Lajit‪» Kiipeily‪» Pädit‪»

Petzl Cirro Maxi Crash Pad

Petzl Cirro Maxi Crash Pad

Petzl Cirro Maxi Crash Pad
Petzl Cirro Maxi Crash Pad
Petzl Cirro Maxi Crash Pad
Petzl Cirro Maxi Crash Pad

Hinta


Määrä
kpl


Varastossa

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Keskusvarastoyli 20 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 20 kpl heti

Tilauskoodi

K01AO

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uudenlainen suurikokoinen maxi crash pad boulderointikiipeilyyn. Tarjoaa ”saranattoman” one-piece rakenteen sekä Petzlin kehittämän kolmitiheysrakenteen ansiosta erinomaisen suojaustason putoamistilanteissa. Toimii myös erinomaisena chillailualustana. Huolellisen suunnittelun, pehmusteteknologian ja hiottujen yksityiskohtien ansiosta uskallamme väittää, että uusi Alto, Cirro ja Nimbo crash pad sarja on parasta tällä saralla, mitä markkinoilta löytyy ja erittäin perusteltu pitkän jänteen hankinta.

Patjan patentoidun taittosysteemin ansiosta pehmusteen käyttöikä on perinteisiä patjoja pidempi ja se vaatii myös varastosta vähemmän tilaa. Kaikkiin suuntiin säädettävä kantojärjestelmä tarjoaa uutta mukavuutta lähestymisiin ja väsyneenä kotiin lähtemiseen.

Mitat avattuna: 148 cm x 118 cm x 12,5 cm.
Suljettuna: 75 cm x 118 cm x 35 cm.
Paino: 9,4 kg.

Sisällä kolme kerrosta eri tiheyksisiä ja eri rakenteella toteutettuja materiaaleja päällekkäin. Kaksi kerroksista on laminoitu yhteen, jotta iskuenergia jakautuu tasaisesti. One-piece rakenteen ansiosta vaimennusarvot ovat samat koko patjan alueella. Suljetaan varastoinnin tai rahtikuljetuksen ajaksi vetoketjulla, jolloin kantojärjestelmä on suojassa ja samalla sisään muodostuu suuri säilytys/kuljetustila (esim. kiipeilykengille, Petzl Bug repulle täynnä varusteita, mankkapussille, harjoille, vaatteille jne…).

Kolme tapaa kantaa:

  • Olkalaukkumaisesti: säädettävällä bandolier –remmillä kun siirrytään nopeasti boulderointipaikasta toiseen
  • Useasta eri kahvasta: kun patjaa halutaan siirtää avoimena
  • Kantojärjestelmällä: säädettävät olkaviilekkeet+lantiovyö, joissa helposti säädettävät iskunkestävät metallisoljet

Vesitiiviit ja äärimmäisen kestävät materiaalit, jotka on vielä lisävahvistettu kulutusaroista paikoista ja maata vasten olevat saumat alakulmissa on erikseen suojattu kulumiselta.

Materiaalit: pinnat High-strength Cordura ballistic fabric, YKK n10 vetoketju, kolmikerrospolyetyleeni (PE) ja polyuretaani (PU) pehmuste.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 800 x 1200 x 400 mm.

Paino
9.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 10.00 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Anonyymi 1.7.2021
Yleisarvosana
Erinomainen patja pudota, pinta-alaa riittää kiitettävästi ja vaimennus on hyvä. Kaikenlaisia kilkkeitä patjassa on huomattavasti tavallista patjaa enemmän, nähtäväksi jää miten nuo kestävät. Patjan kantolaite on loistava, mutta jos tykkäät kantaa patjan kanssa reppua vatsapuolella, voi vatsa- ja rintaremmit olla haastava saada kohdalleen. Muihin verrattuna patjan liikuttelu avattuna reitin juurelta toiselle on hankalampaa, kun remmit ovat piilossa.
Anonyymi 12.5.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa erittäin hyvältä ja "pussi"-toiminnallisuus on kyllä ehdoton. Saa kamat padin sisälle, ilman huolta, että ne putoaisi sieltä
Anne L. 16.2.2021
Yleisarvosana
Näin talvisaikaan kiipeilypatjaa ei voinut vielä testata, mutta jämäkkä ja hyvä vaikka varavuoteena.
juu...@...om 3.4.2020
Yleisarvosana
Uutena erinomainen korkealtakin tippuessa. Erittäin mukava kantaa vaikkakin hieman leveä tiheämmässä maastossa. Mielenkiinnolla odotan muuttuuko ominaisuudet kuinka pädin ikääntyessä. Toivottavasti vetoketju kestää.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös