Lajit‪» Metsästys‪» Aselaukut ja asepussit‪» Asehuput‪»

Eberlestock Asehuppu (JSTC)

Eberlestock Asehuppu (JSTC)

Eberlestock Asehuppu (JSTC)
Eberlestock Asehuppu (JSTC)
Eberlestock Asehuppu (JSTC)

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Blaze Orange
Blaze Orange
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Dry Earth
Dry Earth
Tulossa lisää arviolta 19.12.2021
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Loden
Loden
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Military Green
Military Green
Tulossa lisää arviolta 19.12.2021
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Mountain
Mountain
Tulossa lisää arviolta 19.12.2021
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Rock Veil
Rock Veil
Ei saatavilla
Eberlestock Asehuppu (JSTC) Western Slope
Western Slope
Ei saatavillaSaatavuus
Arviolta 30 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Asehuppu on lisävaruste kapealla asekotelolla varustettuun rinkkaan kuten mm. Eberlestock X1A1, X1E, J34, J107, H2 (H2 repussa ei pikalukon kiinnikkeitä). Asehuppu sopii myös A1SS, A2SS ja A2LS-asekoteloihin.

Huppu suojaa kiväärisi sateelta ja tätä kautta aiheutuneelta harmilliselta ruosteelta. Asehuppua voidaan käyttää myös pakkauspussina repun sisällä. Kapean hupun sisälle menevät termospullo ja päivän eväät. Asehuput käyvät myös vedenpitävänä istuinalustana.

Päältä avoin asekotelo voi kerätä roskaa ja lunta riippuen millaisessa maastossa kuljet. Tällä asehupulla eli asekotelon jatkeella voit tehdä asekotelosta umpinaisen ja suojata samalla aseesi sekä optiikan. Hupussa on pikalukolliset kiristysremmit joiden vastakappaleet löytyvät asekotelon suuaukon läheltä. Kun huputat asekotelon niin silloin aserinkka on lain kirjaimen mukainen asesuojus, jolloin asetta voi pitää autossa suoraan repussa tai kantaa asetta maalla, johon ei ole metsästysoikeuttta. Asesuojus on lain kirjaimen täyttävä jos aseen esille ottamiseen vaaditaan ”jokin toimenpide”. Tässä tapauksessa siis hupun poistaminen.

Jos jätät pikalukot/kiinnitysremmit kiinnittämättä, on suositeltavaa, että kiinnität asehupun remmit toisiinsa kiertämällä ne hupun ympäri niin remmit eivät heilu irtonaisina. Remmit voidaan myös irrottaa hupusta.

Hupun sisällä on jatkolieve (hiha), joka suojaa aseen lukkoaktion ja optiikan lumelta, jäältä, hiekalta, vedeltä. Asehupun avulla teet rinkastasi hetkessä pehmustetun ja umpinaisen aselaukun, joka suojaa asettasi kuljetuksen aikana. Hupun remmit ovat pitkät joten saat lukittua jopa 130-140 cm pitkän aseen.

Asentaminen:
  • Pujota asehuppu aseen perän päälle ja vedä asehupun sisällä oleva ”hiha” aseen optiikan päälle. Näin suojaat optiikan sateelta, roskilta ja lumelta.
  • Työnnä ase hupun kanssa mahdollisimman pitkälle rinkan asekotelon sisälle.
  • Lukitse huppu/ase haluttaessa pikalukoilla ja kiristä remmit niin, että ase puristuu kotelon pohjaa vasten.
  • Huomaa, että X1A1, J104, J107-rinkoissa asehupun pikalukkojen vastakappaleet ovat asekotelon suuaukon oikeassa reunassa (avaa remmi jolloin saat uros-naarat liittimet esille). Eli ne eivät ole aivan samassa linjassa hupun kanssa. Tällä sijoituksella haluttu välttää sitä, että remmit haittaisivat aseen vetämistä kotelostaan. Saat samalla kiristettyä aseen rinkan keskiosaa kohti, jolloin ase ei heilu kotelossaan.

Paino
0.258 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.27 kg)


Kommentit
Olivier D. 6.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä laatu, mutta yhteensopimaton Gunrunner H2 -laukun kanssa ja hieman liian kapea peittääkseen kokonaan A2SS-tupen, joka sisältää kiväärin, jonka ulottuvuus on x50.
Joonas N. 27.1.2020
Tää on hyvä lisä asereppuun. Ei tartte asepussia erikseen. Käsittääkseni täyttää lakipykälät.?
Janne J. 11.7.2019
Yleisarvosana
Erittäin laadukas pystykorvamiehen reppu. Kolme syksy ollut käytössä. Olen myös kantanut asekotelossa kameran jalkaa. Reppua ei huomaa selässä oikein kiinnitettynä ja säädettynä. Käytön jälkiä ei vielä huomaa.
Keijo P. 23.11.2018
Yleisarvosana
Tekee juuri sen mitä siltä odotettiinkin. Soveltuu sirommille, ns. normaaleille metsästys aseille.
jyr...@...om 20.11.2018
Yleisarvosana
Loistava varuste yhdessä H2 Gunrunnerin (ja miksei muidenkin asereopujen kanssa). Tämän avulla repusta syntyy lainkirjaimen täyttävä asekotelo jonka voi laittaa suoraan selästä auton peräkonttiin ilman pelkoa siitä onko ase varmasti lataamattomana suojuksessa (edellyttäen tietysti että patruunaa ei pesässä ole). Asereopu ilman huppua on kuin grillimakkara ilman sinappia ja olutta.
Janne K. 4.5.2017
Yleisarvosana
Täsmällisesti tehty, toimii juuri kuten tarkoitettu.
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Eberlestock Pack-Mountable Shooting Rest (A1SR)
Eberlestock Pack-Mountable Shooting Rest (A1SR)
alkaen Captcha$
(12)
Heti saatavilla