalkoinen LED tuottaa erityisen tehokkaan ja pitkälle kantavan valokeilan. Neutraalivalkoinen väri auttaa lisäksi pyöräilijää erottamaan kohteen värit (säilyttää värit muuttumattomina pimeässä), kohteen ja maaston yksityiskohdat sekä helpottamaan maaston pinnanmuotojen havaitsemista tavanomaista valoista valoa tuottavaa pyörävalaisinta huomattavasti paremmin.

Valaisimessa on neljä tehotilaan josta voidaan valita oikea tehotila ajo-olosuhteiden ja vaatimusten mukaisesti. BC30 on erittäin kestävä ja kevyt sillä se on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista. Kooltaan valaisin on todella kompakti, pituus vain 12,6 cm ja leveys 5 cm! Valaisin painaa ainoastaan 161 g (ilman paristoja). BC30 valaisimeen voidaan myös yhdistää kaukokäyttökytkin (sisältyy) jolla päästään nopeasti siirtymään valaisimen 1800 lumenin burst-turbotilaan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus erityisesti vaativissa ja hankalissa maasto-olosuhteissa käytettynä.

Fenix BC30 pyörävalaisin on käytössä vaivaton ja yksinkertainen käyttää. Fenixin kestävällä komposiittisella pikaohjaustankokiinnittimellä kiinnität/irroitat valaisimen vaivattomasti ja nopeasti. Valaisin pysyy tukevasti ohjaustangossa ja se voidaan myös suunnata haluttuun valaisukulmaan niin sivu- kuin vaakasuunnassa.

Fenix BC30 käyttää kahta ladattavaa 18650 Li-ion akkua tai 4 x CR123A paristoja (ei sisälly tuotteeseen, hankittava erikseen). Virtalähde on integroitu valaisinosaan. Valaisimessa on alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto joka muuttaa virranilmaisimen valon vihreästä punaiseksi ilmoittaen paristojen vaihtamis- tai lataustarpeesta.

Fenix BC30 on vaativalle harrastajalle suunniteltu kestävä, ultra-tehokas ja pitkän käyttöajan tarjoava pyörävalaisin. Soveltuu vaativaan harrastekäyttöön, maasto- ja katupyöräily, työmatkapyöräilyyn jne...


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 210 x 155 x 50 mm.

Energianlähde
Ladattava akku, Paristo


Maksimi valoteho
1600 lumen


Paino
0.416 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Antti V. 17.12.2019
Yleisarvosana
Todella hyvin näkee nyt poluilla ajaessa.
Tarja A. 6.12.2019
Helppo käyttöinen ja hyvin valaiseva lamppu työajoon ja pimeille pätkille ajella.
Stefan H. 3.12.2019
Yleisarvosana
Se tekee työnsä hellästi.
timo m. 8.10.2019
Yleisarvosana
Tehokas ja laadukkaan sekä kestävän tuntuinen pyörävalaisin. Kiinnitys pyöränsarveen saattaa olla herkkä rikkoontumaan pakkasella. Muuten tukevan oloinen. Valaisimen käyttö helppoa ja eri voimakkuudet ovat hyödyllisiä mm. Jos haluaa säästää akkuja päivällä pyöräillessä.
mik...@...fi 30.6.2019
Yleisarvosana
Loistava tuote hintaisekseen.
veli-pekka h. 8.12.2018
Hyvä tehokas lamppu. Kaukosäädin aika turha koska kirkkaimman valon saa vain pitämällä nappia pohjassa.
Henri P. 29.9.2018
Yleisarvosana
Lamppu on itsellä maastopyörässä ja yllätyin miten hyvä valoteho tässä on. Valokeila on mukavan laaja ja valaisee polun reunatkin.
Ville S. 10.9.2018
Yleisarvosana
Pätevä pyörän valaisin. Sopivan leveä keila. Hajavaloa tulee kyllä ylöskin normaalilla suuntauksella vaikka vähän toisin valmistaja antaa ymmärtää. Tällä näkee eteensä. Maastoajoon lisäksi otsalamppu niin on hyvä pari.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Fenix ARB-L18 3400 mAh Li-ion 3,6V akkuparisto 18650
 
Fenix ARB-L18 3400 mAh Li-ion 3,6V akkuparisto 18650
Captcha$
(isommissa erissä alk. 18.05 $)
(9)
Heti saatavilla
Knog Lil' Cobber Rear Light
 
Knog Lil' Cobber Rear Light
Captcha$
(4)
Heti saatavilla
Fenix BC25R
 
Fenix BC25R
Captcha$
(17)
Heti saatavilla