Lajit » Kiipeily » Köydet yms » Narut » Heittoliinat »

Petzl Eclipse kassi heittoliinalle


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Uudenlainen, tilava ja käytännöllinen taittokori heittoliinalle. Suunniteltu erityisesti arboristien tarpeet huomioiden, jotta työskentely olisi tehokkaampaa. Mahdollistaa heittoliinan nopean käyttämisen ja erittäin helpon takaisin syöttämisen. Erinomainen ratkaisu myös lumenpudottajille ja muuhun kattotyöhön, kun halutaan heittoliinoja hyväksi käyttäen saada köydet katon yli. 
 
Eclipse kuljetetaan kokoon taitettuna pienessä kuljetuspussissa, joka mahtuu täydellisesti Petzl Bucket 25L ja 35L varustesäkkien sisään, muiden varusteiden päälle. Heittoliinat ja heittopainot voi säilyttää korin sisällä kun se suljetaan kuljetusasentoon. Kori otetaan käyttöön avaamalla kuljetuspussin vetoketju ja se aukeaa automaattisesti tilavaksi, itsestään pystyssä pysyväksi pyöreäreunaiseksi koriksi. Kaksoispohjan ansiosta kaksi erillistä heittoliinaa voidaan säilyttää korissa ilman riskiä sotkeentumisesta, pohja voidaan nostaa ylös jolloin se muodostaa koriin väliseinän ja voidaan valita heti käyttövalmiina oleva sopivan pituinen heittoliina. Sisäpuolella kaksi kiinnityspistettä heittoliinojen päille, jotta narut pysyvät erillään. Neljä erillistä säilytystaskua heittopainoille. Pakkautuu hetkessä takaisin kuljetuspussiin. Korin kyljessä kuvalliset taitteluohjeet. Kuljetuspussin kyljessä velco-tarralla suljettava ikkunallinen yksilöintitasku. 
 
Paino vain 500 g. Kuljetuspussin halkaisija 30 cm, korkeus 9 cm. Korin halkaisija 45 cm, korkeus 40 cm. Materiaalit: Polyesteri, lasikuitu, TPU. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 

Paino
0.5 kg

Takuu
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: